Συζήτηση:Ένωση Ανεξάρτητων Αθλητικών Ομάδων Αττικής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Τάξη λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Xaris333 άλλαξα την τάξη από "προς επέκταση" σε "Γ" λόγω του ότι πρόσθεσα αρκετά στοιχεία, αλλά και πηγές και παραπομπές. Αν διαφωνείς παρακαλώ όπως με ενημερώσεις. Manolios5 (συζήτηση) 22:36, 28 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Οκ. Δεν χρειάζεται να ενημερώνεις SFriendly.svg. Υπάρχει εμπιστοσύνη. Λάθη όλοι μπορούμε να κάνουμε. (Υπάρχουν τα κριτήρια στη σελίδα Πρότυπο:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο#Κλίμακα ποιότητας, αν δεν το γνωρίζεις ήδη.) Xaris333 (συζήτηση) 23:44, 28 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Ανεξαρτητες ενώσεις[επεξεργασία κώδικα]

Ενώσεις ανεξάρτητων και ανεπίσημων ομάδων (εκτός ΕΠΟ) υπήρχαν πολλές από την προπολεμική περίοδο ως τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Ακόμα και Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων, η ΟΠΑΣΑ (Ομ. Ποδοσφαίρου Ανεξαρτήτων Σωματείων Αθήνας), υπήρχε. Συνεπώς ο ισχυρισμός πως η ΕΑΑΟΑ είναι η πρωτη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα δεν στέκει. LIMNIOS (συζήτηση) 11:24, 28 Μαΐου 2013 (UTC)