Συζήτηση:Α.Σ. Άρης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

θα πρότεινα την μετακίνηση σε Άρης ΑΣ (που είναι περισσότερο έυχρηστο) αλλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου άλλου. --Λύκινος 13:18, 24 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

--Tony esopi patra 12:38, 2 Ιουνίου 2006 (UTC)Συμφωνώ για την αλλαγή και θα πρότεινα το Α.Σ. Άρης

Υup. Αθλητικός Σύλλογος Άρης, όπως τιτλοφορείται και η επίσημη σελίδα - Badseed απάντηση 19:49, 2 Ιουνίου 2006 (UTC)

Το μισό άρθρο είναι μπάχαλο, αρκετα ύποπτο ως προς την προέλευση και κομματαααααακι POV. Χρειαζεται πραγματικά η αναγραφή ολόκληρου του καταστατικού? --Alaniaris 17:04, 17 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Λειπουν πολλα[επεξεργασία κώδικα]

Λειπουν πολλα ενω καποια αλλα εχουν ανακριβειες.

Ο Άρης ο σκύλος[επεξεργασία κώδικα]

Συγγνώμη, αλλά αφαίρεσα ένα κομμάτι που έλεγε για ένα σκύλο με το όνομα "Άρης", από τον οποίο εμπνεύστηκαν οι ιδρυτές το όνομα της ομάδος. Είναι βανδαλισμός, ή ιστορική αλήθεια;--Pakalos 14:20, 8 Μαρτίου 2011 (UTC)

Αν δε στηρίζεται σε αξιόπιστη πηγή προφανώς δεν αξίζει να περιλαμβάνεται στο λήμμα. --Ttzavarasσυζήτηση 16:41, 8 Μαρτίου 2011 (UTC)

ΑΝΟΔΟΣ[επεξεργασία κώδικα]

Η επιβράβευση για την πρωτιά στη Β εθνική είναι η άνοδος στη Σουπερ λιγκ και όχι κάποιος πανελλήνιος τίτλος.Το να "κάνεις έρωτα σε μια γυναίκα ειναι κατάκτηση(ΤΪΤΛΟσ).Το να της πιάσεις το χέρι ειναι ένα βήμα(ανοδος) για την κατάκτηση.ΟΜΩΣ κ.Πετρουλάκη σκεφτεστε πονηρά.Με αυτόν το τρόπο θέλετε να διατηρήσετε τη παραμονή δευτερευόντων τίτλων του ΠΑΟ στην κεντρική σελίδα του.


Βασικό: ναι, ο τίτλος του Άρη είναι πανελλήνιας εμβέλειας καθώς στη Β' Εθνική μετέχουν σύλλογοι απ' όλη την Ελλάδα. Μην μπερδεύεσαι ότι κάποιες φορές διοργανώθηκε σε 2-3-4 ομίλους – άλλες τόσες διοργανώθηκε σε ενιαίο. Το ίδιο ισχύει για τη Γ' και την πρώην Δ' Εθνική. Η διοργάνωση ήταν/είναι σε επίπεδο πανελλήνιο και οι αγώνες σε επίπεδο όμορων νομών/περιφερειών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ομάδες Ζακύνθου/Λευκάδας, Χίου/Λέσβου και Εύβοιας που κάθε 3-4 χρονιές αλλάζουν όμιλο.
Για να μιλήσουμε σοβαρά και για πράγματα όχι άσχετα με τη Βίκι (όπως μανίες καταδίωξης που οδηγούν σε δίκες προθέσεων, θεωρίες συνωμοσίας, λογοτεχνία sci-fi κλπ). Ένας τίτλος παραμένει πάντα τίτλος. Ένας τίτλος δεν πρέπει να συνδέεται με καμία τυχόν "επιβράβευση", ώστε να ισχύει η δεύτερη και να μην ισχύει ο πρώτος. Για πάμπολλους λόγους:
 1. κάθε διοργάνωση έχει νικητή, για την ανακήρυξη άλλωστε του οποίου και διεξάγεται. Εάν πρόκειται για πρωτάθλημα, αυτός ονομάζεται πρωταθλητής χωρίς άλλο προσδιορισμό π.χ δευτερεύων ή επιβραβευόμενος ή απλός/σκέτος ή που δικαιούται μόνο να πανηγυρίζει ή ένας θεός ξέρει τι...
 2. ο τίτλος πρωταθλητή αφορά στην πορεία της ομάδας σε μία αγωνιστική περίοδο, ενώ η άνοδος="επιβράβευση" αφορά σε συμμετοχή της την επόμενη
 3. συνηθέστατα, ο τίτλος πρωταθλητή "επιβραβεύεται" με συμμετοχή στο πρωτάθλημα μίας άλλης διοργανώτριας αρχής = διαφορετικού αθλητικού φορέα. Δηλαδή τελείως άλλης διοργάνωσης. Παράδειγμα από φετινή περίοδο: τοπικά πρωταθλήματα νομών διοργάνωσης των κατά τόπους ΕΠΣ ==> Γ' Εθνική ερασιτεχνική διοργ. ΕΠΟ ==> Β' Εθνική διοργ. Football League ==> Α' Εθνική διοργ. Super League. Πώς θα σου φαινόταν εάν έβγαινες πρώτος στην κατηγορία, αλλά η προϊσταμένη σου αρχή δεν σε θεωρούσε πρωταθλητή της επειδή πρόκειται να σε "επιβραβεύσει" ένας άλλος;...
 4. με τη θεωρία σου, δεν θα έπρεπε να "μετράει" κανείς τίτλος που συνοδεύεται από χρηματική "επιβράβευση" για το σύλλογο. Δηλαδή όλοι οι εγχώριοι και διεθνείς σε όλο το Σύμπαν που παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
 5. με τη θεωρία σου, δεν θα έπρεπε να "μετράνε" οι τίτλοι των πρωταθλητή και κυπελλούχου σε όλες τις χώρες και για όλες τις χρονιές που έχει διοργανωθεί Super Cup. Δεδομένου πως οι κάτοχοί τους "επιβραβεύονται" με τη συμμετοχή τους στον τελικό του.
 6. ακόμη χειρότερα, εδώ και 60 χρόνια δεν θα έπρεπε να "μετράει" κανένας τίτλος πρωταθλητή/κυπελλούχου καμίας χώρας που στην ήπειρό της διεξάγονται διεθνή κύπελλα. Δεδομένου πως οι κάτοχοι "επιβραβεύονται" με τη συμμετοχή τους σε αυτά. Το ίδιο για τους τίτλους του League Cup που παλαιότερα οδηγούσαν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο (ενδεικτικά Αγγλίας, Γαλλίας).
 7. επίσης, όταν ένας σύλλογος μπαίνει π.χ στο Champions League επειδή το κατέκτησε και όχι μέσω προνομιακής θέσης στο πρωτάθλημα της χώρας του, καλή ώρα η Τσέλσι το 2012, τότε η κούπα δεν πρέπει να "μετράει", καθώς η κατάκτησή της έφερε "επιβράβευση" (διαφορετικά θα έπαιζαν στο Europa ή ακόμη και τόμπολα τις Πέμπτες). Καλή τύχη όταν πας να αναπτύξεις τη θεωρία σου στον Ντρογκμπά...
 8. άνοδο="επιβράβευση" απολαμβάνουν συχνότατα και οι δευτεραθλητές, τριταθλητές κ.ο.κ. Με τη θεωρία σου της μη "μέτρησης" του τίτλου πρωταθλητή, λοιπόν, η α' θέση εξομοιώνεται με τη β', αυτές μαζί με την γ' κ.ο.κ. Προσωπικά το βρίσκω δικαιότατο και πεφωτισμένο. Πριν συμφωνήσεις μαζί μου, απλά αναρωτήσου για ποιο λόγο σε ολάκερο το Σύμπαν και από το Βig Βang ακόμη, οι διοργανώτριες αρχές πρωταθλημάτων κατηγορίας χαμηλότερης της Α' συνηθίζουν να απονέμουν τρόπαιο στον πρωταθλητή τους. Μία πιθανή απάντηση είναι ότι δεν τους έκοψε να συμβουλεύονται πριν έναν περισσότερο γνώστη, ώστε να μην μπαίνουν και στα έξοδα...
 9. αντίστροφα με το προηγούμενο, τώρα, έχουν υπάρξει και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ο πρωταθλητής δεν "επιβραβεύεται" με άνοδο. Φετινό παράδειγμα: όπως κάθε χρόνο, 53 πρωταθλητές και 3 δευτεραθλητές των ΕΠΣ θα αγωνιστούν στο Ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και μόνον οι 14 θα ανέβουν στη Γ' Εθνική ερασιτεχνική. Κατά τη θεωρία σου, η ΕΠΣ Πειραιώς θα έχει πρωταθλητή 2014-15 (το Κερατσίνι δεν θα ανέβει), αντίθετα με την ΕΠΣ Αθηνών (το Αιγάλεω θα "επιβραβευθεί"). Παράδειγμα Β' Εθνικής (άρα ακόμη πιο σχετικό με τον Άρη 1997-98): την 5ετία 1963-1967, "επιβραβεύθηκαν" οι 10 από τους 18 πρωταθλητές ομίλων της. Μήπως από ολάκερη την υπερ50ετή ιστορία της κατηγορίας, δεν θα πρέπει να "μετράνε" παρά μόνο οι τίτλοι των υπολοίπων 8;...
 10. σύμφωνα με τη θεωρία σου, οι μόνοι που έχουν κατακτήσει κάποιο τίτλο πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη χώρα είναι οι ελάχιστοι που έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ελλάδας. Κρίμα για όλους τους υπόλοιπους που παίζουν μπάλα σε διάφορα επίπεδα εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Να και άλλοι που δεν τους έκοψε να ρωτήσουν, ώστε να μην χαίρονται τζάμπα κάθε φορά που βαυκαλίζονται ότι έχουν ανακηρυχθεί πρωταθλητές...
 11. σύμφωνα με το παραπάνω, λοιπόν, θύμισέ μου αύριο να μειώσω στη Βίκι τα πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ σε 30, διαγράφοντας όλα έπειτα την περίοδο 2001-02 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα Νέων. Κατά τη θεωρία σου η παραμονή, άρα και ο τίτλος πρωταθλητή, στην Α' Εθνική της ανδρικής ομάδας συνεπάγεται την παρουσία των Νέων στην επόμενη διοργάνωσή τους – μία υπεραρκετή "επιβράβευση" για το σωματείο, νομίζω. Εκτός και θεωρείς ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποια οργανική σύνδεση, οπότε θύμισέ μου να αφαιρέσω όλη την ενότητα Τίτλοι τμημάτων μικρών ηλικιών από το λήμμα του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ...
Τίποτε από τα παραπάνω δεν θα χρειαζόταν να μπεις στον κόπο να διαβάσεις, εάν τόσους μήνες είχες μπορέσει να καταλάβεις 3 απλά, απλούστατα πράγματα:
 1. στη Βίκι δεν "επιβραβεύουμε", πόσο μάλλον αυτούς που δεν το έχουν ανάγκη όπως ένας ιστορικός σύλλογος, ούτε ανακηρύσσουμε/καθαιρούμε τροπαιοφόρους. Απλά καταγράφουμε, κατά προτίμηση με λογαριασμό χρήστη και σε λήμματα, όχι αλλάζοντας συνέχεια ip και σε σελ. Συζήτησης...
 2. η θεωρία σου συγκρούεται με τον 2ο πυλώνα συνεισφοράς στη Βίκι, αυτόν περί υποχρέωσης για Επαληθευσιμότητα εφόσον δεν ενδιαφέρθηκες να την τεκμηριώσεις μέσω πηγών (ούτε καν πλήρως αναξιόπιστων). Όσο δεν το κάνεις, εξακολουθεί να αποτελεί προσωπική σου άποψη, άρα συγκρούεται και με τον 1ο πυλώνα περί διατήρησης Ουδέτερης Οπτικής Γωνίας.
 3. από τη στιγμή που μπουρδούκλωσες μέσα τα φροϊδικά σου, αποτελεί επιπρόσθετα και εξαγωγή συμπερασμάτων δηλαδή συγκρούεται με τον 3ο πυλώνα, της αποφυγής Πρωτότυπης Έρευνας. Αυτή απομακρύνεται άμεσα από λήμματα, αλλά ευτυχώς εσύ την ανέπτυξες μόνο σε σελ. Συζήτησης.
Το 2. είναι υπεραρκετό για να αναστρέψω την επεξεργασία σου.
ΥΓ1 ειλικρινά, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το σκεπτικό περί γυναίκας. Αναρωτιέμαι μήπως μου λείπει κάποια ιδιαιτερότητα στη γενικότερη σχέση μου με το άλλο φύλο.--Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 04:46, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ[επεξεργασία κώδικα]

1971.Αυτος πρεπει να καταχωρηθει και οχι της β εθνικης.


Πάλι λάθος. Πρωταθλητές είναι όσοι τους ανακηρύσσουν οι αρμόδιες διοργανώτριες αρχές, όχι η Βίκι. Η οποία απλά τους καταγράφει. Τέσσερα σημεία που αποδεικνύουν ακράδαντα ότι δεν υπάρχει ελπίδα να καταλάβεις τι είναι η Βίκι και τι γίνεται σ' αυτήν:
 1. εκφράζεις πάλι προσωπική άποψη (τίτλοι/σελίδες) και μάλιστα με το στόμφο κάποιου που νομίζει ότι συμφωνεί μαζί του ολάκερο το Σύμπαν (επειδή έτσι τον συμφέρει ή επειδή απλά έτσι κολακεύεται να πιστεύει;). Χωρίς καν να έχει ρωτήσει ένα κόκκο άμμου, οπότε σε περίπτωση που αυτός συμφωνήσει να μπορεί να τον παρουσιάσει ως πηγή (έστω αναξιόπιστη) στη Βίκι.
 2. δεν απαντάς σε κανένα σημείο ενός ολάκερου κατεβατού (παρά μόνο στο άσχετο με το θέμα ΥΓ και χωρίς μάλιστα να το αντιληφθείς), αλλά προτιμάς να τετερίζεις την αποψάρα σου
 3. νομίζεις ότι στη Βίκι γράφονται κολακείες ώστε να αισθάνονται κάποιοι περήφανοι. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πασχίζεις να γράφονται και τα ψέματα που σε κάνουν περήφανο –κακώς, γιατί πρόκειται για επιτυχίες άλλων και μάλιστα αγνώστων σου–.
 4. κρίνοντας από το χρόνο που μεσολάβησε για να απαντήσεις, ήταν αδύνατο όχι μόνο να κατανοήσεις, αλλά και έστω να προλάβεις να διαβάσεις το κατεβατό. Επομένως ότι έγραψες, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Κλασική περίπτωση κάποιου που εκλιπαρεί για την προσοχή των άλλων (5 γράμματα στα αγγλικά, 4 στα ελληνικά – μπροστά το επίθετο αποτυχημένο). Ευτυχώς φοβήθηκες και σταμάτησες να γράφεις στη σελ. μου Συζήτησης. Δεν χαιρετώ. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 05:39, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

ΔΕΝ διαφωνω.Να εισαι καλά.

ΥΓ(ν)[επεξεργασία κώδικα]

Την διαφωνία μου για το συγκεκριμμενο τιτλο την ειπα με 2 λεξεις(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ).Επειδη δεν το καταλαβαινεις εννοω οτι πρεπει να μπει αποκλειστικα στη σελιδα ποδοσφαιρου(με τους αλλους τιτλους) του ΑΡΗ.Οσο για αυτο το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ troll or ΤΡΟΛ,μπορει να διαβάσει και να κατανοησει ολοκληρο τομο σε 5 λεπτα.Καθε αντιρρηση δεκτη.

Ποιο είναι το σημείο της Πολιτικής που καθορίζει σαφώς ότι υπάρχουν τίτλοι πανελλήνιας εμβέλειας οι οποίοι αξίζουν να μπαίνουν και στην "κεντρική σελίδα" (sic) του συλλόγου και στο λήμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος; Αντίθετα με κάποιους άλλους της ίδιας εμβέλειας που δεν τους αξίζει παρά να περιορίζονται μόνο στο δεύτερο; Και σε ποιο, άλλο ή ίδιο, σημείο της Πολιτικής περιγράφονται τα κριτήρια διαχωρισμού των δύο περιπτώσεων; Ώστε αυτός να μην αποτελεί POV ή/και Πρωτότυπη Έρευνα του ανώνυμου χρήστη μέσω της 77.49.39.10, της 77.49.64.117 και ενός σκασμού άλλων IPs; Ψάχνοντας –ασκόπως– στην Πολιτική για τα παραπάνω, θα ωφεληθείς τα μάλα ερχόμενος πρώτη φορά σε επαφή μαζί της. Ευτυχώς, ταυτόχρονα θα γκρεμιστεί ένα πλήθος από ιδεοληψίες σου, οπότε δεν θα χρειάζεται να προστρέχεις στον Φρόιντ για αμπελοφιλοσοφική βαθυστόχαστη στήριξη των έωλων επιχειρημάτων σου σε ποδοσφαιρικά θέματα. It's only a –beautiful– game, not a life pursuit...
ΥΓ είναι τουλάχιστον κωμικό, να αφαιρείς –έστω από την "κεντρική σελίδα", ξανά sic– ατεκμηρίωτα και χωρίς πηγές έναν τίτλο πανελλήνιας εμβέλειας και διοργάνωσης από ποδοσφαιρικό φορέα, αλλά παράλληλα να καλείς (ή έστω να παίρνεις μέρος) σε meatpupetry για να "βαφτιστεί" –σε όλα τα σχετικά λήμματα– μέσω POV απόψεων και άνευ τεκμηρίωσης, ένα απλό φιλικό ματσάκι σε κοτζάμ τελικό Super Cup. Μόνο και μόνο επειδή ο πανελλήνιος τίτλος δεν κατακτήθηκε από το σωματείο που υποστηρίζεις, το οποίο αντίθετα πήρε μέρος στο ματσάκι και έτυχε να το κερδίσει. Και να έχεις από πάνω το απύθμενο θράσος να κατηγορείς άλλους για πονηρές σκέψεις, υποκειμενισμό κλπ. Ψάχνοντας διαρκώς και αποτυχημένα "συμμάχους" στον πόλεμο που έχεις κηρύξει μοναχός σου και χωρίς αντίπαλο, και τον οποίον έχεις μεταφέρει στη Βίκι. Θεωρώντας ότι αυτή είναι ένα από τα οπαδικά σάιτ του χειρίστου είδους που περιδιαβαίνεις. Κωμικό είπα; Τραγικό, διορθώνω... --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 17:51, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

ΑΕΚ[επεξεργασία κώδικα]

Βαλε τοτε και στην ΑΕΚ το φετινο τιτλο Β εθνικης και τραβα πέστο στο ΜΕΛ/ΔΗ να δεις πόσο θα χαρει.Ξέρει κανεις ποιοι είναι πρωταθλητες ελλάδος Β κατηγοριας τόσα χρόνια?Δεν σε ειρωνευομαι οταν λεω κατι καλο για σένα.Είναι φανερό οτι "μετρας".Εσυ αδικείς τον εαυτό σου λεγοντας πολλα λογια για πραγματα που λεγονται με μια φραση.Και ναι,λειτρουργεις πονηρα,επειδη εισαι οπαδος φανατικος,αδικαιολογητο για την ηλικία σου.Εισαι ο τυπος "των χαρισματικων golden boys"ΠΟΥ,εφεραν τη χωρα σε αυτό το χάλι με την ανουσια κι εκτος στοχου πολυλογία τους.Εγω σε χαιρετω και σου ευχομαι τα καλύτερα.

Ατυχώς για σένα, το έχω ήδη βάλει από το Σάββατο 4 Απριλίου που έληξε η διοργάνωση. Και δεν βρέθηκε κανείς να το βγάλει – ούτε καν χωρίς τεκμηρίωση.
ΥΓ ναι, η πολυλογία είναι απαραίτητη σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πες-πες, κάτι μπορεί να κατανοήσει ακόμη και όποιος δεν έχει παρά ελάχιστες ελπίδες. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 20:38, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)


EDIT: "Ξέρει κανεις ποιοι είναι πρωταθλητες ελλάδος Β κατηγοριας τόσα χρόνια?" Αυτός ακριβώς είναι ο βασικότερος –εάν όχι ο μοναδικός– λόγος ύπαρξης της Βίκι. Λέγεται διάχυση της γνώσης με άμεσο και αντικειμενικό τρόπο. Για όλα τα άλλα (οπαδικές ονειρώξεις, φροϊδικές αρλούμπες κλπ) υπάρχουν τα σάιτ που περιτριγυρίζεις με αυτοϊκανοποίηση. Αδύνατον να το αντιληφθείς, αλλά προσπάθησε... --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 21:51, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

kai pseftis[επεξεργασία κώδικα]

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ(ΣΤΗΝ ΑΕΚ).λεμε και ψεματάκια?Ντροπή.

μήπως να ξεστραβωνόσουν έβλεπες πάλι πριν κατηγορήσεις; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 21:31, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

Στους τοπικους(?)και σε παλαιοτερη εκδοση.Εκει τον εχεις βάλει.Μπραβο σου κ.ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.Κοροιδευεις εμενα νομιζεις?Δεν μπορεις.Το κακο ειναι οτι κοροιδευεις τον κοσμο της ΒΙΚΙ.Απαραδεκτος.

Τι εννοείς "παλαιότερη έκδοση"; Κάτι δεν έχεις καταλάβει πάλι; Ευχαριστώ για την άλλη επισήμανση περί "τοπικού" τίτλου, καθώς τότε δεν είχα αναρωτηθεί για τη σωστή του θέση (πιθανώς παρασύρθηκα και τον έβαλα μαζί με τον ήδη υπάρχοντα τίτλο Γ' Εθνικής 2013-14). Αυτή διορθώθηκε κι εσύ δικαιούσαι πλέον να αισθάνεσαι περήφανος για την πραγματοποίηση της πρώτης σου συνεισφοράς στη Βίκι – ας ήταν και μέσω σπόντας. Βλέπεις ότι ακόμη κι εσύ χρειάζεσαι – φρόντισε όμως ν' αρχίσεις να συνεισφέρεις περισσότερο εποικοδομητικά. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 22:10, 6 Ιουνίου 2015 (UTC)

ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΜΑΙ σιγά σιγά κι εγώ κύριε ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.Κριμα που με μισειτε τόσο.Αυτό είναι το λιγότερο.Πιότερο καλό θα ήταν,αν στα τόσα προσόντα σας προσθέτατε την ΑΛΗΘΕΙΑ ως ιδέα ανωτερη των οπαδικων προτιμήσεων.ΥΓ.Οχι άλλο κουσουνελο,με προσβαλλει ως επιστημονα(εστω του @ολου).υγ.ΠΑΛΙ ΟΜΩς παρατηροντας καλυτερα,τον τιτλο τον εχετε βαλει (σωστα)στο αμιγωσ ποδοσφαιρικο τμημα της ΑΕΚ και οχι στην κενδρικη σελιδα της ΑΕΚ ως συλλόγου.Αυτο λεω απ την αρχη και για τον ΑΡΗ,αυτο λεω και για τους τιτλους ΣΕΓΑΣ του ΠΑΟ.

Ο μόνος προβληματικός από τους τίτλους που πιστώνονται στον ΠΑΟ πριν το 1921 είναι εκείνος του φθινοπώρου 1910, καθώς τον κατέκτησαν οι εναπομείναντες στον Ποδοσφαιρικό και όχι οι αποχωρήσαντες του Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού, δηλαδή του ΠΑΟ. Οι διοργανώσεις του ΣΕΑΓΣ είναι διοργανώσεις του αθλητικού φορέα που είχε υπό την εποπτεία του το άθλημα την εποχή εκείνη. Και επειδή ο ΣΕΑΓΣ είχε πανελλήνια εμβέλεια, εδώ ακριβώς μπαίνει τελεία στη συζήτηση, καθώς τη Βίκι δεν την αφορά η όλη παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το θέμα (του Κουσουνέλου περιλαμβανομένου). Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται ορθότατα και στο λήμμα Πρωτάθλημα Ελλάδας ποδοσφαίρου ανδρών, που προφανώς δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου ή δεν έχεις καταλάβει το περιεχόμενό του. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 00:17, 7 Ιουνίου 2015 (UTC)


EDIT: σχετικά με την μπούρδα που πέταξες περί "υπερηφάνειας". Πιθανώς κάποιοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προτιμούσαν να μην είχε κατακτήσει αυτή δύο τίτλους πρωταθλητή Β' κατηγορίας, επειδή έτσι –με το ίδιο άρρωστο σκεπτικό περί ψωροπερηφάνειας– τους υπενθυμίζεται ότι ένα μεγάλο μέρος της προπολεμικής της ιστορίας το έφαγε ως "ασανσέρ", ενώ και το 1974 τους φούνταρε την τελευταία αγωνιστική η μισητή Σίτι με γκολ μάλιστα πρώην δικού τους παίκτη-σημαία. Αυτοί Αυτό όμως είναι κάτι που δεν αφορά τη Βίκι, η οποία καταγράφει γεγονότα και όχι συναισθήματα. Στο λήμμα λοιπόν για το σύλλογο στην αγγλική έκδοση –έχει σημασία, εάν μπορείς να την πιάσεις– οι δύο τίτλοι Β' Εθνικής εμφανίζονται αγκαλιά με τα 3 Πρωταθλητριών, τα 20 πρωταθλήματα Αγγλίας κλπ.
Τα ίδια και χειρότερα –για σένα– με τη Λίβερπουλ. Όχι μόνο οι 4 τίτλοι Β' κατηγορίας Αγγλίας μαζί με τα 6 Πρωταθλητριών, αλλά παρέα κι εκείνο το Lancashire League του 1893. Το οποίο θυμίζει ότι στην αρχή η Football League τους είχε ολίγον στο κλάσιμο και δεν έγιναν δεκτοί στη Β' κατηγορία της, οπότε κλώτσαγαν στα τοπικά. Επίσης η Τσέλσι, η Άστον Βίλα (αυτή βγήκε και πρωταθλήτρια Γ' κατηγορίας – καλή ώρα όπως η ΑΕΚ) και η Νότιγχαμ Φόρεστ (+ Γ' κατηγορία + έναν άλλον παράξενο τίτλο πρωταθλήματος που διοργανώθηκε μόνο 3 φορές πριν πάνω από 120 χρόνια και εκτός της επίσημης Football League – περίπτωση πρωταθλήματος ΧΑΝΑθ/ΕΠΣΑΠ 1921 που πήρε ο ΠΑΟ), για να περιοριστούμε μόνο σε όσες αγγλικές ανακηρύχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης.
Στο λήμμα της Ρέιντζερς, δεν διστάζουν να βάλουν τους πρόσφατους τίτλους Δ' και Γ' κατηγορίας (του χρόνου-παραχρόνου θα προσθέσουν και της Β'), παρότι ο σύλλογος έχει ξεπεράσει τους 100 τίτλους α' διαλογής – αριθμός ρεκόρ για ευρωπαϊκό. Ακόμα η Μπάγερν (γερμανική έκδοση), η Γιουβέντους (ιταλική)... για τις υπόλοιπες μπορείς να ψάξεις μοναχός.
Εάν λοιπόν η Πολιτική της Βίκι έχει οδηγήσει τους χρήστες στις ξένες της εκδόσεις να ακολουθούν τη συγκεκριμένη πρακτική (έχοντας ορθότατα χεσμένα μερικά αρρωστάκια-οπαδούς), γιατί πρέπει εμείς στην ελληνική έκδοση να διαφοροποιηθούμε (όταν μάλιστα τα συμπατριωτάκια μας αρρωστάκια ΑΕΚ+Άρη είναι αριθμητικά ελαχιστότατα σε σύγκριση ακόμη και από μόνο της π.χ Τσέλσι);
ΥΓ μην κρίνεις επειδή ο σκοπός της ζωής σου δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Α' Εθνικής. Μπάλα παίζεται και ποδοσφαιρική ιστορία γράφεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, όλων των επιπέδων. Όπως είχες μόλις την ευκαιρία να μάθεις, οι περισσότεροι από τους δημοφιλέστερους συλλόγους παγκοσμίως έχουν αγωνιστεί και σε χαμηλότερες κατηγορίες κάποια περίοδο της ζωής τους (πρόσφατα υποβιβάστηκαν στην Αργεντινή, τόσο η Ρίβερ Πλέιτ όσο και η Μπόκα Τζούνιορς). Το γεγονός δεν μειώνει στο ελάχιστο τις προηγούμενες/επόμενες και τις μελλοντικές τους διακρίσεις/πορεία. Αντίθετα "εκπαιδεύει" τους οπαδούς τους και τους μετατρέπει σε πραγματικούς φιλάθλους που δεν συνδέουν την τσουτσού ύπαρξή τους με την ενδεχόμενη επιτυχία ή αποτυχία του συλλόγου. Απλώς απολαμβάνουν πλέον το άθλημα, απαλλαγμένοι από το άγχος της αυτοεπιβεβαίωσης μέσω των διακρίσεων κάποιων ξένων – παικτών ακριβοπληρωμένων, καναλαρχών, εφοπλιστών, εμπόρων, ψιλολαμογιών έως και μεγαλοαπατεώνων κλπ --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 02:16, 7 Ιουνίου 2015 (UTC)

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ[επεξεργασία κώδικα]

Τιτλοι β,γ κατηγοριας,τιτλοι τουρνουα,κλπ,μπαινουν στην σελιδα αποκλειστικα του ποδοσφαιρικου τμηματος και στην ενοτητα "αλλοι τιτλοι".Τοσο καιρο θα επρεπε να γνωριζετε εστω τα βασικα.--77.49.26.220 21:20, 6 Ιουλίου 2015 (UTC)

Όσο αδύνατον και να είναι σε 1-2 η κατανόησή του: άλλο πρωταθλήματα κατώτερων κατηγοριών που διοργανώνουν θεσμικοί αθλητικοί φορείς – άλλο φιλικά τουρνουά του κ@λου. Τα κλαψουρίσματα στην Πολιτική της Wikipedia και σε εκατομμύρια χρήστες της που την ακολουθούν στα λήμματα βρετανικών, γερμανικών, ιταλικών κλπ ποδοσφαιρικών συλλόγων (EDIT εδώ). Φυσικά στις γλώσσες τους και ορθογραφημένα... --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 21:29, 6 Ιουλίου 2015 (UTC)

Ναι,αλλα στα λημματα των ξενων συλλογων δεν μπαινουν ολοι οι τιτλοι των ομαδικων και ατομικων αθληματων μαζι,αλλα ενα-ενα ξεχωριστα(αλλο λημμα για ποδοσφαιρο,αλλο για μπασκετ,κλπ),γιαυτο και συμβαινει αυτο.--77.49.26.220 06:16, 7 Ιουλίου 2015 (UTC)

Πρόσεξε, γιατί πας να ξανανοίξεις μεγάλο θέμα. Έχει συζητηθεί στο παρελθόν να αφαιρεθούν ΟΛΟΙ οι τίτλοι των επιμέρους τμημάτων από το λήμμα ενός συλλόγου και να παραμείνουν μόνο στα αντίστοιχα εκείνων. Επειδή δεν ήμασταν λίγοι όσοι το υποστηρίξαμε, πρόσεξε μην και πάμε για κανά τέτοιο "άδειασμα". Και μετά, πώς θα κάνουν τις ηλίθιες αθροίσεις τους τα βλαμμένα οπαδάκια; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 08:03, 7 Ιουλίου 2015 (UTC)

Οι τίτλοι του ΑΡΗ ΘΕΣ,[επεξεργασία κώδικα]

Εδώ www.arisac.gr/club/titles .--77.49.51.254 18:23, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

Συγκλονιστική αποκαλυψη.--ΠάΚαΛος 19:04, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

Eκτος του ότι ο Α.Σ.Αρης δεν υπολογίζει τίτλους δεύτερης και τρίτης κατηγορίας,βλέπουμε ότι το 1972 έχει κατακτήσει το πρωταθλημα πυγμαχίας και όχι ο ΠΑΟ.--77.49.51.254 18:26, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

Σωστή παρατήρηση. Βάσει των επίσημων σάιτ ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Άρη που είναι τα μόνα (αν δεν κάνω λάθος) εκ των πολυ-αθλητικών σωματείων, που παρουσιάζουν σε μία λίστα τις διακρίσεις τους, αφαίρεσα τα πρωταθλήματα Β' Γ' Εθνικής της ΑΕΚ. Αφου υπάρχει πια ένας "επίσημος" τρόπος παρουσίασης των τίτλων, δεν χρειάζεται να ψαχνόμαστε ή να διαφοροποιούμαστε.--ΠάΚαΛος 19:15, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

Aντε να δούμε.--77.49.51.254 19:25, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

νέο στοιχείο επαλήθευσης[επεξεργασία κώδικα]

Εδώ www.sdna.gr/podosfairo/g-ethniki/article/183155/aris-kai-sta-102-eimai-edo-na-soy-tragoudo-pics-vids .Εχει το κύπελλο μεγάλης ελλάδος και δεν έχει τίτλους Β εθνικής.--77.49.38.221 10:16, 25 Μαρτίου 2016 (UTC)

Σχόλιο 12-10-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Ο Υμνος του ΑΡΗ γράφτηκε και τραγουδίθηκε για πρώτη φορά από τον Βασίλη Μποέμη. Αναφορά: Μπέκος Παναγιώτης. 5.54.62.139 16:46, 12 Οκτωβρίου 2018 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [1] --Gerakibot (συζήτηση) 20:02, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 2[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [2] --Gerakibot (συζήτηση) 20:03, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 3[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [3] --Gerakibot (συζήτηση) 20:03, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 4[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [4] --Gerakibot (συζήτηση) 20:04, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 5[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

--Gerakibot (συζήτηση) 20:04, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 6[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [5] --Gerakibot (συζήτηση) 20:05, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 7[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

--Gerakibot (συζήτηση) 20:05, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 8[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

--Gerakibot (συζήτηση) 20:06, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 9[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [6] --Gerakibot (συζήτηση) 20:06, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 10[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [7] --Gerakibot (συζήτηση) 20:07, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 11[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [8] --Gerakibot (συζήτηση) 20:07, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 12[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

--Gerakibot (συζήτηση) 20:08, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 13[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να εξετάσετε τη σύνδεση με μια κατάλληλη αρχειοθετημένη έκδοση: [9] --Gerakibot (συζήτηση) 20:08, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)


Νεκρός σύνδεσμος 14[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον κατά περίπτωση.

--Gerakibot (συζήτηση) 20:09, 23 Αυγούστου 2019 (UTC)