Συζήτηση:Ερίκ Αμπιντάλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Football France.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Γαλλικό ποδόσφαιρο.
Football Spain.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ισπανικό ποδόσφαιρο.


Η Βικιπαίδεια δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ[επεξεργασία κώδικα]

Απευθύνομαι στο χρήστη "Εν πάτραις" και στις 4 ΙΡ διευθύνσεις, που μεταξύ νύχτας 4ης και ξημερώματα 5ης Ιουλίου έκαναν σε μιάμιση ώρα 8 αλλαγές σχετικές με τον ερχομό του παίκτη στον ΟΣΦΠ. Δεν διέγραψα (όπως θα άρμοζε κανονικά) ΟΛΕΣ τις αλλαγές, εν αναμονή και μόνο της επιβεβαίωσης ή όχι της είδησης. Οι εν λόγω χρήστες αναρτήσανε ως γεγονός κάτι που τη δεδομένη στιγμή ήταν απλώς μελλοντικό σχέδιο μη υλοποιημένο και βέβαια δεν εμφάνισαν καμμία πηγή που να επιβεβαιώνει την υπογραφή συμβολαίου - πώς άλλωστε, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε (ακόμα) συμβεί. Κανείς δεν ξέρει αν ο παίκτης στις 5 Ιουλίου περάσει τα ιατρικά τεστ ή αν τα χαλάσει τελικά στο οικονομικό ή ότι άλλο θέλει συμβεί. Η βικιπαίδεια δεν έχει χώρο ούτε για μέντιουμ, ούτε για wannabe αθλητικούς ρεπόρτερ. Οι αλλαγές αυτές κατ' ουσίαν αποτελούν μορφή βανδαλισμού και το παρόν σχόλιο ας ληφθεί ως φιλική προειδοποίηση.

ΥΓ. Αν τελικά ναυαγήσει η μεταγραφή Αμπιντάλ, ελπίζω οι ίδιοι οι "δράστες" να επαναφέρουν τη σελίδα στην τελευταία βεβαιωμένα σωστή έκδοση της 31 Μαΐου, ώρα 12:40 του χρήστη Ttzavaras. Φιλικά, --MedMan (συζήτηση) 02:13, 5 Ιουλίου 2014 (UTC)

Ευτυχώς που ο παίκτης ανακοινώθηκε και δεν θα χρειαστεί αναίρεση των αλλαγών. Κάποια μικρολαθάκια που είδα θα τα διορθώσω ευθύς. --MedMan (συζήτηση) 19:03, 5 Ιουλίου 2014 (UTC)