Συζήτηση:Εγκεφαλικός θάνατος

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Αγαπητέ φίλε που έγραψες το άρθρο, Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου και καλή αρχή στη συγγραφή άρθρων στη Βικιπαίδεια. Φαίνεται ότι είστε γνώστης του αντικειμένου - πιθανώς γιατρός - αλλά πιστεύω από προσωπική πείρα ότι όπως τα αναφέρετε τα στοιχεία δείχνουν "απόλυτα", ενώ η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Έχω αδελφή που έπαθε ανακοπή και οι διαδικασίες ανάταξης (αν το λέω καλά) διήρκεσαν μισή ώρα. Δυστυχώς έχει μόνιμες βλάβες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι φυτό. Όπως και να έχει, αν παραθέσετε τις πηγές σας για αυτά που γράφετε μπορεί να σταθεί το άρθρο και έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον. Παρεμπιπτόντως, έχω σκοπό κάποια στιγμή να γράψω ένα άρθρο για την Ανοξική εγκεφαλοπάθεια (λόγω της εμπειρίας μας με την αδελφή μου) και θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, αλλά καλό θα ήταν να φτιάξετε έναν λογαριασμό χρήστη, είναι πανεύκολο και πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια του έργου σας στη Βικιπαίδεια. Καλή συνέχεια λοιπόν!--Saintfevrier 08:03, 21 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)[απάντηση]