Συζήτηση:Γιώργης Ξυλούρης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2010091510005468.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

σύμφωνα με την πολιτική οι εξωτερικοί σύνδεσμοι δεν επιτρέπονται μέσα στο κείμενο. Αν είναι σημαντικοί και δεν πρόκειται απλώς για διαφήμηση όπως γίνεται εδώ με την προβολή των δίσκων, ας μπουν ως παραπομπές. Επίσης το «Δείτε επίσης» δεν χρησιμοποιείται για την προβολή δισκάδικου όπως έγινε εδώ, αλλά για την παραπομπή σε παρεμφερή άρθρα και η χρήση του πρέπει να γίνεται πολύ φδειδωλά και μόνο όπου υπάρχει απαραίτητη ανάγκη. Τέλος οι εξωτερικοί σύνδεσμοι μπαίνουν όλοι στην ομώνυμη ενότητα, αλλά όχι για διαφήμηση και εμπορικούς σκοπούς. --HRR1270 07:39, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)

Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Σβήσε ό,τι σχετικό εντοπίζεις. --Ttzavarasσυζήτηση 08:40, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)