Κατάλογος έργων του Μουσείου Βαν Γκογκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων του Μουσείου Βαν Γκογκ.

1. Έργα Βαν Γκογκ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Still Life with Cabbage and Clogs.jpg Νεκρή φύση με λαχανικά και ξυλοπάπουτσα 1881
Van Gogh - Strand von Scheveningen bei stürmischen Wetter.jpeg Παραλία στο Scheveningen με θυελλώδη καιρό 1882
Vincent van Gogh - Knotwilg, 1882 (Van Gogh Museum).jpg Κλαδεμένη ιτιά
(υδατογραφία)
1882
Vincent van Gogh - The State Lottery Office (F970).jpg Το κρατικό λαχείο ή
Οι φτωχοί και το χρήμα
1882
Jozef Blok, by Vincent van Gogh.jpg Ο βιβλιοπώλης Jozef Blok
(υδατογραφία)
1882
Van Gogh - Bauernhäuser.jpeg Αγροτόσπιτα 1883
WLANL - h3m3ls - Vincent van Gogh Two women in the moor 1883.jpg Δυο γυναίκες στον βάλτο 1883
Farm with Stacks of Peat.jpg Χωράφι με σωρούς τύρφης 1883
Van Gogh - Die Kirche von Nuenen mit Kirchgängern.jpeg Το εκκλησίασμα φεύγει από την Αναμορφωμένη Εκκλησία του Nuenen 1884
Stilleven met flessen en aardewerk - s0060V1962r - Van Gogh Museum.jpg Νεκρή φύση με μπουκάλια και πήλινα σκεύη 1884–85
Van Gogh - Vase mit Mondviolen.jpeg Βάζο με λουλούδια 1884–85
Van Gogh - Pappelallee im Herbst.jpeg Δρόμος με λεύκες το Φθινόπωρο 1884
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit weißer Haube2.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1884–85
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit dunkler Haube3.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1884–85
Van Gogh - Kopf eines jungen Bauern mit Pfeife.jpeg Κεφάλι ενός άντρα 1884–85
Van Gogh - Frau am Spinnrad.jpeg Γυναίκα που τυλίγει νήμα 1885
Van Gogh - Stillleben mit drei Bierkrügen.jpeg Κύπελλα μπύρας 1885
Van Gogh - Stillleben mit Kupferkessel, Krug und Kartoffeln.jpeg Νεκρή φύση με χύτρα και δοχείο 1885
Van Gogh - Stillleben mit drei Flaschen und Steingut.jpeg Νεκρή φύση με πήλινα σκεύη και μπουκάλια 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäurin mit dunkler Haube20.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin vor dem Fenster2.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
Van Gogh - Bäuerin, nähend, vor einem Fenster.jpeg Γυναίκα που ράβει 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit weißer Haube10.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
Van-willem-vincent-gogh-die-kartoffelesser-03850.jpg Οι Πατατοφάγοι 1885
Van Gogh - Strohhütte bei Einbruch der Dämmerung.jpeg Αγροτόσπιτο 1885
VanGogh F84.jpg Παλιό καμπαναριό στο Nuenen 1885
Van Gogh - Stillleben mit Apfelkorb2.jpeg Καλάθι με μήλα 1885
Van Gogh - Stillleben mit Karoffelkorb.jpeg Καλάθι με πατάτες 1885
Van Gogh - Stillleben mit Apfelkorb1.jpeg Καλάθι με μήλα 1885
Van Gogh - Stillleben mit Gemüse und Früchten.jpeg Φρούτα και λαχανικά 1885
Van Gogh - Stillleben mit zwei Kartoffelkörben.jpeg Καλάθια με πατάτες 1885
Van Gogh - Stillleben mit zwei Vogelnestern.jpeg Νεκρή φύση με φωλιές πουλιών 1885
Van Gogh - Stillleben mit fünf Vogelnestern.jpeg Νεκρή φύση με φωλιές πουλιών 1885
Van Gogh - Stillleben mit Karoffelkorb1.jpeg Καλάθι με πατάτες 1885
Libro Vincent van Gogh.jpg Νεκρή φύση με την Βίβλο 1885
WLANL - artanonymous - Head of a Woman.jpg Κεφάλι γυναίκας 1885
WLANL - artanonymous - Woman Lifting Potatoes.jpg Γυναίκα που μαζεύει πατάτες 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit roter Haube2.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit grünem Schal.jpeg Γυναίκα με πένθιμο σάλι
(ασπρόμαυρο αντίγραφο πίνακα)
1885
Van Gogh - Kopf einer alten Frau mit weißer Haube (Die Amme).jpeg Η μαμμή 1885
Van Gogh - Spinnrad.jpeg Υφαντική μηχανή 1885
Van Gogh - Die Fledermaus.jpeg Νυχτερίδα 1885
Kop van een man - s0068V1962r - Van Gogh Museum.jpg Αντρική κεφαλή 1885
Van Gogh - Das Pfarrhaus in Nuenen.jpeg Το πρεσβυτέριο στο Nuenen 1885
Van Gogh - Bildnis eines alten Mannes mit Bart.jpeg Ηλικιωμένος με γενειάδα 1885
Van Gogh - Kopf einer Frau mit offenem Haar.jpeg Γυναίκα με λυμένα μαλλιά 1885
Van Gogh - Bildnis einer Frau in Blau.jpeg Γυναίκα στα μπλε 1885
Van Gogh - Kai in Antwerpen mit Schiffen.jpeg Το Ruijterkade στο Άμστερνταμ 1885
VanGogh-Houses Seen from the Back.jpg Οι πίσω αυλές παλιών σπιτιών της Αμβέρσας με χιόνι 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit dunkler Haube20.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
Van Gogh - Kopf einer Bäuerin mit weißer Haube 28.jpeg Κεφάλι γυναίκας 1885
HeadOfAManVanGogh.jpg Κεφάλι άντρα
(σχέδιο)
1885
Head of an Old Man (F1359) Van Gogh.jpg Κεφάλι ηλικιωμένου
(σχέδιο)
1885
Van Gogh - Eisvogel.jpeg Ο ψαροφάγος 1886 αυθεντικότητα αμφισβητούμενη
Van Gogh - Selbstbildnis mit Pfeife1.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με πίπα 1886
Van Gogh - Selbstbildnis mit Filzhut vor der Staffelei.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με μαύρο τσόχινο καπέλλο μπροστά στο καβαλέττο 1886
Van Gogh - Selbstbildnis mit Pfeife.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με πίπα 1886
Van Gogh - Selbstbildnis mit dunklem Filzhut.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με μαύρο τσόχινο καπέλλο 1886
Vincent van Gogh - Head of a skeleton with a burning cigarette - Google Art Project.jpg Κρανίο με Αναμμένο Τσιγάρο 1886
Van Gogh - Akt eines sitzenden kleinen Mädchens.jpeg Σπουδή γυμνού μικρού κοριτσιού 1886
Van Gogh - Bildnis einer Frau.jpeg Γυναίκα που κοιτάζει δεξιά 1886
Portrait of a Woman with Hat f 0215c.jpg Γυναίκα με καπέλλο 1886
Portrait of a Woman Seated f 0215d.jpg Γυναίκα καθισμένη 1886
Van Gogh - Gipstorso (weiblich) in Rückenansicht.jpeg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Female Torso (4).jpg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Horse.jpg Γύψινο αγαλματίδιο αλόγου 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Female Torso (2).jpg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
Van Gogh - Gipstorso (männlich).jpeg Γύψινο αγαλματίδιο ανδρικού κορμού 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Kneeling Man.jpg Γύψινο αγαλματίδιο γονατισμένου άντρα 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Female Torso.jpg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Female Torso (1).jpg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
Van Gogh - Gipstorso (weiblich)1.jpeg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
WLANL - artanonymous - Plaster Statuette of a Female Torso (3).jpg Γύψινο αγαλματίδιο γυναικείου κορμού 1886
Van Gogh - Glas mit Rosen.jpeg Ποτήρι με τριαντάφυλλα 1886
Van Gogh - Blick auf Montmartre mit Steinbruch und Mühlen.jpeg Ο λόφος της Μονμάρτρης με λατομείο 1886
Van Gogh - Blick auf Montmartre mit Steinbruch und Mühlen1.jpeg Ο λόφος της Μονμάρτρης με λατομείο 1886
Van Gogh - Blick auf die Dächer von Paris.jpeg Στέγες και πίσω όψεις σπιτιών 1886
Van Gogh - Kleiner Weg am Montmartre.jpeg Ανηφοριά στην Μονμάρτρη 1886
Van Gogh - Vase mit Astern und Phlox.jpeg Βάζο με λουλούδια 1886
Van Gogh - Vase mit Vergißmeinnicht und Päonien.jpeg Βάζο με μυοσωτίδες και παιωνίες 1886
Van Gogh - Tamburin mit Stiefmütterchen.jpeg Πανσέδες 1886
Van Gogh - Vase mit Gladiolen.jpeg Βάζο με γλαδιόλες 1886
Van Gogh - Stillleben mit Flasche, Zwei Gläsern, Käse und Brot.jpeg Μπουκάλι, ποτήρια, τυρί και ψωμί 1886
Vincent Willem van Gogh 118.jpg Ένα ζευγάρι παπούτσια 1886
Van Gogh - Stillleben mit Muscheln und Garnelen.jpeg Μύδια και γαρίδες 1886
Van Gogh - Blick auf Paris gegen Meudon.jpeg Οι στέγες του Παρισιού 1886
Van Gogh - Blumentopf mit Buntnessel.jpeg Λουλούδι σε γλάστρα 1886
Van Gogh - Ein Paar Schuhe3.jpeg Ένα ζευγάρι παπούτσια 1886
Van Gogh - Bildnis eines Mannes mit Käppchen.jpeg Άντρας με σκούφο (Etienne-Lucien Martin) 1886–87
Van Gogh - Selbstbildnis mit Strohhut1.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με τσόχινο καπέλλο
(εικόνα πίσω όψης)
1887
Self-Portrait9 Van Gogh.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1887
Van Gogh - Selbsbildnis13.jpeg Αυτοπροσωπογραφία 1887
Van Gogh - Selbstbildnis mit Strohhut und Pfeife.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με ψάθινο καπέλλο και πίπα
(εικόνα πίσω όψης)
1887
Van Gogh - Stillleben mit Äpfeln.jpeg Νεκρή φύση με μήλα 1887–88
Van Gogh - Selbstbildnis mit Pfeife und Glas.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με πίπα και ποτήρι 1887
Van Gogh - Landschaft mit Fabriken im Mondlicht.jpeg Εργοστάσια κοιταγμένα από λόφο στο σεληνόφως 1887
Self-Portrait2.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1887
Self-Portrait7.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1887
Van Gogh - Blühender Kastanienbaum.jpeg Ανθισμένη καστανιά 1887
Van Gogh - Boulvard de Chlichy.jpeg Boulevard de Clichy 1887
Van Gogh - Seineufer.jpeg Οι όχθες του Σηκουάνα 1887
Vincent van Gogh, Portrait of Theo van Gogh (1887).jpg Προσωπογραφία του αδελφού του καλλιτέχνη Τέο 1887
Vincent Willem van Gogh 108.jpg Αυτοπροσωπογραφία με γκρι τσόχινο καπέλλο 1887
Van Gogh - Schädel1.jpeg Νεκροκεφαλή 1887–88
Van Gogh - Schädel.jpeg Νεκροκεφαλή 1887–88
Van Gogh - Spaziergang am Ufer der Seine bei Asnières.jpeg Περίπατος στις όχθες του Σηκουάνα κοντά στην Asnieres 1887
WLANL - artanonymous - De Seine met de Pont de la Grande Jatte.jpg Ο Σηκουάνας με την γέφυρα της Grande Jatte 1887
Van Gogh - Bäume und Unterholz.jpeg Δέντρα και χαμόκλαδα 1887
Van Gogh -Unterholz.jpeg Χαμόκλαδα 1887
Van Gogh - Waldweg.jpeg Μονοπάτι στο δάσος 1887
Van Gogh - Bäume und Unterholz2.jpeg Δέντρα και χαμόκλαδα 1887
Van Gogh - Getreidefeld mit Mohnblumen und Lerche.jpeg Σταροχώραφο με κορυδαλλό 1887 έχει αναφερθεί ότι βρίσκεται στο Μουσείο
WLANL - artanonymous - Verliefde paartjes in het park Voyer d'Argenson te Asnières.jpg Ζευγάρια στο πάρκο Voyer d'Argenson στην Asnieres 1887
Van Gogh - Gemüsegärten am Montmartre.jpeg Λαχανόκηποι στην Μονμάρτρη : La Butte Montmartre 1887
Van Gogh - Eingang eines Restaurants in Asnières.jpeg Εξωτερικό εστιατορίου στην Asnieres 1887
Van Gogh - Stillleben mit Krokussen in einem Korb.jpeg Καλάθι με κρόκους 1887
Van Gogh - Stillleben mit drei Büchern.jpeg Νεκρή φύση με τρία βιβλία 1887
Van Gogh - Korb mit Blumenzwiebeln.jpeg Καλάθι με ανθισμένους βολβούς 1887
Van Gogh - Blumentopf mit Schnittlauch.jpeg Γλάστρα με πράσα 1887
Van Gogh - Stillleben mit Zitronen auf einem Teller.jpeg Λεμόνια σε πιάτο 1887
Van Gogh - Still Life with Absinthe.jpg Ποτήρι με αψέντι και καράφα 1887
Zicht op Parijs vanuit Vincents kamer in de rue Lepic.jpg Το Παρίσι από το δωμάτιο του καλλιτέχνη στην Rue Lepic 1887
Van Gogh - Gemüsegärten auf dem Montmartre.jpeg Λαχανόκηποι στην Μονμάρτρη : La Butte Montmartre 1887
Vincent Willem van Gogh 133.jpg Σκηνή του δρόμου στην Μονμάρτρη : Le Moulin a Poivre 1887
Self-Portrait4.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1887
Van Gogh - Frau, neben einer Wiege sitzend.jpeg Μητέρα δίπλα στην κούνια (Leonie Rose Davy-Charbuy) 1887
Vincent van Gogh - In the café - Agostina Segatori in Le Tambourin - Google Art Project 2.jpg Η Agostina Segatori στο Café du Tambourin 1887
Vincent van Gogh - Bloeiende pruimenboomgaard- naar Hiroshige - Google Art Project.jpg Japonaiserie : Ανθισμένη δαμασκηνιά
(μίμηση του "Πάρκου των Δαμασκηνιών στο Καμέιντο" του Χιροσίγκε)
1887
Van Gogh - Die Brücke im Regen (nach Hiroshige).jpeg Japonaiserie : Γέφυρα στην βροχή
(μίμηση του "Ξαφνική βροχή στην γέφυρα Σιν-Οχάσι και στο Ατάκε" του Χιροσίγκε)
1887
Van Gogh - la courtisane.jpg Japonaiserie : Η εταίρα
(μίμηση του Eisen)
1887
WLANL - artanonymous - Still Life with Red Cabbages and Onions.jpg Κόκκινα λάχανα και κρεμμύδια 1887
Van Gogh - Zwei abgeschnittene Sonnenblumen.jpeg Δύο κομμένα ηλιοτρόπια 1887
Van Gogh - Stillleben mit Trauben, Birnen und Zitronen.jpg Αχλάδια, λεμόνια και σταφύλια 1887
Van Gogh - Garten mit Sonnenblume und weiblicher Figur.jpeg Κήπος με ηλιοτρόπια 1887
Vincent van Gogh - Zelfportret - Google Art Project.jpg Αυτοπροσωπογραφία με ψάθινο καπέλλο 1887
Vincent Willem van Gogh 110.jpg Αυτοπροσωπογραφία με ψάθινο καπέλλο και πίπα 1887
Van Gogh - Stillleben mit Weintrauben.jpeg Νεκρή φύση με σταφύλια 1887
Van Gogh - Selbstbildnisse.jpeg Αυτοπροσωπογραφία
(μολύβι και μελάνι)
1887
Vincent Willem van Gogh 107.jpg Αυτοπροσωπογραφία με τσόχινο καπέλλο 1887-1888
Van Gogh - Stillleben mit französischen Romanen.jpeg Γαλλικά μυθιστορήματα 1888
Van Gogh - Metzgerei, durch ein Fenster gesehen.jpeg Κρεοπωλείο χοιρινών κοιταγμένο μέσα από ένα παράθυρο 1888
Van Gogh - Alte Frau aus Arles.jpeg Γριά γυναίκα της Αρλ 1888
Van Gogh - Blühender Mandelbaumzweig in einem Glas.jpeg Κλαδί ανθισμένης αμυγδαλιάς σε ποτήρι 1888
Van Gogh -Die Brücke von Langlois in Arles.jpeg Η γέφυρα Langlois στην Arles με δρόμο κατά μήκος του καναλιού 1888
Van Gogh - Obstgarten mit blühenden Pflaumenbäumen.jpg Ο λευκός δενδρόκηπος 1888
Vincent Willem van Gogh 014.jpg Ανθισμένη ροδακινιά 1888
WLANL - artanonymous - Bloeiend perenboompje.jpg Ανθισμένη αχλαδιά 1888
Farmhouses in a Wheat Field.jpg Αγροτόσπιτο σε σταροχώραφο 1888 έχει αναφερθεί ότι βρίσκεται στο Μουσείο
VanGogh-View of Arles with Irises.jpg Άποψη της Αρλ με ίριδες 1888
Van Gogh - Weizenfeld mit Hügeln der Alpilles im Hintergrund.jpeg Σταροχώραφο 1888
Vincent Van Gogh 0019.jpg Θερισμός στην La Crau, με την Montmajour στο βάθος 1888
Van Gogh - Fischerboote am Strand von Saintes-Maries1.jpeg Ψαρόβαρκες στην παραλία του Saintes-Maries Ιούνιος 1888
Van Gogh - Fischerboote bei Saintes-Maries.jpeg Η θάλασσα στο Saintes-Maries-de-la-Mer 1888
Van Gogh - Der Zuave (Halbfigur).jpeg Ο Ζουάβος 1888
Van Gogh - Marcelle Roulin als Baby1.jpeg Marcelle, το μωρό του Roulin 1888
Van Gogh - Sämann bei untergehender Sonne3.jpeg Ο σπορέας στην δύση του ήλιου (με διαγώνιο κορμό δέντρου)
(σε καμβά)
1888
Vincent van Gogh - The yellow house ('The street').jpg Κίτρινο Σπίτι 1888
VanGogh Bedroom Arles1.jpg Υπνοδωμάτιο στην Αρλ Οκτώβριος 1888
Vincent van Gogh - De stoel van Gauguin - Google Art Project.jpg Η πολυθρόνα του Γκωγκέν 1888
Van Gogh - Blühender Obstgarten3.jpeg Ανθισμένος δενδρόκηπος 1888
Vincent van Gogh - Zelfportret als schilder (1888).jpg Αυτοπροσωπογραφία μπροστά στο καβαλέτο 1888
Van Gogh - Selbstbildnis mit Strohhut und Pfeife2.jpeg Αυτοπροσωπογραφία με πίπα και ψάθινο καπέλλο 1888
Van Gogh - Bildnis eines einäugigen Mannes.jpeg Μονόφθαλμος άντρας 1888
Portrait of Camille Roulin 1888 Vincent van Gogh.jpg Camille Roulin 1888
Vincent van Gogh - Paul Gauguin (Man in a Red Beret).jpg Πωλ Γκωγκέν (Ο άνθρωπος με τον κόκκινο μπερέ) 1888
WLANL - artanonymous - De roze boomgaard.jpg Ανθισμένες βερυκοκιές (Ροζ δέντρα) 1888
Vincent Willem van Gogh 013.jpg Ανθισμένη αμυγδαλιά 1888
Vincent van Gogh - Geploegde akkers ('De voren') - Google Art Project.jpg Οργωμένο χωράφι 1888
Van Gogh - Bauernhäuser in einem Weizenfeld bei Arles.jpeg Αγροτόσπιτο σε σταροχώραφο κοντά στην Αρλ 1888 Άμστερνταμ, P. and N. de Boer Foundation, ή στο Μουσείο
Van Gogh - Ein Paar Holzschuhe.jpeg Ξυλοπάπουτσα 1888
Vincent's House in Arles (The Yellow House).jpg Το σπίτι του καλλιτέχνη στην Αρλ (Το κίτρινο σπίτι)
(υδατογραφία)
1888
Sunset at Montmajour 1888 Van Gogh.jpg Δύση στο Montmajour Ιούλιος 1888
Van Gogh - Zwei weiße Schmetterlinge.jpeg Δυο άσπρες πεταλούδες 1889
Vincent van Gogh - Sunflowers - VGM F458.jpg Βάζο με δεκαπέντε ηλιοτρόπια 1889
WLANL - artanonymous - View of Arles with Trees in Blossom.jpg Ανθισμένος δενδρόκηπος, θέα στην Αρλ Απρίλιος 1889
Crustacean, lying on his back by Vincent van Gogh (Van Gogh museum photogtaph).jpg Κάβουρας ανάσκελα 1888
WLANL - artanonymous - Nachtpauwoog.jpg Το μεγάλο λεπιδόπτερο 1889
Van Gogh - Weizenfeld mit Schnitter bei aufgehender Sonne.jpeg Σταροχώραφο με θεριστή Σεπτέμβριος 1889
Van Gogh - Hütten zwischen Olivenbäumen und Zypressen.jpeg Ξύλινες καλύβες 1889
Vincent Willem van Gogh 083.jpg Pietà (μίμηση Ντελακρουά) 1889
WLANL - Minke Wagenaar - Vincent van Gogh 1889 The sheep shearer (after Millet)-2-2.jpg Κουρείς προβάτων (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Die Schlucht "Les Peiroulets".jpg Το φαράγγι 1889
Van Gogh - Abendstunde (nach Millet).jpeg Απόγευμα (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Spaziergänger im Park mit fallenden Blättern.jpeg Άντρας σε δρόμο με πεσμένα φύλλα 1889
WLANL - artanonymous - De tuin van de inrichting Saint Paul.jpg Μια γωνιά του νοσοκομείου Saint-Paul 1889
Van Gogh - Der Drescher (nach Millet).jpeg Ο αλωνιστής (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Der Garbenbinder (nach Millet).jpeg Ο δεματιστής (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Bäuerin beim Strohschneiden (nach Millet).jpeg Γυναίκα που κόβει άχυρα (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Die Garbenbinderin (nach Millet).jpeg Γυναίκα που δεματιάζει (μίμηση Μιγέ) 1889
Van Gogh - Bildnis eines Patienten im Hospital Saint-Paul.jpeg Ασθενής του νοσοκομείου Saint-Paul 1889
Van Gogh - Olivenhain3.jpg Ελαιώνας Νοέμβριος 1889
Van Gogh - Olivenhain mit blauem Himmel.jpeg Ελαιώνας : Λαμπρός, γαλάζιος ουρανός Ιούνιος 1889
Van Gogh - Olivenbäume auf einem Hügel.jpeg Λιόδεντρα στην πλαγιά του λόφου 1889
Van Gogh - Umfriedetes Feld mit Blick auf eine Berglandschaft.jpeg Χωράφι με κλαδεμενα δέντρα και βουνά στο βάθος
(ασπρόμαυρο αντίγραφο)
1889
Van Gogh - Zwei Kaninchen auf einer Wiese.jpeg Χωράφι με λαγούς 1889
Van Gogh - Eingang zu einem Steinbruch.jpeg Είσοδος λατομείου 1889
Van Gogh - Unterholz mit Efeu1.jpeg Θάμνοι και κισσός 1889
WLANL - artanonymous - Kreupelhout.jpg Θάμνοι και κισσός 1889
Vincent Van Gogh 0012.jpg Είσοδος του νοσοκομείου Saint-Paul
(μαύρη κιμωλία, πινέλλο και λεπτό λάδι σε ροζ ριγωτό χαρτί)
1889
Van Gogh - Wilde Rosen.jpeg Άγρια τριαντάφυλλα 1890
Van Gogh - Zypressen und zwei Frauen.jpeg Κυπαρίσσια και δυο γυναίκες 1890
Van Gogh - Pflug und Egge (nach Millet).jpeg Αλέτρι και σβάρνα (μίμηση Μιγέ) 1890
Van Gogh - Der Holzhacker (nach Millet).jpeg Ο ξυλοκόπος (μίμηση Millet) 1890
Vincent van Gogh - Almond blossom - Google Art Project.jpg Ανθισμένη αμυγδαλιά 1890
Van Gogh - Erinnerung an den Norden.jpeg Αγροτόσπιτα και κυπαρίσσια : Ανάμνηση από τον Βορρά Μάρτιος-Απρίλιος 1890
The-raising-of-lazarus-after-rembrandt-1890.jpg Η ανάσταση του Λαζάρου (μίμηση Ρέμπραντ) 1890
Vincent van Gogh - Irises - Google Art Project.jpg Βάζο με βιολέτα και ίριδες σε κίτρινο φόντο 1890
Van Gogh - Klatschmohn und Schmetterlinge.jpeg Παπαρούνες και πεταλούδες 1890
Van Gogh - Wilde Rosen und Käfer.jpeg Τριαντάφυλλα και σκαθάρι 1890
Vincent van Gogh - Landscape with Cottages.jpg Τοπίο με αγροτόσπιτα 1890
Van Gogh - Vase mit Rosenmalven1.jpeg Βάζο με τριανταφυλλομολόχες 1890
WLANL - artanonymous - Daubigny's Garden.jpg Ο κήπος του Daubigny 1890
Van Gogh - Weizenhalme.jpeg Φύλλα του σταριού 1890
Van Gogh - Landschaft mit Schloss Auvers bei Sonnenuntergang.jpeg Τοπίο με τον πύργο της Auvers στην δύση 1890
Vincent Willem van Gogh 041.jpg Σταροχώραφα κάτω από συννεφιασμένο ουρανό 1890
Vincent van Gogh (1853-1890) - Wheat Field with Crows (1890).jpg Σταροχώραφα με κοράκια 1890
WLANL - artanonymous - View of Auvers.jpg Άποψη της Auvers 1890
Van Gogh - Bauernhaus mit zwei Figuren.jpeg Αγροτόσπιτο με δυο φιγούρες 1890
Vincent van Gogh - Tree Roots and Trunks (F816).jpg Ρίζες δέντρων 1890


2. Έργα άλλων καλλιτεχνών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πίνακας Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Een pad in Saint-Cloud - hwm0069 - Van Gogh Museum.jpg Ζαν-Μπατίστ Καμίλ Κορό Μονοπάτι στο Saint Cloud 1862
De wolkaardster - s0197B1999 - Van Gogh Museum.jpg Ζαν Φρανσουά Μιγέ Γυναίκα που λειαίνει ξύλο
Ondergaande zon bij Villerville - hwm0091 - Van Gogh Museum.jpg Σαρλ-Φρανσουά Ντωμπινύ Ηλιοβασίλεμα στην Villerville 1874
Phryne by Gustave Boulanger.jpg Γκυστάβ Μπουλανζέ Φρύνη
Jozef Israëls - Peasant family at the table - Google Art Project.jpg Γιόζεφ Ίσραελς Οικογένεια χωρικών στο τραπέζι
Adolphe Monticelli - Flower still life - Google Art Project.jpg Αντόλφ Μοντισελλί Λουλούδια
Camille Pissarro - Route de Versailles, Rocquencourt - Google Art Project.jpg Καμίλ Πισαρό Rocquencourt, ο δρόμος των Βερσλλιών
Het hooien, Éragny - s0520S2010 - Van Gogh Museum.jpg Καμίλ Πισαρό Μαζεύοντας τα στάχυα
Jonge boerin met een hak - s0386M1988 - Van Gogh Museum.jpg Ζυλ Μπρετόν Χωριατοπούλα με τσάπα 1882
Edouard Manet - The jetty of Boulogne-sur-Mer - Google Art Project.jpg Εντουάρ Μανέ Η προκυμαία της Boulogne-sur-Mer
Lawrence Alma-Tadema This is our corner.jpg Λώρενς Άλμα-Τάντεμα‎ Αυτή είναι η γωνιά μας
Huiswaarts - hwm0208 - Van Gogh Museum.jpg Άντον Μωβ Προς το σπίτι
Amsterdam musee van gogh monet tulipes moulins.JPG Κλωντ Μονέ Τουλίπες κι ανεμόμυλοι
Claude Monet - La Corniche near Monaco - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Η Corniche κοντά στο Μονακό
Claude Monet Mills in the Westzijderveld near Zaandam.jpg Κλωντ Μονέ Μύλοι κοντά στο Zaandam
De Boeddha - s0465N1996 - Van Gogh Museum.jpg Οντιλόν Ρεντόν Βούδας 1904
Portret van een jonge vrouw - s0227V1962 - Van Gogh Museum.jpg Αρμάν Γκυγιωμέν Προσωπογραφία νέας γυναίκας 1886
Paul Gauguin - Self-portrait with portrait of Bernard, 'Les Misérables' - Google Art Project.jpg Πωλ Γκωγκέν Αυτοπροσωπογραφία με προσωπογραφία του Εμίλ Μπερνάρ
WLANL - artanonymous - Portret van Van Gogh, zonnebloemen schilderend.jpg Πωλ Γκωγκέν Προσωπογραφία του Βαν Γκογκ ενώ ζωγραφίζει ηλιοτρόπια
Jeanne d'Arc Paul Gauguin.jpeg Πωλ Γκωγκέν Ζαν ντ’ Αρκ
Paul Gauguin - Among the mangoes at Martinique - Google Art Project.jpg Πωλ Γκωγκέν Ανάμεσα στα μάνγκος στην Μαρτινίκα
Paul Gauguin - On the shore of the lake at Martinique - Google Art Project.jpg Πωλ Γκωγκέν Στις όχθες μιας λίμνης στην Μαρτινίκα
'The Ponton de la Félicité at Asnières' by Paul Signac.jpg Πωλ Σινιάκ Η «Γέφυρα της Ευτυχίας» στην Asnière
Paul Signac - Railway junction near Bois-Colombes - Google Art Project.jpg Πωλ Σινιάκ Σιδηροδρομική διασταύρωση κοντά στο Bois-Colombes
Franz von Stuck -Wounded Amazon, 1903.jpg Φραντς φον Στουκ Πληγωμένη αμαζόνα
Henri de Toulouse-Lautrec 056.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Προσωπογραφία του Βαν Γκογκ
Een jonge vrouw aan tafel, 'Poudre de riz' - s0274V1962 - Van Gogh Museum.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Γυναίκα στο τραπέζι (Poudre de riz)
Spaanse danseres - s0522N2011 - Van Gogh Museum.jpg Ανρί ντε Τουλούζ-Λωτρέκ Ισπανίδα χορεύτρια
WLANL - MicheleLovesArt - Van Gogh Museum - Emile Bernard - Self-portrait with portrait of Gauguin, 1888.jpg Εμίλ Μπερνάρ Αυτοπροσωπογραφία με προσωπογραφία του Γκωγκέν
Amsterdam musee van gogh emile bernard grand mere.JPG Εμίλ Μπερνάρ Η γιαγιά του καλλιτέχνη
Landschap bij Pont-Aven - s0269B2006 - Van Gogh Museum.jpg Εμίλ Μπερνάρ Τοπίο στην Pont-Aven
Ontzetting - s0423V1991 - Van Gogh Museum.jpg Μωρίς Ντενί Φόβος 1891
De Emmaüsgangers - s0527S2014 - Van Gogh Museum.jpg Μωρίς Ντενί Οι οδοιπόροι της Εμμαούς 1894