Συζήτηση:Γόμφοι Τρικάλων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 12:50, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)

Διατύπωση[επεξεργασία κώδικα]

Συνάδελφε Veron, καλημέρα. Στις 19/1/2009 είχες προσθέσει εκτός των άλλων και την πρόταση: «Στα νεότερα χρόνια αποτέλεσε κοινότητα, της οποίας ο πληθυσμός άρχισε να μειώνεται μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο, καθώς οι κάτοικοι μετακινούνταν είτε σε μεγαλύτερες πόλεις είτε μετανάστευαν σε πλούσιες χώρες του εξωτερικού». Δεν συνάδει με τον πίνακα πληθυσμού, που δείχνει ο πληθυσμός να μένει τουλάχιστον σταθερός τη δεκαετία του 1940. Αν δεν μπορούμε να το διατυπώσουμε κάπως αλλιώς, ώστε να ταιριάζει, η γνώμη μου είναι να το σβήσουμε. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι «Τη δεκαετία του 1930 έτυχε μεγάλης ανάπτυξης, που ανακόπηκε από ...». Αυτό φαίνεται και από τις απογραφές του 1928 - 1940. Ακόμα το «Στα νεότερα χρόνια αποτέλεσε κοινότητα....» αναφέρεται με λεπτομέρειες στις «Διοικητικές μεταβολές» στο έτος 1912 και ήταν κοινότοπο εκείνη την εποχή για πολλά χωριά που είχαν πληθυσμό 300 κατοίκ..........κλπ. Λέω να το σβήσουμε. Ευχαριστώ, συγνώμη για την ενόχληση.--Stepanps (συζήτηση) 07:57, 17 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Καλησπέρα! Πάει καιρός να πω την αλήθεια, οπότε δεν το θυμάμαι και πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις όποια επεξεργασία επιθυμείς, οι προσθήκες που είχα κάνει ήταν στο αρχικό κείμενο σε μια μεγαλύτερη προσπάθεια επέκτασης άρθρων για χωριά της Ελλάδας. Veron (συζήτηση) 10:48, 18 Οκτωβρίου 2018 (UTC)