Κατάλογος έργων του Εντουάρ Μανέ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιλαμβάνει ένα κατάλογο έργων του Εντουάρ Μανέ

Πίνακας Τίτλος Έτος Διαστάσεις Χώρος έκθεσης
Edouard Manet 001.jpg Ο πότης του αψεντιού 1858-1859 180,5 × 105,6 cm Κοπεγχάγη, Ny Carlsberg Glyptotek
MANET Christ pt.jpg Ο Χριστός κηπουρός 1858-1859 68 × 57 cm ιδιωτική συλλογή
Edouard Manet 077.jpg Ο Κύριος και η Κυρία Auguste Manet 1860 111,5 × 91 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 061.jpg Ο Ισπανός τραγουδιστής 1860 147,3 × 114,3 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Edouard Manet 085.jpg Η ξαφνιασμένη Νύμφη 1860 / 1861 146 × 114 cm Μπουένος Άιρες, Museo Nacional de Bellas Artes
Édouard Manet - L'Enfant à l'épée.jpg Το παιδί με το σπαθί 1861 131 × 93,3 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Édouard Manet - Le petit Lange.jpg Ο μικρός Lange 1861 116,5 × 72 cm Καρλσρούη, Staatliche Kunsthalle
Edouard Manet 044.jpg Η Λόλα από την Βαλένθια 1862 123 × 92 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet - Mlle Victorine Meurent in the Costume of an Espada.JPG Η δεσποινίς V. με κοστούμι ταυρομάχου 1862 165,1 × 127,6 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Manet - Musique aux Tuileries rep.jpg Μουσική στους κήπους της Τυιλερί 1862 76 × 118 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Édouard Manet - Le Vieux Musicien.jpg Ο γέρος μουσικός 1862 187,4 × 248,3 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Edouard Manet 088.jpg Victorine Meurent 1862 42,9 × 43,7 cm Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Edouard Manet 038.jpg Olympia 1863 130,5 × 190 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 024.jpg Le Déjeuner sur l'herbe (Πρόγευμα στην χλόη) 1863 208 × 264,5 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 082.jpg Νέος με ισπανική φορεσιά 1863 188 × 125 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Édouard Manet - Le Christ mort et les anges.jpg Ο Χριστός νεκρός και οι άγγελοι 1864 179 × 150 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Edouard Manet 073 (Toter Torero).jpg Ο νεκρός ταυρομάχος 1864 / 1865 75,9 × 155,3 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Edouard Manet 056.jpg Η ναυμαχία του "Kearsarge" και του "Alabama" 1865 134 × 127 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Edouard Manet 005.jpg Η ανάγνωση 1865 74 × 61 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Jesus Mocked by the Soldiers.jpg Ο Εμπαιγμός 1865 190,8 × 148,3 cm Σικάγο, Art Institute
Edouard Manet - The Bullfight.jpg Ο θάνατος του ταύρου 1865 48 × 60,4 cm Σικάγο, Art Institute
Edouard Manet 063.jpg Ταυρομαχία 1865/1866 90 × 110 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Édouard Manet - Young Lady in 1866 - Google Art Project.jpg Η κυρία με τον παπαγάλο 1866 185,1 × 128,6 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Édouard Manet - Le Matador saluant.jpg Ο ταυρομάχος χαιρετά 1866/1867 171,1 × 113 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Manet, Edouard - Young Flautist, or The Fifer, 1866 (2).jpg Ο παίκτης του πίφερου 1866 161 × 97 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 053.jpg Οι ιπποδρομίες στο Longchamp]] 1867 43,9 × 84,5 cm Σικάγο, Art Institute
Boy Blowing Bubbles Edouard Manet.jpg Σαπουνόφουσκες 1867 100,5 × 81,4 cm Λισαβόνα, Museu Calouste-Gulbenkian
Edouard Manet 022.jpg Η εκτέλεση του Μαξιμιλιανού 1868 252 × 305 cm Μάνχαϊμ, Kunsthalle
Edouard Manet 049.jpg Εμίλ Ζολά 1868 146 × 114 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 025.jpg Πρόγευμα στο ατελιέ 1868 118 × 154 cm Μόναχο, Νέα Πινακοθήκη
Edouard Manet - Portrait of Mademoiselle Claus.jpg Mademoiselle Claus 1868 111 × 70 cm Οξφόρδη, Ασμόλειο Μουσείο
Στην παραλία της Βουλώνης 1869 32 × 65 cm Ρίτσμοντ (Βιρτζίνια), Virginia Museum of Fine Arts
Edouard Manet 090.jpg Φεγγαρόφωτο στο λιμάνι της Βουλώνης 1869 82 × 101 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 091.jpg Απόπλους από το Folkestone 1869 60 × 73 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Edouard Manet 016.jpg Το μπαλκόνι 1869 170 × 124 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Édouard Manet - Le repos.jpg Ανάπαυση 1869 / 1870 150,2 × 114 cm Πρόβιντενς (Ρόουντ Άιλαντ), The Risd Museum
πλοία στην θάλασσα, ηλιοβασίλεμα]] 1869 / 1872-1873 41 × 92 cm Χάβρη, Musée d'art moderne André-Malraux
Édouard Manet - Effet de neige à Petit–Montrouge.jpg Χιόνι στο Petit-Montrouge 1870 59,7 × 49,7 cm Κάρντιφ, National Museum
Edouard Manet - Berthe Morisot With a Bouquet of Violets - Google Art Project.jpg Η Μπερτ Μοριζότ με ένα μπουκέτο βιολέτες 1872 55 × 38 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 021.jpg Ο σιδηρόδρομος 1872 / 1873 93,3 × 111,5 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Η Μπερτ Μοριζότ με βιολέτες 1872 Γενεύη, musée du Petit Palais
Edouard Manet Boating.jpg Στο σκάφος 1874 97,1 × 130,2 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Edouard Manet 003.jpg Argenteuil 1874 149 × 115 cm Τουρναί, Musée des beaux-arts
Monet Painting on His Studio Boat Edouard Manet 1874.jpg Ο Κλωντ Μονέ ζωγραφίζει πάνω στη βάρκα 1874 50 × 64 cm Μόναχο, Νέα Πινακοθήκη
Edouard Manet 087.jpg Τα ασπρόρουχα 1875 145 × 115 cm Φιλαδέλφεια, Barnes Foundation
Portrait of Stéphane Mallarmé (Manet).jpg Στεφάν Μαλαρμέ 1876 27 × 36 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Augustins - Marguerite de Conflans - Édouard Manet D1986.1.jpg Marguerite de Conflans 1876 53 × 64 cm Τουλούζη, Musée des Augustins
Edouard Manet 037.jpg Νανά 1877 154 × 115 cm ΑΜβούργο, Kunsthalle
Edouard Manet - Le Suicidé.jpg Ο αυτόχειρας 1877-1881 38 × 46 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Édouard Manet - Portrait d'Antonin Proust.jpg Antonin Proust 1877 182 × 110 cm Μονπελιέ, Musée Fabre
Στο καφέ 1878 78 × 83 cm Βίντερτουρ (Ελβετία), Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz»
Edouard Manet 030.jpg Café-concert 1878 47,5 × 30,2 cm Βαλτιμόρη, Walters Art Museum]]
Edouard Manet - The Plum - National Gallery of Art.jpg Το δαμάσκηνο 1878 73,6 × 50,2 cm Ουάσινγκτον, Εθνική Πινακοθήκη
Manet-Marguerite-Gauthier-Lyon.jpg Marguerite Gauthier-Lathuille v. 1878 61 × 50 cm Λυών, Musée des beaux-arts
Édouard Manet, The Rue Mosnier with Flags, 1878.jpg Η οδός Mosnier με σημαίες 1878 65,5 × 81 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκεττύ
Εργάτες στην οδό Mosnier 1878 ιδιωτική συλλογή
Edouard Manet 031.jpg Στην ταβέρνα του Père Lathuille]] 1879 93 × 112 cm Τουρναι, Musée des beaux-arts
Edouard Manet 060.jpg Αυτοπροσωπογραφία με την παλέττα 1879 83 × 67 cm ιδιωτική συλλογή
In the Conservatory - edited.jpg Στον χειμερινό κήπο 1879 115 × 150 cm Βερολίνο, Άλτε Νατσιονάλγκαλερί
Édouard Manet - Mademoiselle Lucie Delabigne.jpg Mademoiselle Lucie Delabigne 1879 55,2 × 35,6 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Clemenceau - Manet.jpg Ζωρζ Κλεμανσώ 1879-1880 94,5 × 74 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Huile sur toile Γιορτή στην Place Clichy 1880 44 × 55 cm ιδιωτική συλλογή
Edouard Manet - Asparagus - Google Art Project.jpg Το σπαράγγι 1880 16,5 × 21,5 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edouard Manet 078.jpg Η απόδραση του Rochefort]] 1881 143 × 114 cm Ζυρίχη, Kunsthaus
Edouard Manet Automne Mery Laurent.jpg Φθινόπωρο (Méry Laurent) 1881 73 × 51 cm Νανσύ, Musée des beaux-arts
Édouard Manet - Pertuiset, le chasseur de lions.jpg Pertuiset, ο κυνηγός λιονταριών 1881 150 × 170 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Édouard Manet - Toter Uhu.jpg Ο μέγας δούκας 1881 97 × 64 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Édouard Manet - Jeanne (Spring).jpg Άνοιξη (Jeanne de Marsy) 1881 73 × 51 cm ιδιωτική συλλογή
Édouard Manet - A Lièvre.jpg Ένας λαγός 1881 94,5 × 58,4 cm Κάρντιφ, National Museum Wales
Edouard Manet 004.jpg Το μπαρ στα Φολί Μπερζέρ 1881 / 1882 96 × 130 cm Λονδίνο, Courtauld Institute of Art
Edouard Manet 011.jpg Γαρύφαλλα κι αγράμπελη σε κρυστάλλινο βάζο 1882 56 × 35 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
'Summer' or 'The Amazon', by Edouard Manet.jpg Καλοκάιρι ή Η αμαζόνα 1882 73 × 52 cm Μαδρίτη, Museo Thyssen-Bornemisza
Édouard Manet Chez Tortoni.jpg Στου Tortoni 1882 34 × 26 cm Βοστώνη, Musée Isabella Stewart Gardner (κλεμμένο)