Συζήτηση:Άκης Τσοχατζόπουλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Κατηγορίες και απαντήσεις Τσοχατζόπουλου σε μία παράγραφο[επεξεργασία κώδικα]

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε κάθε δημοσίευμα εναντίον του και κάθε δική του ανταπάντηση-μήνυση. Άμα κάνουμε έτσι το 90% του άρθρου θα είναι ένα πινγκ-πονγκ κατηγοριών και ανταπαντήσεων, και όχι μια βιογραφία ζωντανού προσώπου. Αρκεί σε μία παράγραφο να γράφει ότι ο Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για υποβρύχια-ακίνητα-παράνομο πλουτισμό και ότι άλλο, και ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. AngBent 18:32, 21 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Οι αλλαγές που έκανες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Εκτός αυτού οι αλλαγές σου στο άρθρο δεν συμβαδίζουν με τα λεγόμενά σου σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Στην αρχική έκδοση αναφέρονται οι ποινικές διώξεις, οι έρευνες της βουλής είτε μέσω επιτροπών γενικότερα είτε μέσω προανακριτικών επιτροπών, οι μηνύσεις που κατέθεσε καθώς και κάποιες σκοτεινές υποθέσεις που αποκαλύφθηκαν μέσω των εφημερίδων. Κάποια μπορούν να αφαιρεθούν αλλά εσύ το πετσόκοψες αδικαιολόγητα.--Diu 18:52, 21 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Ίδως έχεις δίκιο στο ότι το πετσόκοψα, οπότε σε προσκαλώ να συμβάλλεις και εσύ στο συμμάζεμα. Ας αναφέρονται φυσικά οι κατηγορίες και οι μηνύσεις. Αλλά επιμένω στο ότι δε γίνεται τα δύο τρίτα (ίσως και παραπάνω) του άρθρου να θυμίζουν δικαστικό χρονικό, ή καλύτερα δελτίο ειδήσεων του Alter. Νομίζω θα συμφωνείς και εσύ ότι φτάνει να λέει σε μία παράγραφο ότι Α) Η Βουλή των Ελλήνων έχει παραπέμψει τον Τσοχατζόπουλο για το τάδε αδίκημα Β) διάφορα ΜΜΕ έχουν κατηγορήσει τον Τσοχατζόπουλο γι'αυτό κι'αυτό και Γ) Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και έχει καταθέσει μηνύσεις. Περιμένω την απάντησή σου. AngBent 20:22, 21 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Το ύφος δεν είναι σωστό. Στοίχεια που βλέπω και πρέπει να παραμείνουν είναι:

  • η κριτική για τον γάμο του στο 4 seasons.
  • τα δημοσιεύματα για το ακίνητο της συζύγου του και το οτι η Ελένη Ράικου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το όλο θέμα, ενώ έρευνα ξεκίνησε και το ΣΔΟΕ.
  • Μήνυση σε Χατζηνικολάου και Spigel. Τα παραπάνω είναι ασαφή, οπότε αφαίρεση.
  • Έρευνα της βουλής για Ποθεν Εσχες
  • Οριστική διαγραφή από ΠΑΣΟΚ
  • Διενέργεια προκαταρκτικής και ποινική δίωξη
  • προσφυγή Τσοχατζόπουλου

--Diu 03:27, 22 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Σχόλιο 17-4-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

Θα ηθελα να αναφερεται το ονομα και με λατινικους χαρακτηρες. Αναφορά: Φιλιπποπουλου Αννα 94.70.249.246 10:00, 17 Απριλίου 2015 (UTC)

Δεν υπάρχει κανείς λόγος για παρόμοια αναφορά, ο άνθρωπος είναι Έλληνας και βρισκόμαστε στην ελληνόφωνη ΒΠ. Αν θέλετε να τον δείτε γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες, πηγαίνετε στην ενότητα "Γλώσσες" που υπάρχει στα αριστερά του λήμματος και διαλέξετε σε ποια γλώσσα θέλετε να δείτε γραμμένο το όνομά του. --Ttzavarasσυζήτηση 18:16, 21 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Διευκρίνηση διώξεων[επεξεργασία κώδικα]

Οι ποινικές διώξει; που ασκήθηκαν είναι δύο και αφορούν το πόθεν έσχες στη φορολογία και μίζες εξοπλιστικών. Αυτές όπως αναφέρονται στο κείμενο χρονολογικά δημιουργούν σύγχυση και θεωρώ πως θα πρέπει να χωριστούν ως υποθέσεις.--Templar52 (συζήτηση) 17:40, 21 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Σχόλιο 6-4-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

έχει τρία παιδιά, 2 με τη Γερμανίδα και 1 με τη Σταμάτη Αναφορά: ΔΑΚΑΡΥΔΗΣ 84.205.244.133 05:54, 6 Απριλίου 2017 (UTC)

Σωστή η παρατήρησή σας. Διορθώθηκε --cubic[*]star 06:38, 6 Απριλίου 2017 (UTC)