Βικτόρια Σίλβστεντ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικτόρια Σίλβστεντ
Η Βικτόρια Σίλβστεντ στο Top Model Belgium 2007
Εξώφυλλο Playboy
Δεκέμβριος 1997
ΠροκάτοχοςΟυλρίκα Έρικσον (Ulrika Ericsson)
ΔιάδοχοςΤζέιμι Φέρελ (Jami Ferrell)
Προσωπικά Στοιχεία
Γέννηση19 Σεπτεμβρίου 1974 (1974-09-19) (49 ετών) Skelleftehamn, Σουηδία
ΑναλογίεςΣτήθος: 91 cm
Μέση: 64 cm
Γοφοί: 94 cm
Ύψος1.79 m
Βάρος63 kg

Η Κάρεν Βικτόρια Σίλβστεντ (Karen Victoria Silvstedt, 19 Σεπτεμβρίου 1974) είναι μοντέλο και ηθοποιός από τη Σουηδία. Είναι επίσης παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.

Βιογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Βικτόρια Σίλβστεντ γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1974 σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Σουηδία. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, τη Βερόνικα, και έναν μικρότερο αδερφό.

Από μικρή της άρεσε το σκι, και έγινε μέλος της Σουηδικής ομάδας σκι. Έχει ακόμη και κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς. Η καριέρα της στο σκι τελειωσε όταν είχε μια σοβαρή ζημία στον ώμο που οφείλεται σε πτώση.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αναδείχτηκε Μις Σουηδία το 1993. Την επόμενη χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα της στο Μις Κόσμος. Το 1994, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι.

Η Σίλβστεντ το 2001 ηχογράφησε ένα άλμουμ που ονομάζετεn Girl on the Run.

Αυτή τη στιγμή συμπαρουσιάζει το ριάλιτι Ο Τροχός της Τύχης.

Έκανε μικρές εμφανίσης σε Χολυγουντιανές ταινίες συμπεριλαμβανομενων των Boat Trip, The Independent, BASEketball, και Out Cold, όπου στο τελευταία έπαιξε τον εαυτό της. Η Σίλβστεντ πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες ταινίες.

Η Σίλβστεντ εμφανίζεται σε ένα ριάλιτι στο E! με τον τίτλο My perfect Life που ασχολειτε με την ζωή της και μεταδιδετε σε ολοκληρο τον κοσμο. Η Βικτόρια Σίλβστεντ μιλά άπταιστα σουηδικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]