Συζήτηση:Γ.Α.Σ. Βέροια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Μίμης Παπαϊωάννου[επεξεργασία κώδικα]

Γράφοντας ανακρίβειες δεν νομίζω να προσθέτουμε ούτε στην εγκυρότητα του άρθρου, ούτε στην... δόξα του συλλόγου. Ο Μίμης Παπαϊωάννου ουδέποτε αγωνίστηκε στη Βέροια, πόσο μάλλον μαζί της στο τοπικό πρωτάθλημα. Η Νέα Νικομήδεια μπορεί γεωγραφικά να ανήκει στη Βέροια, έχει όμως τη δική της ομάδα (Νέα Γενεά Νικομήδειας) στην οποία και ο διεθνής άσος αγωνίστηκε. Διόρθωση και στο κείμενο και στη λίστα παλιών παικτών του συλλόγου (αν δεν υπάρξει ανταπόκριση θα το κάνω προσεχώς ο ίδιος). Εκτός κι αν κάποιος μου αποδείξει ότι ο Μίμης έπαιξε στον Γ.Α.Σ. Βέροια (που δεν νομίζω). --MedMan (συζήτηση) 17:30, 26 Απριλίου 2015 (UTC)

 Έγινε MarkosDr (συζήτηση) 08:19, 27 Απριλίου 2015 (UTC)

Σχόλιο 2-10-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Έχει αλλάξει το σήμα από 01/09/2018 υπάρχει στην Αγγλική έκδοση του wikipedia καλό είναι να εφαρμοσθεί και στην ελληνική. Αν χρειαστείτε το νέο σήμα, μπορούμε να σας το στείλουμε. Αναφορά: Αντώνης Σαπουνάς 2A02:582:487B:B000:8810:D195:499F:D2A3 09:54, 2 Οκτωβρίου 2018 (UTC)