Συζήτηση:Γρηγόρης Αυξεντίου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Χαίρετε στη σελιδα Γρηγορη Αυξεντίου έχω κάνει αλλαγή προσθέτοντας καποια δεδομένα και προστέθηκε δίπλα "εκκρεμεί παραπομπή", αυτό που έγραψα το ξέρω από ιστορία από συγγενή μου ο οποίος ήταν όντως εξαδελφος του Γρηγορη Αυξεντίου, πως μπορώ να το γράψω σεν έγκυρη πηγή?46.21.55.13 21:52, 24 Απριλίου 2012 (UTC)

Καλημέρα. Δυστυχώς η συνεισφορά σου μπορεί να αναιρεθεί ή να σημανθεί ότι υπολείπεται παραπομπής, καθώς στα λήμματα της βικιπαίδειας καταγράφονται μόνο τεκμηριωμένα γεγονότα που έχουν δημοσιευτεί σε κάποιο βιβλίο, εφημερίδα ή ιστοσελίδα. Παρακαλώ να ανατρέξετε σε βιβλιογραφικές πληροφορίες ώστε να αναπτυχθεί και να τεκμητιωθεί το κείμενο. Σχετικά με την εισαγωγή πηγών, παρακαλώ δείτε: Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα χαρούμε να συνεισφέρετε εκ νέου δημιουργικά. Καλή σας μέρα.--Vagrand (Συζήτηση) 22:12, 24 Απριλίου 2012 (UTC)