Συζήτηση:Άγιο Φως/Προέλευση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιον λόγο δημιουργήθηκε ξεχωριστό άρθρο τη στιγμή που το σύνολο του κειμένου υπάρχει ήδη στο Άγιο Φως.--βασίλειος78 09:49, 6 Ιουνίου 2007 (UTC)


Διαγραφή: Το περιεχόμενο υπάρχει ήδη στο λήμμα Άγιο Φως.

P'apyru's 10:01, 11 Ιουνίου 2007 (UTC)

Αν και δεν συμφωνώ με την συγχώνευση, το άρθρο δεν είναι για ταχεία διαγραφή. Δες -> Βικιπαίδεια:Πολιτική διαγραφής#Πότε γίνεται διαγραφή --Egmont 10:17, 11 Ιουνίου 2007 (UTC)


Το λήμμα είναι ασυνάρτητο υπό την έννοια ότι το περιεχόμενό του ήδη υπάρχει στο Άγιο Φως, και μάλιστα πρόκειται για περιεχόμενο που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αποσπαστεί από το αρχικό λήμμα, δεδομένων των πληροφοριών, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το θέμα του αρχικού λήμματος, και του μεγέθους του αρχικού λήμματος, που είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για τη Βικιπαίδεια.--βασίλειος78 14:32, 11 Ιουνίου 2007 (UTC)

Από Βικιπαίδεια:Πολιτική διαγραφής#Πότε γίνεται διαγραφή

  1. Κλάδος ενος θέματος που δεν αξίζει να είναι άρθρο
  • Συγχωνεύστε όλο το χρήσιμο περιεχόμενό του σε πιο πλήρες άρθρο και βάλτε ανακατεύθυνση
  • προσθέστε {{συγχώνευση|άρθρο}}
  1. Άρθρο που επαναλαμβάνει πληροφορία άλλου άρθρου
  • όπως και στο παραπάνω συγχωνεύστε και κάντε το ανακατεύθυνση
  • προσθέστε {{συγχώνευση|άρθρο}}

Γιατί το βάζετε συνέχεια για ταχεία διαγραφή, αφού δεν καλύπτει τα κριτήρια για κάτι τέτοιο! Αν δεν σας αρέσει γιατί δεν το προτείνετέ το για διαγραφή κανονική. --Egmont 14:40, 11 Ιουνίου 2007 (UTC)


Φίλε Egmont, επιμένεις να βάζεις ταμπέλα για συγχώνευση όταν το λήμμα είναι ήδη πλήρως ενσωματωμένο στο Άγιο Φως. Σου φαίνεται λογικό αυτό; Και όταν έχει ολοκληρωθεί μια συγχώνευση, τότε η επόμενη κίνηση είναι να σβηστεί το λήμμα που περισσεύει.--βασίλειος78 07:19, 12 Ιουνίου 2007 (UTC)