Συζήτηση:Α.Σ. Φωκικός Άμφισσας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η προσθήκη του ανώνυμου χρήστη για τα κύπελλα φθιωτιδοφωκίδας, που έχει κατακτήσει ο Φωκικός. Ας επικοινωνήσει αν θέλει μαζί μου στο aNwDyNos@gmail.com --ΑΝώΔυΝος 16:19, 13 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Καταρχήν αφαίρεσα ότι έχει σχέση με τον Αμφισαικό, δεν είναι λογικό να μιλάμε για την ίδια ομάδα όταν στο ίδιο το άρθρο αναφέρει ότι συνηπήρχαν και ταυτόχρονα!!! επίσης άτονα κείμενα θα τα αφαιρέσω αν συνεχίζεται να βάζετε. --✻tony esopi λέγε 08:03, 4 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

Έκανα τις απαραίτητες διορθώσεις, Αμφισσαϊκός (1928 ή επίσημα 1932 έως και 1963) και Φωκικός (1963- σήμερα) δεν συνυπήρξαν ποτέ, όπως ξεκαθαρίζω. Δικαιούται επομένως ο Φωκικός να δηλώνει ως έτος ίδρυσής του το 1932, καθώς αποτελεί την αυτοδίκαιη συνέχεια του αρχικού συλλόγου, απορροφώντας το καταστατικό του κ.λ.π. Νομίζω ότι τώρα είναι απολύτως εντάξει το λήμμα, ΑΝώΔυΝος 09:57, 1 Νοεμβρίου 2011 (UTC)