Συζήτηση χρήστη:Ewiki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Ewiki, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  Nataly8 15:45, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα, καλό είναι να έχεις υπόψη ότι η χρήση τελειών του τύπου Ε.Π.Σ. αντί για ΕΠΣ δυσχαιραίνουν κατά πολύ την αναζήτηση για τον αναγνώστη... Αντίθετα η μη παρουσία τελειών την βοηθά σε μεγάλο βαθμό... Καλή συνέχεια...--Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:09, 8 Μαρτίου 2014 (UTC)

Κατηγορία:Περίοδοι εγχώριων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανά έτος[επεξεργασία κώδικα]

[1] Κατηγορία:Περίοδοι εγχώριων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανά έτος. Για ποιο λόγο; Σκέφτεσαι να τις αλλάξεις όλες; Xaris333 (συζήτηση) 16:51, 23 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Και γω συμφωνώ ότι χρειάζεται απόφαση (αν και άλλοι χρήστες θα το θεωρήσουν ανούσιο). Ίσως να πρέπει να ανοιχθεί μια συζήτηση. Δεν με ενοχλεί το 2014-15, απλά τώρα μόνο το ένα της υπό αναφοράς κατηγορίας είναι γραμμένο έτσι ενώ τα υπόλοιπα διαφορετικά. Xaris333 (συζήτηση) 17:11, 23 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Γι'αυτό: [2], [3], [4], [5]... Για να μη λέμε ότι εκβιάζω καταστάσεις και δεν κάνω διάλογο...--JE SUIS CHARLIE 17:02, 7 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

1) Το είπες μόνος σου, παλιότερα... Οπότε από την στιγμή που πρόσφατα έχει αναφερθεί με άλλη μορφή, χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη (παράδειγμα τα γεωγραφικά τοπωνύμια ξένων πόλεων)...

2) Είναι διαφορετικά μεγέθη οι πηγές που παρέθεσα και παρέθεσες (προσοχή, δεν απαξιώ τις πηγές σου, απλά αναφέρω ότι συγκριτικά με εφημερίδες όπως η Καθημερινή ή το Βήμα, η Ροδιακή πχ. δεν μπορεί να συγκριθεί ως μέγεθος...)...

ΥΓ. Αυτό τί σημαίνει ?

--JE SUIS CHARLIE 17:27, 7 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ok, no problem, απλώς το "εχς" με παραξένεψε...--JE SUIS CHARLIE 17:37, 7 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Global account[επεξεργασία κώδικα]

Hi Ewiki! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (συζήτηση) 18:14, 14 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Σκουταρίδης[επεξεργασία κώδικα]

Γεια χαρά! Η επίδοσή του στα 110μ. εμπόδια κατά τους Ε' Πανελλήνιους ήταν 19.4. Πηγή: "100 χρόνια νεοελληνικού αθλητισμού • 1830-1930", Παύλος Ν. Μανιτάκης, ιδιωτική έκδοση, Αθήνα 1962, σελ. 167.

Επίσης, έχω την εντύπωση ότι στον πίνακα Εθνικές διοργανώσεις, καλύτερα ο υπότιτλος "Εκπροσωπώντας την Ελλάδα" να αντικατασταθεί από τον Πανελλήνιο ή και να αφαιρεθεί πλήρως. Χαιρετώ. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 01:29, 16 Ιουλίου 2015 (UTC)

Σε μία εθνική διοργάνωση εκπροσωπείς σωματείο, όχι χώρα. Άλλωστε, στους Πανελλήνιους αγώνες λαμβάνουν μέρος και αθλητές άλλων εθνικοτήτων, απλά κάτοικοι Ελλάδας. Άρα στον πίνακα με τις εθνικές διοργανώσεις δεν έχει νόημα η αναφορά σε εκπροσώπηση κράτους – αλλά συλλόγου. Νόημα έχει στις διεθνείς διοργανώσεις (υπάρχουν περιπτώσεις αθλητών ελληνικών σωματείων, οι οποίοι μετείχαν σε Ολυμπιακούς αγώνες με σημαία άλλου κράτους, γρήγορα έρχεται στο νου ο Αλεξάντρ Τιφέγ). Και μάλιστα δεν μιλάμε για τις διασυλλογικές τέτοιες, αλλά αποκλειστικά τις διακρατικές (δηλαδή με εθνόσημα).
Ναι, παρότι καλύπτει μόνο έως το 1929, το βιβλίο του Μανιτάκη είναι θησαυρός! Δεν ξέρω εάν κάποια στιγμή το ψηφιοποιήσει[1] το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εγώ το χρυσοπλήρωσα (33€) προ 3ετίας, αλλά ουδέποτε μετάνιωσα. Γενικά κυκλοφορούν τιμές άνω ποταμών (40, 74, 50). Εάν όμως ενδιαφέρεσαι, πες να το έχω υπόψη για λογική τιμή – το τράκαρα και στα 25, ίσως και 20, αλλά εκ των υστέρων SFriendly.svg και μεταχειρισμένο (το δικό ήταν άκοπο).
[1] Νο 5 εδώ: http://anemi.lib.uoc.gr/hierarchy/collection/020/?dtab=m&search_type=simple&search_help=&display_mode=overview&wf_step=init&show_hidden=0&number=10&keep_number=&cclterm1=&cclterm2=&cclterm3=&cclterm4=&cclterm5=&cclterm6=&cclterm7=&cclterm8=&cclfield1=&cclfield2=&cclfield3=&cclfield4=&cclfield5=&cclfield6=&cclfield7=&cclfield8=&cclop1=&cclop2=&cclop3=&cclop4=&cclop5=&cclop6=&cclop7=&isp=&display_help=0&offset=1&search_coll[metadata]=1&&stored_cclquery=&skin=&rss=0&show_form=&export_method=none&display_mode=overview&ioffset=1&offset=1&number=10&stored_cclquery= --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 07:53, 16 Ιουλίου 2015 (UTC)

edit: ο Μανιτάκης, ο Σκιαδάς (στο 100 χρόνια νεώτερη ελληνική ολυμπιακή ιστορία) και το sports-reference.com επιβεβαιώνουν ότι στους Μεσοολυμπιακούς μετείχε όντως, αλλά και μόνο, στα 110. Συγκεκριμένα στη β' προκριματική σειρά μαζί με τον Τουφερή-Τιφέγ SFriendly.svg, τον τελικό νικητή Λίβιτ των ΗΠΑ και τον 5ο Μολινιέ της Γαλλίας. Η δεύτερη πηγή τον κατατάσσει μάλλον 5ο στους 5, σίγουρα πίσω από Τουφερή και τους δύο προαναφερόμενους που πέρασαν. Επίδοση άγνωστη (Λίβιτ με 16.5 πρώτος του προκριματικού και πίσω Μολινιέ με "easy win"). --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 08:34, 16 Ιουλίου 2015 (UTC)

Πρωταθλημα χειροσφαιρισης και Α2.[επεξεργασία κώδικα]

Τις εικόνες της ΟΧΕ και της Μπάλας δεν ήταν απαραίτητο να τις διαγράψεις. Και το επίπεδο από αυτά που γνωρίζω, όσο πιο αυξητικό είναι υποδήλωνει την ανωτερότητα του πρωταθλήματος(Παράδειγμα: Θυμίσου στο ποδόσφαίρο το ισπανικό πρωτ. έχει συντελεστή 2, όπου και ένα γκολ μετρά για 2 στο χρυσό παπούτσι). Θαεπαναφέρω την φωτογραφία της ΟΧΕ που θα είναι και και φωτογραφία της σελίδας αφού είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. (Είναι από όλους, για όλους).[επεξεργασία κώδικα]

Επανέφερα την φωτογραφία της ΟΧΕ μόνο, που είναι και Page Image, εφόσον είναι η Διοργανώτρια αρχή. Την μπάλα την είχα βάλει για όσους δεν γνωρίζουν το άθλημα, θα το προσθέσω στο λήμμα χειροσφαίριση. Καλησπέρα Psyc217 (συζήτηση) 16:43, 10 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Αετος Κορυδαλλου[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας, επειδή παρατήρησα πως τοποθετήσατε το κείμενο που έγραψα σαν κειμενο ταχειας διαγραφης, ηθελα να σημειωσω προς τυχον παρεξηγησεις πως εγραψα ακριβως οτι εγραφε η επισημη ιστοσελιδα του Αετου Κορυδαλλου. Κατω απο το κειμενο προσθεσα την κατηγορια Εξωτερικοι Συνδεσμοι προσθετωντας εκει την ιστοσελιδα του Αετου Κορυδαλλου. Εαν μπειτε σ'αυτη και δειτε την κατηγορια Ιστορια, γραφει οσα εγραψα καθως τα αντεγραψα στην ουσια απο τη σελιδα του συλλογου. Σκευτηκα επειδη γραφει και αλλα κειμενα για μικρες ομαδες να γραφτει και για τον Αετο Κορυδαλλου.

Λουίζ Καρτόν[επεξεργασία κώδικα]

Μπα, δεν πειράζει... Χαρά μου που βοήθησα, έστω κι έτσι... SFriendly.svg Α, κι ένα fun fact: "carton" στα γαλλικά σημαίνει... "χαρτόνι"... SMocking.gif --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:47, 10 Μαρτίου 2016 (UTC)

Την πρώτη... ολίγον την σκότωσες (Υέρ είναι το σωστό), ενώ η δεύτερη μια χαρά είναι καθώς βρίσκεται στην περιοχή της Φλάνδρας (το ολλάνδόφωνο, δηλαδή, τμήμα του Βελγίου)... SFriendly.svg --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 19:52, 10 Μαρτίου 2016 (UTC)

Τίτλος λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Υπάρχει απόφαση της κοινότητας με βάση την οποία πλέον θα χρησιμοποιείται στον κύριο τίτλο η λέξη "Διοργανώσεις", οπότε καλό είναι να μην γίνονται μετακινήσεις προς άλλες ονομασίες. --IM-yb (συζήτηση) 22:02, 26 Μαρτίου 2016 (UTC)

Οι τίτλοι δεν μετακινήθηκαν διότι αν και το ανέφερα στο τέλος της συζήτησης, δεν προχώρησε η διαδικασία με τα bot. Θα ζητήσω κάποια στιγμή στη σελίδα "δουλειές για bots" να πραγματοποιηθεί. --IM-yb (συζήτηση) 12:52, 27 Μαρτίου 2016 (UTC)

Με προβληματίζει μόνο η περίπτωση της ΕΠΣΑ, όπου προς το παρόν τουλάχιστον παρουσιάζονται ως πρωταθλήματα Ελλάδας. Επίσης, υπάρχουν και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα ΕΠΣ πριν τη δημιουργία της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Δεν ξέρω αν και αυτά θα πρέπει να αναφέρονται ως πρωταθλήματα ή ως διοργανώσεις. Βέβαια μπορούν πρώτα να γίνουν οι μετακινήσεις στις ΕΠΣ (εκτός ΕΠΣΑ) και αργότερα να συζητηθεί το θέμα. --IM-yb (συζήτηση) 13:07, 27 Μαρτίου 2016 (UTC)

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ζητήσεις από εδώ να γίνουν οι μετακινήσεις τίτλων λημμάτων, με βάση την απόφαση. --IM-yb (συζήτηση) 19:40, 27 Μαρτίου 2016 (UTC)

Το Αρχείο:Δ΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών.jpg είναι ορφανό[επεξεργασία κώδικα]

Το Αρχείο:Δ΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών.jpg που έχεις ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα λήμμα της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν το αρχείο είναι χρήσιμο και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στα Κοινά Wikimedia, ενώ αν δεν είναι χρήσιμο, ή υπάρχει ένας καλύτερης ποιότητας αρχείο, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθέτησε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή του αρχείου.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:33, 26 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[επεξεργασία κώδικα]

WMF Surveys, 18:21, 29 Μαρτίου 2018 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[επεξεργασία κώδικα]

WMF Surveys, 01:19, 13 Απριλίου 2018 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[επεξεργασία κώδικα]

WMF Surveys, 00:28, 20 Απριλίου 2018 (UTC)

πρέπει να χεις φτύσει αίμα για την Α2 χειροσφαίρισης ανδρών[επεξεργασία κώδικα]

Μπράβο ρε παίχτη, το παρακολουθώ μέρες τώρα, που τα βρίσκεις? ερωτώ διότι το να βρω πληροφορίες για παίχτες και λοιπά κείμενα για το χάντμπολ είναι κάτι που μου τρώει εργατοώρες! Καλή συνέχεια Psyc217 (συζήτηση)