Πρότυπο:Άδεια OTRS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό {{{ticket}}}.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]

Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται μόνο από εθελοντές που διαχειρίζονται το Open Ticket Request System (OTRS) του Wikimedia, μετά από την λήψη ξεκάθαρης δήλωσης σχετικά με την άδεια χρήσης, απεσταλμένη στο info-el@wikimedia.org. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο για να ισχυριστείτε ότι υπάρχει άδεια.

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

{{Άδεια OTRS|ticket=αριθμός ticket|πηγή=σύνδεσμος ή άλλο κείμενο}}

Σημείωση[επεξεργασία κώδικα]

Η παράμετρος πηγή είναι προαιρετική.