Πρότυπο:Άδεια VRT

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άδεια μέσω Εθελοντικής Ομάδας Ανταπόκρισης Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο VRTS με αριθμό {{{ticket}}}.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]

Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται μόνο από εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Ανταπόκρισης του Wikimedia, μετά από την λήψη ξεκάθαρης δήλωσης σχετικά με την άδεια χρήσης, απεσταλμένη στο permissions-el@wikimedia.org. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο για να ισχυριστείτε ότι υπάρχει άδεια.

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

{{Άδεια VRT|ticket=αριθμός ticket|πηγή=σύνδεσμος ή άλλο κείμενο}}

Σημείωση[επεξεργασία κώδικα]

Η παράμετρος πηγή είναι προαιρετική.