Συζήτηση:Γιάννης Μώραλης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν καταλαβαίνω την ένσταση περί εγκυκλοπαιδικότητας. Πολλοί ποδοσφαιριστές και αθλητικοί παράγοντες έχουν δικά τους λήμματα στην ελληνική Βικιπαίδεια, ενώ ο συγκεκριμένος διεκδικεί τον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας και μάλιστα φέρεται ως πιθανός νικητήςΑνδρέας Κρυστάλλης (συζήτηση) 12:24, 23 Απριλίου 2014 (UTC)

Νομίζω πως από τη στιγμή που πλέον εξελέγη σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας δεν τίθεται πλέον θέμα εγκυκλοπαιδικότητας του.--Auslaender (συζήτηση) 09:25, 29 Μαΐου 2014 (UTC)
Αν και δεν είναι όλοι οι δήμαρχοι εγκυκλοπαιδικοί, παρατηρώντας τη σχετική πολιτική της Βικιπαίδειας. Όμως στην περίπτωση του Μώραλη το θέμα αλλάζει, υποθέτω. Εκτός από την εκλογή του, σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, υπήρξε και πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, αλλά και δημοφιλής παράγοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας. Φαντάζομαι, αν υπάρξουν ανεξάρτητες πηγές, δε θα μπορεί να τεθεί λόγος για την εγκυκλοπαιδικότητα του Μώραλη. (Επίσης, δεν ξέρω τι σχετική πολιτική, αλλά θα διευκόλυνε πολύ, τους υπόλοιπους χρήστες, οι λόγοι της τοποθέτησης της ετικέτας, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες επεξεργασίες. Μπορεί να μην είναι υποχρεωμένος ο Χ χρήστης, αλλά θα βοηθούσε, αν το έκανε) --Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 09:40, 29 Μαΐου 2014 (UTC)