Για πάντα παιδιά (τηλεοπτική σειρά)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Για πάντα παιδιά
Το λογότυπο της σειράς
ΕίδοςΚωμική σειρά
ΔημιουργοίΜπομπ Φίσερ
Κωνσταντίνα Γιαχαλή
Βασίζεται σεTraffic Light
ΣκηνοθεσίαΒασίλης Κεχαγιάς
Βασίλης Καρφής
ΠρωταγωνιστέςΑποστόλης Τότσικας
Νίκος Πουρσανίδης
Λεωνίδας Καλφαγιάννης
Τζένη Θεωνά
Έλενα Ασημακοπούλου
Αγάπη Πετροπουλέα
Μουσική τίτλωνΜένουμε πάντα παιδιά
Polkar (ερμηνεία)
ΧώραΕλλάδα Ελλάδα
ΓλώσσαΕλληνικά
Αριθμός κύκλων1
Αριθμός επεισοδίων63
Παραγωγή
ΠαραγωγήΚώστας Λαμπρόπουλος
Γιώργος Κυριάκος
Διάρκεια35-45 λεπτά ανά επεισόδιο
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςOpen TV
Αναλογία πλευρών16:9, έγχρωμη εικόνα
Προβολή25 Οκτωβρίου 2018–
17 Ιουνίου 2019
Εξωτερικοί σύνδεσμοι
ΙστοσελίδαΕπίσημη σελίδα

Για Πάντα Παιδιά είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2018-2019, που δημιουργήθηκε από την Κωνσταντίνα Γιαχαλή και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV από τις 25 Οκτωβρίου του 2018 μέχρι τις 17 Ιουνίου του 2019. Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αυτό της αμερικανικής κωμωδίας Traffic Light που δημιούργησε ο Μπομπ Φίσερ και προβλήθηκε το 2011 από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκαν ο Βασίλης Κεχαγιάς και ο Βασίλης Καρφής.[1][2]

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή τριών κολλητών φίλων με τη φιλία τους να ξεκινά από την παιδική τους ηλικία και να συνεχίζεται μέχρι σήμερα στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Τους ρόλους των τριών κολλητών ερμηνεύουν ο Αποστόλης Τότσικας, ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Τους υπόλοιπους ρόλους ανέλαβαν η Τζένη Θεωνά, η Έλενα Ασημακοπούλου και η Αγάπη Πετροπουλέα. Το Για Πάντα Παιδιά προβλήθηκε για μία τηλεοπτική σεζόν και αποτελείται από 63 επεισόδια. Η προβολή της σειράς ξεκίνησε στην κύρια ζώνη τηλεθέασης (prime time) του Open TV δύο φορές την εβδομάδα. Από τις αρχές του 2019 η σειρά άλλαξε την ώρα προβολής της σε τρεις φορές την εβδομάδα στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Τον Ιούνιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Open αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σειρά για δεύτερη σεζόν.[3]

Υπόθεση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Γρηγόρης, ο Σταμάτης και ο Λευτέρης είναι φίλοι από την παιδική τους ηλικία. Μέχρι σήμερα, στα 35 τους χρόνια παραμένουν κολλητοί μοιράζοντας τα προβλήματα, την προσωπική τους ζωή και όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτή.

Ο Γρηγόρης (Αποστόλης Τότσικας) εργάζεται ως διευθυντής σε εταιρεία οργανώσεων εκδηλώσεων. Είναι υπεύθυνος και εργασιομανής. Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να συγκατοικεί με την σύντροφό του Ειρήνη (Τζένη Θεωνά), που είναι έγκυος, και το σκύλο της Βαγγέλη, τον οποίο αντιπαθεί. Ο Σταμάτης (Νίκος Πουρσανίδης) είναι παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα την Πέρσα (Έλενα Ασημακοπούλου) και έχουν μια κόρη τη Σοφία. Ο Σταμάτης είναι ιδιαίτερα άβουλος και ακολουθεί κάθε εντολή της γυναίκας του, φροντίζοντας το σπίτι και μεγαλώνοντας την κόρη του χωρίς να δουλεύει. Τέλος, ο Λευτέρης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) είναι εργένης και έχει μία άστατη ερωτική ζωή με πολλές εφήμερες σχέσεις. Έξαιτίας της περιουσίας που διαχειρίζεται, δεν χρειάζεται να δουλεύει και ασχολείται κυρίως με την προσωπική του ζωή.

Επισκόπηση σειράς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύκλος Επεισόδια Α' Προβολή
Πρεμιέρα κύκλου Φινάλε κύκλου
1 63 25 Οκτωβρίου 2018 17 Ιουνίου 2019

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. ««Για πάντα παιδιά»: Μια τρελή ανδροπαρέα στο Open TV». Έθνος. 19 Οκτωβρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 16 Αυγούστου 2019. 
  2. «"Για Πάντα Παιδιά" η νέα κωμική σειρά». newsit.gr. 11 Ιουνίου 2018. Ανακτήθηκε στις 8 Ιουνίου 2020. 
  3. «OPEN: Ξεμένουν από επεισόδια στις σειρές, εμμένουν τα προβλήματα». tinasmess.gr. 21 Φεβρουαρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 8 Ιουνίου 2020.