Συζήτηση:Επιχείρηση του Στρυμόνα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Προφανώς και δεν είναι μάχη αφού το λέει το και ίδιο το άρθρο ότι η μία πλευρά "δεν μπορούσε να προβεί σε αντίσταση εξαιτίας απαγόρευσης της ελληνικής κυβέρνησης". Εννοείται πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε "επιχείρηση..." ή "βουλγαρική εισβολή... " κοινώς περίπατος.Alexikoua 08:53, 8 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

@Alexikoua: το αντίστοιχο λήμμα της αγγλόγλωσσης έκδοσης της ΒΠ έχεις ως τίτλο "Struma operation", ενώ η γαλλική "Offensive du Strymon"... Συνεπώς για μετακίνηση σε έναν τίτλο, πχ. "Επιχείρηση του Στρυμώνα" ή "Εισβολή του Στρυμόνα" ή "Επέλαση του Στρυμόνα", είμαστε οκ ? SFriendly.svg --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 08:56, 8 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

"επιχείρηση" μια χαρά μου φαίνεται.Alexikoua 08:59, 8 Ιανουαρίου 2018 (UTC)