Συζήτηση:Γεώργιος Βιζυηνός

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
 23:40, 1 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ !!!


Παρά την "τακτοποίηση",...

  • η πρώτη παράγραφος που προστέθηκε είναι από κείμενο του Πολιτιστικού Θησαυρού της Ελληνικής Γλώσσας για τον Βιζυηνό (που για κάποιον λόγο δεν μου δουλεύει, μπορώ μόνο να το δω στην προσωρινή σελίδα του google)
  • η δεύτερη παράγραφος. Την βλέπω ως απάντηση (από φροντιστήρια) σε εξετάσεις Γ' Λυκείου θετικής κατεύθυνσης 2003. Από αυτά που καταλαβαίνω προέρχεται από το σχολικό βιβλίο. (επειδή δεν έχω ιδέα τι γράφει το βιβλίο, μπορεί και η πρώτη να είναι από εκεί) VJSC263IO 00:00, 2 Φεβρουαρίου 2012 (UTC)[απάντηση]

22:29, 5 Φεβρουαρίου 2012 (UTC) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ!!! Το γενικό σχόλιο για το έργο του είναι από το σχολικό βιβλίο "Νεοελληνική Λογοτεχνία" Γ΄ Λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης, ό χ ι θ ε τ ι κ ή ς, και το είδατε ως απάντηση από φροντιστήριο το 2003, γιατί απόσπασμα από το "αμάρτημα της μητρός μου" είχε τεθεί στις πανελλαδικές εκείνης της χρονιάς.


− Στην υποενότητα «Άρθρα» με το «μετάφαση» εννοείται «μετάφραση» ή μήπως είναι ονομασία εκδοτικού οίκου; −V-astro (συζήτηση) 11:12, 12 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]