Συζήτηση:Γιώργος Δώνης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Παναθηναϊκός.


Ο Δώνης στον ΠΑΣ ήταν το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 90-91,δανεικός από τον Παναθηναικό.Το 91-92 ήταν στον Παναθηναικό.Οπότε και οι συμμετοχές/γκολ του είναι λάθος.πιθανόν τις συμμετοχές με Παναθηναικό το 91-92 να έγιναν συμμετοχές με τον ΠΑΣ.Απλό παράδειγμα ότι ήταν στον Παναθηναικό μπορεί να δει κανείς στην Αθλητική ηχώ 23/9/91.Εθνικός-Παναθηναικός που έπαιξε ο Δώνης.Προφανώς θα υπάρχουν και άλλες πηγές ανάλογες. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 90-91 ήταν στον Παναργειακό (Αθλητική ηχώ 16/12/90 σελ 7).Μάλλον από 17/12 στον ΠΑΣ (αθλητική ηχώ 18/12/90)--Fon7 (συζήτηση) 10:47, 28 Ιουνίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Ναι, είναι λάθος. Μάλλον άρχισε από το RSSSF που τη χρονιά 1991-92 δεν τον έχει στο ρόστερ του ΠΑΟ, ενώ την επόμενη 1992-93 που τον έχει, προσθέτει την πληροφορία ότι υπήρξε νέα μεταγραφή από τον ΠΑΣ – διπλά εσφαλμένη: ούτε νέα ήταν, ούτε μεταγραφή αλλά λήξη δανεισμού. Ο Δώνης, όπως σωστά γράφεις, είχε επιστρέψει από το καλοκαίρι του 1991, σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα την 1η Σεπτεμβρίου (7-0 επί του ΑΠΟ Κόρινθος την 1η αγωνιστική) και τελικά έπαιξε σε 30 από τους 34 αγώνες της περιόδου. Το λάθος του RSSSF προφανώς αντιγράφτηκε στα national-football-teams.com, transfermarkt.gr και τελικά στη ΒΠ που αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως πηγές. Και ναι, όντως υπάρχουν πάμπολλες γραπτές τέτοιες που βεβαιώνουν το Δώνη στον ΠΑΟ για το 1991-92 – από ηλεκτρονικές ας περιοριστούμε στο eu-football.info (διεθνής που "έγραψε" τις τρεις πρώτες συμμετοχές του και μάλιστα σκόραρε ως παίκτης Β΄ Εθνικής, θα αποτελούσε ρεκόρ που θα μνημονευόταν μέχρι σήμερα).
Μπράβο και για το ότι στον ΠΑΣ έπαιξε μισή χρονιά, ενώ στον Παναργειακό 1½ – και αυτό θα διορθωθεί. Γενικά, Fon7, άκρως εμπεριστατωμένη έρευνα και πάλι συγχαρητήρια !
ΥΓ έχεις πρόσβαση στο Αρχείο Τύπου; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 12:40, 28 Ιουνίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Το θέμα είναι να είναι σωστά.Αυτό κυρίως.Έχω πρόσβαση με την απλή εγγραφή.Τίποτα παραπάνω.--Fon7 (συζήτηση) 12:50, 28 Ιουνίου 2016 (UTC)[απάντηση]