Συζήτηση:Αθλητική Ηχώ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτοδιαφημιζόταν όντως ως η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα των Βαλκανίων, αν υπάρχει αμφισβήτηση[1]. Ο Πανούτσος το χαρακτηρίζει σουρεαλιστικό, αλλά το επιβεβαιώνει[2]--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:14, 1 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Ας μην μας προκαλεί εντύπωση. Ακολουθήθηκε η προπολεμική πρακτική, π.χ 1, 2, 3, 4, 5 (ακριβώς τα μισά από όσα αθλητικά έντυπα των Αθηνών έχει ψηφιοποιήσει η Βουλή). Απλώς η ΑΗ στην προσπάθεια να φανεί ανώτερη του μεγάλου ανταγωνιστή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ, το πήγε ένα βήμα παραπέρα – και γι' αυτό όμως υπήρχε "δεδικασμένο" SFriendly.svg: 7. Μετά το 1951 που εκείνος έκλεισε δεν μπορούσαν να βγάλουν τον υπότιτλο, ενώ από το 1955 που ξεκίνησε Το ΦΩΣ, δεν θα ήθελαν και να μπορούσαν. Άλλες εποχές τότε, προφανώς λιγότερο "σουρεαλιστικές". Πάντως κάτι τέτοια πηχαία συναντάμε και σήμερα: ΚΕ (για τη συγκεκριμένη αυτοδιαφήμιση, εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι όντως ισχύει – αλλά οι υπόλοιποι;). --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 05:07, 2 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Επαναφορά προτύπου σήμανσης ελλείμματος πηγών[επεξεργασία κώδικα]

Δυστυχώς το λήμμα τεκμηριώνεται μόνο στο τμήμα του για το προγενέστερο έντυπο, του οποίου μάλιστα η σχέση με τη γνωστή εφημερίδα μάλλον εξαντλείται στην ομοιότητα θεματολογίας και –σχεδόν– επωνυμίας. Επαναφέρω τη σήμανση και πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνει και έπειτα που θα έχω περάσει κάποια στοιχεία με τεκμηρίωση για τη μεταγενέστερη Αθλητική Ηχώ. Ακριβώς επειδή θα βασίζονται σε μία και μόνη πηγή – εκείνη που ήδη χρησιμοποιήθηκε. Άλλωστε, η προτροπή για συμπλήρωση πηγών λειτουργεί πάντα και ως αφορμή προς επέκταση του λήμματος αυτού καθ' αυτού – κάτι που σίγουρα χρειάζεται το παρόν.

ΥΓ ωρέ Καλογερό, τον Υπερσιβηρικό έχεις καβαλήσει SFriendly.svg; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 12:46, 1 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Το κόσκινο[επεξεργασία κώδικα]

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει SFriendly.svg. Αυτό ξαναπέστο για κάποιον ανώνυμο που ηθελημένα δεν δημιουργεί λογαριασμό ώστε να προβαίνει σε όποιες επεξεργασίες λημμάτων κρίνει απαραίτητες. Αλλά συνειδητά, όχι μόνο τα κάνει τσουρέκια στους υπολοίπους, παρά γκρινιάζει κι από πάνω όταν εκείνοι αδιαφορούν στα κλάματά του για να κάνουν αντ' αυτού αλλαγές με οπαδικό πρίσμα βρέφους.
ΥΓ "ένας ακόμα υπότιτλος της Α.Ηχούς ήταν...". Γιατί, ποιον άλλον υπότιτλο της ΑΗ περιέχει αυτή τη στιγμή το λήμμα, ώστε να λείπει αυτός που λες; Για διάβασέ το εκ νέου – εάν υπάρχει ανικανότητα κατανόησης, πάλι εδώ είμαστε. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 10:29, 2 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Λάθος[επεξεργασία κώδικα]

Αν χρειάζεται υπάρχουν τέτοια λήμματα, να φτιαχτεί μια σελίδα αποσαφήνισης και τα αντίστοιχα λήμματα. Μην πειράζετε αυτό το λήμμα.-Greek Scorpion (Συζήτηση χρήστη:Greek Scorpion)- 19:06, 21 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)