Συζήτηση:Απόστολος Βαρνάβας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε/φίλη 81.170.113.240, η αναγωγή της "ίδρυσης" εκκλησίας σε κάποιον απόστολο της πρωτοχριστιανικής εποχής αποτελεί μεταγενέστερη τακτική των χριστιανικών εκκλησιών και δεν είναι μονοσήμαντη, περιλαμβανομένης και της μεταγενέστερης Ορθόδοξης εκκλησίας. -- pvasiliadis  05:37, 20 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Φίλε, αυτά δεν τα γνωρίζω εγώ, ίσως εσύ να ξέρεις κάτι παραπάνω απο μένα, άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αυτό όμως το οποίο εγώ διδάκτηκα είναι αυτό που έγραψα. Εφόσον όμως δεν μπορώ να αντιπαραβάλω επιχειρήματα, δεν μπορώ να συνεχίσω. Επίσης, βλέπε:

  • Περιέλαβα τον υπερσύνδεσμο όπου γίνεται η σχετική αναφορά από τον επίσημο ιστότοπο της Ορθόδοξης εκκλησίας της Κύπρου. -- pvasiliadis  13:12, 20 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ερώτηση: Το ότι ο Απόστολος Βαρνάβας είναι ο ιδρυτής και Προστάτης της Εκκλησίας της Κύπρου θεωρείται μόνο από την Εκκλησία της Κύπρου; Ή μήπως αυτό θεωρείται γενικά από όλους;

  • Ίσως να χρειάζεται μετονομασία του άρθρου σε " Απόστολος Βαρνάβας", λόγω των παραπομπών που υπάρχουν στο εν λόγω εδάφιο.


  • Προτείνω να μείνει η ανακατεύθυνση στο άρθρο "Απόστολος Βαρνάβας", εφόσον μέχρι τώρα υπήρχαν σχετικές παραπομπές και αν χρειαστεί να μπεί υποσημείωση κάτω από τον τίτλο στο ανακατευθυνόμενο άρθρο που να παραπέμπει όσους επιθυμούν στην σελίδα της αποσαφήνισης.

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δηλαδή. Εγώ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση αν και θεωρώ ορθότερο το Βαρνάβας να γίνει αποσαφήνιση. Ας ακουστούν και άλλα επιχειρήματα πριν ληφθεί τελική απόφαση. Οι παραπομπές-σύνδεσμοι διορθώνονται πάντως σε πέντε λεπτά--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-18:40, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

  • Φίλε MARKELLOS συγνώμη αν έθιξα κάτι, πραγματικά δεν ήθελα να στεναχωρέσω κανένα. Το παίρνω -αν μπορώ- πίσω και κανονίστε τα εσείς οι διαχειριστές που γνωρίζετε καλύτερα. Εξάλλου έχετε και περισσότερες γνώσεις από μας. Καλή τύχη!
    • Έγω πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί παρεξήγησες την παροιμία. Δεν υπήρξε θέμα εμπαιγμού αλλά απλά αστιεύτηκα. Δεν είμαι διαχειριστής. Μετακίνηση των άρθρων μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος χρήστης.Απλάπεριμένω τη γνώμη και άλλων γιατί πρέπει να οριστικοποιηθεί το θέμα, για να υπάρχει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και να λειτουργούν σωστά οι σύνδεσμοι. Συγγνώμη και πάλι. Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-18:58, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
      • Καλή συνέχεια φίλε! και... καλούς τσακωμούς με τους άλλους χρήστες! εγώ μάλλον αποσύρομαι...
Αν σε ενόχλησε κάτι (και πιστεύω όχι εγώ) μπορείς να παραθέσεις τουλάχιστον τα επιχειρήματά σου και να εξηγήσεις τι ήταν αυτό.Καλή συνέχεια. Φιλικά.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-19:19, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
  • Εννοώ ότι ίσως να είναι καλύτερα να μην συνεχίσουμε την συγκεκριμένη συζήτηση για αποφυγή περαιτέρω τριβής. Γι΄ αυτό είπα ότι θα αποσυρθώ απ' αυτήν και χαριτολογώντας, σου ευχήθηκα "καλούς τσακωμούς" αν συνεχίσετε εσείς αυτή την συζήτηση. Όπως και να έχουν τα πράγματα, δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κάποιος, άρα συνεχίζουμε. Γεια χαρα φίλε MARKELLOS. Glacier 09:13, 23 Οκτωβρίου 2007 (UTC)