Συζήτηση:Έντομα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ζωολογία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ζωολογία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Μπορεί κάποιος αδμιν να σβήσει αυτη τη σελίδα για ν αμετακινήσω εδώ τη σελίδα «έντομο»;;;Γιαγκούλας 00:46, 29 Αυγούστου 2007 (UTC)

Το Έντομα είναι ανακατεύθυνση στο άρθρο Έντομο. Θες να το μετακινήσεις στον πληθυντικό; Συνήθως τα άρθρα της Βικιπαίδειας είναι στον ενικό - Badseed απάντηση 00:52, 29 Αυγούστου 2007 (UTC)

όλες οι ταξινομικές βαθμίδες γράφονται στον πλυθηντικό, εκτός από το "είδος".
Δηλ. Θυλαστικά>Ευθήρια>Σαρκοφάγα>Αιλουροειδή κτλ αλλά Λεοπάρδαλη ή Ιαγουάρος (όχι πλυθηντικός εδώ καθώς είναι είδος)Γιαγκούλας 13:29, 29 Αυγούστου 2007 (UTC)
Οκέυ λοιπόν, έτσι κι αλλιώς περισσότερες συνδέσεις έχει το "έντομα". Φαντάζομαι και με το Θηλαστικό πρέπει να γίνει το ίδιο; - Badseed απάντηση 14:43, 29 Αυγούστου 2007 (UTC)
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Κανονικά πρέπει σε όλα τα σχετικά λήμματα. Απλά στα έντομα δεν μπορούσα να κάνω μετακίνηση διότι υπήρχε ήδη η σελίδα. Οπότε όπου δω κάτι σχετικό και μπορώ να το μετακινήσω μόνος θα το κάνω, αλλίως θα ζητήσω πάλι βοήθεια. Γιαγκούλας 15:55, 29 Αυγούστου 2007 (UTC)