Συζήτηση:Βικιεπιστήμιο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δε καταλαβίνω γιατί πρέπει να διαγραφτεί;Στο ίδιο ίδρυμα δε βρίδκεται στο ίδιο ίδρυμα;Δε πρέπει να υπάρχει μια σελίδα;Ας είναι και copy paste αφού είναι αντεγραμένο από σελίδα του ίδιου ιδρύματος.Διαφωνώ.--Νικόλας Παπαποστόλου (συζήτηση) 13:35, 4 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Γιατί απλά αντέγραψες ως έχει την σελίδα υποδοχής του Βικιεπιστημίου. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εγκυκλοπαιδική η παρουσίαση, αυτή η σελίδα εξυπηρετεί ως κύρια σελίδα του βικιεπιστημίου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί εδώ ως λήμμα. Αν θες λήμμα για το βικιεπιστήμιο, γράψε το, με εγκυκλοπαιδικό τρόπο ομως. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει η ίδια ακριβώς σελίδα δύο φορές. —Ah3kal (συζήτηση) 13:43, 4 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Δεν μπορώ να διορθώσω κάτι.Γιατί δε δοκιμάζεις να διορθώσεις κάτι;--Νικόλας Παπαποστόλου (συζήτηση) 13:57, 4 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)


Αν δεν μπορείς τότε άστο να διαγραφεί και δοκίμασε να γράψεις για κάποιο άλλο θέμα που να μπορείς. Δεν μπορεί να αντιγράφεις όμως, κάτι που σου πήρε 1 δευτερόλεπτο + μισό λεπτό το πολύ για τη μορφοποίηση και να ζητάς από μένα να διορθώσω κάτι. —Ah3kal (συζήτηση) 14:05, 4 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)