Συζήτηση:Γεωργία (δραστηριότητα)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

iw links[επεξεργασία κώδικα]

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα iw links παραπέμπουν στην "αγροτική" σημασία δηλαδή στη γεωργοκτηνοτροφία. Κάτι να σκεφτούμε... --Xoristzatziki 08:55, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Τι συνδέει εδώ:en:Agriculture :

Agriculture, also called farming or husbandry, is the cultivation of animals, plants, fungi, and other life forms for food, fiber, biofuel, medicinals and other products used to sustain and enhance human life.

Εξακολουθώ να έχω διαφωνίες για τις παραπομπές στις άλλες βικιπαίδειες οι οποίες είναι πλήρως παραπλανητικές. Ειδικά διαφωνώ με το γεγονός της ενσωμάτωσης κειμένου και πηγών (από τυφλές αντιγραφές) που αναφέρονται στην γεωργοκτηνοτροφία. Αν το λήμμα πρόκειται να συνεχίσει να παραπέμπει στο Q11451 θα πρέπει να αλλάξει μερικώς και να μεταφερθεί (φυσικά χωρίς δημιουργία ανακατεύθυνσης) σε άλλο τίτλο. --Xoristzatziki (συζήτηση) 04:34, 3 Αυγούστου 2014 (UTC)