Κέιντεν Κάρτερ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Κέιντεν Κάρτερ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση20  Μαΐου 1988
Winter Park
ΨευδώνυμοKayden Carter και Lacey Lane
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος1,57 m Edit this on Wikidata
Βάρος54 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής
Περίοδος ακμής2016

Η Allyssa "Lacey" Lane (γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1988) είναι μία Φιλιππινέζα-Αμερικανή επαγγελματίας παλαιστής που έχει υπογράψει στο WWE με το ψευδώνυμο Kayden Carter, με την επωνυμία NXT.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Lane εγγράφηκε στην Ομάδα 3D Academy στο 2016, και αγωνίζονταν τακτικά σε έδρες της Φλόριντα. Η πρώτος δημόσιος αγώνας της ήταν μια νικηφόρα προσπάθεια εναντίον της Trish Adora για την προώθηση του Go Wrestle στο Daytona Beach τον Αύγουστο του 2016. Η Lane είχε μια δοκιμή στο WWE Performance Center τον Φεβρουάριο του 2017, μετά την οποία της προσφέρθηκε συμβόλαιο ανάπτυξης. Ωστόσο, μια φυσική εξέταση αποκάλυψε αρθρίτιδα στο γόνατό της και η σύμβαση ακυρώθηκε. Η Lane πέρασε τέσσερις μήνες αποκαθιστώντας το γόνατό της και τον Νοέμβριο του 2017 προσχώρησε στο The Crash Lucha Libre στην Τιχουάνα της Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού, κερδίζοντας τελικά το Πρωτάθλημα Γυναικών από την Keyra στις 20 Ιανουαρίου 2018.

NXT (2018 – σήμερα)

Αφού πέρασε μια δεύτερη φυσική, η Lane υπέγραψε με το WWE τον Ιούλιο του 2018.Η Lane συμμετείχε στο δεύτερο Mae Young Classic, νικώντας τη Vanessa Kraven στον πρώτο γύρο και την Taynara Conti στο δεύτερο γύρο,πριν ηττηθεί από την Meiko Satomura στους προημιτελικούς.Τον Σεπτέμβριο του 2019, το ψευδώνυμο της Lane άλλαξε σε Kayden Carter.

Στο επεισόδιο του NXT στις 29 Ιανουαρίου 2020, η Κάρτερ είχε την πρώτη της νίκη στην τηλεόραση, νικώντας την Τσέλσι Γκριν. Ήταν ηττημένη στο rematch τους στο επεισόδιο του NXT στις 19 Φεβρουαρίου.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]