Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση:Βισάλτες»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(Θέλω να πω, ότι η προσπέλαση στο επιστημονικό κόσμο είναι άμεσης προτεραιότητας για τη αναβάθμιση της ελληνόφωνης βικιπαίδειας)
:Λογικό, αφού πρόκειται για αρχαία γραμματεία. Όμως στην σύγχρονη (στη δημοτική που είναι γραμμένη αυτή η εγκυκλοπαίδεια) πώς αναφέρονται; --[[Χρήστης:C messier|C]] [[Συζήτηση χρήστη:C messier|Messier]] 17:29, 20 Ιουλίου 2013 (UTC)
*Φυσικά Βισάλτες. Η αρχική μου θέση ήταν αυτή γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ένας σπουδαστής, δεν νομίζω να ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα αυτό έναν μέσο αναγνώστη, θα πληκτρολογήσει Βισάλται. Για να γίνω σαφέστερος είχαν γίνει ομηρικοί καυγάδες για τη [[Μεσήμβρια]] που πρέπει να γράφεται στη βουλγαρική της ονομασία. Ένας ξένος όμως ερευνητής που συναντά τη λέξη στην διεθνή βιβλιογραφία για την πολυαίωνη ιστορία της θα σκεφθεί ας πληκτρολογήσω μια και η λέξη είναι ελληνική και δεν θα βρει τίποτε. Θέλω να πω, ότι η προσπέλαση στο επιστημονικό κόσμο είναι άμεσης προτεραιότητας για τη αναβάθμιση της ελληνόφωνης βικιπαίδειας. Ένα άλλο όμως θέμα είναι Βισαλτία ή Βισάλτες. Το πρώτο γεωγραφικός όρος με ανοπόσπαστα όμως στοιχεία των οικιστών. [[Χρήστης: Dgolitsis|Dgolitsis]]--''''```` 18:22, 20 Ιουλίου 2013 (UTC)
*Θα μείνει η ανακατεύθυνση. --[[Χρήστης:C messier|C]] [[Συζήτηση χρήστη:C messier|Messier]] 18:26, 20 Ιουλίου 2013 (UTC)
76.961

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης