Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση:Δημήτριος Πασχάλης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ελληνικός Πολιτισμός Αυτό το λήμμα ξεκίνησε ή αναπτύχθηκε στα πλαίσια της «Βικιεπιχείρησης Ελληνικός Πολιτισμός», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν στον Ελληνικό Πολιτισμό.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.

Έτος γέννησης[επεξεργασία κώδικα]

Οι 2 από τις 3 πηγές που διαθέτω, αναφέρουν ότι γεννήθηκε το 1865 και όχι το 1864, όπως αναφέρεται στο λήμμα. Παρόλα αυτά, έβαλα το άλλο έτος. Με το σκεπτικό ότι είναι αρκετά νεότερη πηγή και ότι, κατόπιν ιστορικής έρευνας, που διεξήχθη (υποθέτοντας ότι γίνονται τέτοιες), αυτό είναι το σωστό έτος. Το αναφέρω μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερα... -- ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 20:01, 10 Οκτωβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]