Συζήτηση:Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Οι τροπαιούχοι (Πρωταθλητές) που αναφέρονται είναι του Ε.Π.Σ. Εύβοιας και όχι του Ε.Π.Σ. Βοιωτίας...(Ewiki (talk) 08:26, 26 Απριλίου 2012 (UTC))

Πίνακας Πρωταθλητών[επεξεργασία κώδικα]

Η κύρια πηγή (ελληνικο ποδοσφαιρο μπλογκ) πιθανοτατα υπολογιζει σε αρκετες χρονιες τους πρωταθλητες , από τις συμμετοχες σε Δ η Γ εθνικη επόμενης περιόδου. Με τις αλλαγές μου στις 30 μαρτίου 2016

  • Αφαίρεσα το ερωτηματικο για Λεβαδειακό η Έρκυνα το 1979-80 καθως ο Λεβαδειακός επαιζε στη Β' Εθνική κι υποβιβαστηκε στη Γ το 1980-81 και δεν ανεβηκε σαν πρωταθλητης ΕΠΣΒ.
  • Για το 1980-81 ανάμεσα σε Δαφνη Ερυθρων και Αμβρυσσέα σε ενα μπλογκ με μινι αφιερωμα στη Δάφνη ανέφερε πως ειχε 8 πρωταθλήματα ΕΠΣΒ (τα υπόλοιπα "σιγουρα" στη λίστα ειναι 7) - θα πρεπει να το ξαναβρω ως πηγή έστω, επίσης μπλογκ ή σελιδες φιλων του Αμβρυσσέα δεν εναφερουν πουθενα για πρωταθλημα του 81 η οποιοδηποτε πρωταθλημα ΕΠΣΒ (χωρις να σημαινει απαραιτητα κατι αυτο)