Κατάλογος πόλεων στο Κοσσυφοπέδιο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ο κατάλογος των συνολικά 37 πόλεων και κωμοπόλεων στο Κοσσυφοπέδιο[α], οι οποίες αναφέρονται ανά πληθυσμό σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής του 2011.[1] Η πρωτεύουσα, η Πρίστινα, είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη με πληθυσμό 145.149 κατοίκων.[2] Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη είναι το Πρίζρεν, ακολουθούμενη από το Τζιλάν, τη Πέγια, τη Μιτρόβιτσα, το Φεριζάι και τη Τζάκοβα. Υπάρχουν έξι πόλεις με 10.000–30.000 κατοίκους και 24 με κάτω από 10.000 κατοίκους.

Μεγαλύτερες πόλεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πόλη Επαρχία Αστική περιοχή Δημοτική περιοχή
Πληθυσμός το 2011 Κατάταξη Πληθυσμός το 2011 Κατάταξη
Πρίστινα Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","145.149 1 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","198.897 1
Πρίζρεν Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","85.119 2 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","177.781 2
Τζιλάν Επαρχία Τζιλάν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","54.239 3 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","90.178 6
Πέγια Επαρχία Πέγια &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","48.962 4 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","96.450 4
Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","46.230 5 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","84.235 8
Φεριζάι Επαρχία Φεριζάι &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","42.628 6 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","108.610 3
Τζάκοβα Επαρχία Τζάκοβα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","40.827 7 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","94.556 5

Πόλεις με πληθυσμό από 10.000 έως 30.000 κατοίκους[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πόλη Επαρχία Αστική περιοχή Δημοτική περιοχή
Πληθυσμός το 2011 Κατάταξη Πληθυσμός το 2011 Κατάταξη
Βουτσίτρν Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","26.964 8 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","69.870 9
Ποντούγιεβο Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","23.453 9 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","88.499 7
Ραχοβέτσι Επαρχία Τζάκοβα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","15.892 10 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","56.208 13
Φούσε Κοσόβα Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","12.919 11 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","33.997 22
Σουχαρέκε Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","10.422 12 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","59.722 10
Κατσάνικ Επαρχία Φεριζάι &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","10.393 13 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","33.409 23

Πληθυσμός με πληθυσμό κάτω των 10.000 κατοίκων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Town District Urban area Municipal area
2011 pop. Rank 2011 pop. Rank
Σκέντεραϊ Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","9.372 14 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","50.858 15
Καμένιτσα Επαρχία Τζιλάν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","7.331 15 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","36.058 20
Στίμε Επαρχία Φεριζάι &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","7.255 16 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","27.324 24
Λιπιάνι Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.870 17 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","57.605 12
Όμπιλιτς Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.864 18 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","21.549 25
Γκλογκόβτσι Επαρχία Πρίστινα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.143 19 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","58.531 11
Γιούνικ Επαρχία Τζάκοβα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.053 20 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.084 33
Κλίνα Επαρχία Πέγια &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","5.542 21 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","38.496 19
Μαμούσα Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","5.507 22 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","5.507 34
Ιστόγκου Επαρχία Πέγια &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","5.115 23 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","39.289 18
Βίτια Επαρχία Τζιλάν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","4.924 24 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","46.987 16
Ντετσάν Επαρχία Πέγια &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","3.803 25 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","40.019 17
Λεποσάβιτς Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","3.702 26 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","13.773 26
Μαλίσεβε Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","3.395 27 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","54.613 14
Γκρατσάνιτσα Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","2.686 28 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","10.675 27
Ελέζ Χαν Επαρχία Φεριζάι &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","2.533 29 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","9.403 28
Ζούμπιν Πότοκ Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","1.724 30 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.616 32
Ζβέτσαν Επαρχία Μιτρόβιτσα &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","1.297 31 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","7.481 29
Στερπτσέ Επαρχία Φεριζάι &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","1.265 32 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","6.949 30
Ντραγκάσι Επαρχία Πρίζρεν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","1.098 33 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","34.827 21
Κλόκοτ Επαρχία Τζιλάν &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","1.064 34 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","2.556 36
Ράνιλουγκ Επαρχία Τζιλάν &0000000000000844.000000844 35 &Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ",".Σφάλμα έκφρασης: Μη αναγνωριζόμενος χαρακτήρας στίξης ","3.232 35
Παρτές Επαρχία Τζιλάν 478 36 1.787 37
Νοβομπερντέ Επαρχία Πρίστινα 183 37 6.729 31

Γκαλερί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις και παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Census 2011». http://pop-stat.mashke.org/kosovo-census-ks.htm. Ανακτήθηκε στις 14 September 2014.  Εξωτερικός σύνδεσμος στο |website= (βοήθεια)
  2. «Census 2011». http://pop-stat.mashke.org/kosovo-census-ks.htm. Ανακτήθηκε στις 14 September 2014.  Εξωτερικός σύνδεσμος στο |website= (βοήθεια)


Σφάλμα αναφοράς: Υπάρχουν ετικέτες <ref> για κάποια ομάδα με το όνομα «lower-greek», αλλά δεν βρέθηκε καμία αντίστοιχη ετικέτα <references group="lower-greek"/>, ή λείπει η ετικέτα κλεισίματος </ref>