Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γαλλία/Μέλη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τα συμμετέχοντα μέλη εδώ. Η συμμετοχή στη Βικιεπιχείρηση Γαλλία είναι εύκολη: Απλά προσθέστε το όνομα χρήστη σας στο τέλος της λίστας. Όταν ενταχθείτε, θα πρέπει να παρακολουθείτε τη σελίδα αυτή. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για συζητήσεις σχετικά με τη Βικιεπιχείρηση Γαλλία στη σελίδα συζήτησης.

Μπορείτε να προωθήσετε την Επιχείρηση Γαλλία , βάζοντας στη σελίδα χρήστη σας το πρότυπο
{{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γαλλία /Πρότυπο}} ώστε να εμφανιστεί το κουτί:

WikiProject France Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στη Βικιεπιχείρηση Γαλλία.


Ακόμη, όταν συνεισφέρετε σε ένα λήμμα σχετικό με την Γαλλία, είναι επιθυμητό στη συζήτηση του λήμματος να προσθέτετε το {{Επιχείρηση Γαλλία }} . (Απλά αντιγράψτε-επικολλήστε τη φράση μαζί με την παράμετρο στο πάνω μέρος της σελίδας συζήτησης του λήμματος). Το πρότυπο αυτό να προσθέτετε μόνο σε σελίδες συζήτησης λημμάτων σχτικών με την Γαλλία, όχι σε σελίδες συζήτησης προτύπων, υποσελίδων και κατηγοριών.

Προαιρετικά μπορείτε να κατατάξετε ένα λήμμα βάσει των κριτηρίων ποιότητας και σπουδαιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Γαλλία. Επίσης μπορείτε δηλώσετε την υποεπιχείρηση, αν ανήκει σε κάποια, στην οποία ανήκει το λήμμα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Γαλλία .

Τα μέλη της επιχείρησης μπορούν να γίνουν μέλη και στις υποεπιχειρήσεις της αρεσκείας τους. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γαλλία /Υποεπιχειρήσεις.

Μπορείτε να καλωσορίσετε τα νέα μέλη της επιχείρησης με το πρότυπο Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γαλλία /Καλωσόρισμα, προσθέτοντας απλά την παράμετρο {{subst:Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γαλλία /Καλωσόρισμα}}~~~~ στη σελίδα συζήτησης του χρήστη.