Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κινούμενα Σχέδια/Μπομπ Σφουγγαράκης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλωσήρθατε στην υποβικιεπιχείρηση Μπομπ Σφουγγαράκης της Επιχείρησης Κινούμενα Σχέδια! Η ομάδα αυτή συσπειρώθηκε για την καλύτερη οργάνωση και ανάπτυξη λημμάτων όσον αφορά την σειρά Μπομπ Σφουγγαράκης.

Σκοπός[επεξεργασία κώδικα]

  • Το έργο μας έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ομαδική προσπάθεια για τη βελτίωση όλων των άρθρων που σχετίζονται με την τηλεοπτική σειρά Μπομπ Σφουγγαράκης (χαρακτήρες, ηθοποιοί, συντελεστές, επεισόδια, κύκλοι κτλ.). Ο στόχος μας είναι η επέκταση και η βελτίωση όλων των λημμάτων που έχουν σχέση με το Μπομπ Σφουγγαράκης.

Μέλη[επεξεργασία κώδικα]

Για να ενταχθείτε στην ομάδα της υποβικιεπιχείρησης Μπομπ Σφουγγαράκης, επεξεργαστείτε την παρακάτω ενότητα και προσθέστε # {{χρήστης|όνομαχρήστησου}} και οποιαδήποτε άλλα σχόλια στον παρακάτω κατάλογο μελών με αλφαβητική σειρά βάσει του ονόματος χρήστη.

  1. NickBlamp (συζήτηση • συνεισφορά)

Κουτί χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να εντάξετε το κουτί {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κινούμενα Σχέδια/Μπομπ Σφουγγαράκης/Userbox}} στην σελίδα χρήστη σας για την έκθεση του παρακάτω κουτιού χρήστη:

Animation disc yellow greenholes.svg Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην Υποεπιχείρηση Μπομπ Σφουγγαράκης της Επιχείρησης Κινούμενα Σχέδια

Μπορείτε επίσης να βάλετε το {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κινούμενα Σχέδια/Userbox}} στην σελίδα χρήστη σας.