Συζήτηση:Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ευρωπαϊκή Ένωση», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Επιτροπή Μπαρόζο 2004-2009[επεξεργασία κώδικα]

Η θητεία αυτής της Επιτροπής έχει λήξει. Προχωρούμε σε αντικατάσταση με την Επιτοπή Μπαρόζο 2010-2014, ή απλά εισάγουμε έναν εξωτερικό σύνδεσμο που οδηγεί στην επίσημη σελ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλ. εδώ, όπου αναφέρονται τα μέλη, οι αρμοδιότητες και οι εθνικότητές τους; Προσωπικά θα επέλεγα το δεύτερο. --Harkoz 19:34, 7 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Εγώ προτιμώ το πρώτο. Φυσικά ο σύνδεσμος πρέπει να εισαχθεί είτε στις παραπομπές, ως πηγή, είτε στους εξωτερικούς συνδέσμους. VJSC263IO 19:40, 7 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Εγώ θα πρότεινα να μείνει η πρώτη και να προστεθεί και η δεύτερη... ούτως ή άλλως τμήμα της ιστορίας της Ευρ. Επιτροπής είναι, ακόμη κι αν έληξε η θητεία της. --Ttzavarasσυζήτηση 19:42, 7 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)