Συζήτηση:Γιώργος Βουλγαράκης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μεταφορά ατεκμηρίωτης πληροφορίας από το κυρίως άρθρο[επεξεργασία κώδικα]

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας παρήγαγε έργο ορατο(βλεπε Βατοπεδι) με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ως ο σημαντικότερος διάδοχος του Κώστα Καραμανλή γεγονός που τον έφερε σε σύγκρουση με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο συντονισμός των Ολυμπιακών Αγώνων, οι επιστροφές των Αρχαιοτήτων και ειδικά του πρώτου θραύσματος του Παρθενώνα στα Ελληνικά Μουσεία, η αναδιάρθρωση του ακτοπλοικού χάρτη της Ελλάδας και η Παραχώρηση του Λιμένα του Πειραιά στην Κινεζική Cosco είναι ορισμένα απο τα έργα που παρηγαγε στα Υπουργεία που θήτευσε κατα τη περίοδο 2004- 2009. Ενω στην πρώτη φάση της κυβερνητικής του παρουσίας (1991-1993) δημιούργησε το θαλασσιο παρκο της Αλωνίσου για την προστασια της Μεσογειακής Φωκιας και την προστασία της Καρετα - καρετα στον κόλπο του Λαγανά. - 85.72.139.131

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω. Υπάρχει κάτι τέτοιο στο άρθρο;--Diu 16:26, 15 Ιουλίου 2011 (UTC)

Σχόλιο 10-6-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

ημερομηνία γέννησης , 6 ή (4 ιουνιου - προσωπικα στοιχεια ) ? Αναφορά: 62.75.1.196 07:56, 10 Ιουνίου 2015 (UTC)

Έγινε αλλαγή σε 6 Ιουνίου με παραπομπές, αλλαγή αναφοράς σε "έγινε". Wolfymoza (συζήτηση) 07:27, 18 Μαΐου 2017 (UTC)

Σχετικά με το λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Χρήστης:ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΑΛΕΞΗΣ. Απ' ότι έχω δει έχεις επεξεργαστεί σε μεγάλο βαθμό το λήμμα, όπως και σχετικά λήμματα με τον βιογραφούμενο. Ωστόσο αρκετές απο τις πληροφορίες που έχεις κατά το παρελθόν προσθέσει δεν επαληθεύονται από τις πηγές ή είναι περιορισμένης σημασίας για να αναφέρονται (π.χ. αν είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής (ΚΕ.ΔΥ.Π) του Υπουργείου Δικαιοσύνης) ή γενικά έχουν μια μη ουδέτερη προσέγγιση σε συνδυασμό με την απουσία αναφοράς αρνητικής κριτικής. Όσον αφορά τις αλλαγές που έκανες, τις οποίες περιέγραψες ανακριβώς στη σύνοψη επεξεργασίας ως "διορθώσεις ανακριβών πληροφοριών": Αυτές, εκτός από μικρές διορθώσεις ορθογραφικών περιέχουν επαναφορά περιεχομένου που δεν επαληθεύονται από τις αναφερόμενες στο λήμμα πηγές όπως: ότι έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π) και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ότι την ευθύνη για το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα ανέλαβαν οι Επαναστατικοί Πυρήνες, ότι καταστράφηκε η οικία του ολοσχερώς από αυτό το χτύπημα και αφαιρέθηκαν τα του ΕΚΕΘΕΧ, όπου περιέχεται κριτική στα περί ίδρυσης. Γενικά το λήμμα θέλει ακόμα αρκετή επιμέλεια ώστε να ανταποκρίνεται στα κριτήρια που θέτει η βικιπαίδεια για ένα καλογραμμένο και ουδέτερο λήμμα καθώς στην προηγούμενη μορφή του ήταν σαν να έχει γραφτεί από τον ίδιο ή από κάποιον συνεργάτη του.--Diu (συζήτηση) 12:29, 16 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Χρήστης:ΑΡΑΧΩΒΗΣ ΑΛΕΞΗΣ οι αλλαγές που έκανα ήταν (νομίζω) επαρκώς αιτιολογημένες. Οι τελευταίες αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αιτιολογημένες. Ειδικότερα:

  1. Προχωρήσατε σε αυτή την αλλαγή, την οποία περιγράψατε ως "Απαλοιφή περιττών περιγραφών που περιέχουν πολιτική σκοπιμότητα". Ενημερώστε μας σας παρακαλώ ποια συγκεκριμένα είναι τα περιττά στοιχεία που περιέχουν πολιτική σκοπιμότητα!
  2. Εδώ επαναφέρατε κείμενο, για το οποίο γράψατε: "προσθήκη σημαντικού στοιχείου που είχε διαγραφεί λόγο πολικής άποψης)". Δεν θα σχολιάσω τα περί πολιτικής άποψης, θα σχολιάσω μόνο το περιεχόμενο, το οποίο, όπως έγραψα στη σύνοψη επεξεργασίας κατά την αφαίρεσή του, δεν τεκμηριώνεται από τις αναφερόμενες πηγές.
  3. Επομένως παρακαλώ μην επαναφέρετε κείμενο που δεν τεκμηριώνεται από πηγές.--Diu (συζήτηση) 14:02, 19 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Ακόμη μια αναιτιολόγητη επαναφορά με προσθήκη υλικού που δεν έχει επαληθευτεί.--Diu (συζήτηση) 14:47, 19 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)