Συζήτηση:ΑΕΚ

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ανακαταθεύνση στη σελίδα ΑΕΚ (αποσαφήνιση)[επεξεργασία κώδικα]

Τροποποίησα τη σελίδα ώστε να ανακατευθύνει στη σελίδα ΑΕΚ (αποσαφήνιση) και όχι στη σελίδα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

  • Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούσαν την ονομασία [[ΑΕΚ]] σε πολλά λήμματα (πάνω από 800) και η οποία οδηγούσε στο λήμμα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως αλλά αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε να οδηγούν στα αντίστοιχα λήμματα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ποδόσφαιρο), Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (καλαθοσφαίριση ανδρών), Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (πετοσφαίριση ανδρών) κτλ. Έκανα τη διόρθωση. Ελάχιστα, λιγότερα από 10, από αυτά έπρεπε να έχουν σύνδεσμο προς το λήμμα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Η αλλαγή του συνδέσμου ώστε να οδηγεί στη σελίδα αποσαφήνισης ελπίζω να βοηθήσει στην εξάλειψη του φαινομένου αυτού και να προστίθενται σύνδεσμοι προς τα κατάλληλα λήμματα.
  • Αντιλαμβάνομαι ότι όταν ένας Ελλαδίτης διαβάζει ή ακούει ΑΕΚ αμέσως σκέφτεται την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Αλλά επειδή είμαστε σε ελληνόφωνη και όχι ελληνική ΒΠ, να αναφέρω ότι στην Κύπρο όταν λέμε ΑΕΚ εννοούμε την ΑΕΚ Λάρνακας. Για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως λέμε είτε ΑΕΚ Αθηνών είτε ΑΕΚ της Ελλάδας (εκτός και αν είναι κατανοητό από το συγκείμενο: αν πούμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΑΕΚ σήμερα αυτόματα εννοούμε ΑΕΚ Ελλάδας αφού δεν υπάρχει κυπριακός ΠΑΟ ώστε να παίξει η ΑΕΚ Λάρνακας μαζί του).
  • Υπάρχουν πάνω από 10 ομάδες με το όνομα ΑΕΚ που έχουν λήμματα στη ΒΠ (ΑΕΚ (αποσαφήνιση)) και πάνω από 20 λήμματα με το όνομα ΑΕΚ. Οπόταν πιστεύω ότι η ονομασία ΑΕΚ πρέπει να οδηγεί στη σελίδα ανακατεύθυνσης.

Φιλικά, Xaris333 (συζήτηση) 12:49, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]