Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικιπαίδεια:Αποποίηση κινδύνου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ, ΠΑΡΟΔΗΓΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Η αποποίηση ευθυνών έχει συνδεθεί με τη σελίδα που διαβάζατε επειδή ίσως κάποιος θεωρεί ότι ορισμένες από τις πληροφορίες τής εν λόγω σελίδας θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους αναγνώστες που επιλέγουν να τις εφαρμόσουν ή να τις χρησιμοποιήσουν στις προσωπικές τους δραστηριότητες ή να τις προωθήσουν προς χρήση από άλλους.

Κανείς από τους συγγραφείς, συμβαλλομένους, χορηγούς, διαχειριστές, βανδάλους ή οποιοσδήποτε άλλος συνδεόμενος με τη Βικιπαίδεια δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο υπεύθυνος για τη χρήση πληροφοριών που περιέχονται εδώ ή προς τις οποίες συνδέονται οι εν λόγω ιστοσελίδες.

Παρακαλούμε να κάνετε όλα τα αναγκαία βήματα προκειμένου να διασφαλίσετε ότι κάθε πληροφορία που αντλείτε από τη Βικιπαίδεια είναι σωστή και επαληθευμένη. Να ελέγχετε τις παραπομπές στο τέλος κάθε λήμματος. Να διαβάζετε τη σελίδα συζήτησης του λήμματος, καθώς και το ιστορικό του, για να δείτε αν υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με το περιεχόμενο. Να ελέγχετε τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας ανεξάρτητες πηγές.

Αν το λήμμα περιέχει εισηγήσεις για επικίνδυνες, παράνομες ή αντιδεοντολογικές δραστηριότητες, να θυμάστε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να αναρτήσει αυτές τις πληροφορίες στη Βικιπαίδεια. Οι συγγραφείς ενδέχεται να μην έχουν τα προσόντα να παράσχουν πλήρεις πληροφορίες ή επαρκή ενημέρωση για μέτρα ασφαλείας ή βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να προληφθεί τραυματισμός, σωματική βλάβη ή άλλη ζημία σε εσάς προσωπικά, στην περιουσία ή την υπόληψή σας. Αν χρειάζεστε συγκεκριμένη συμβουλή (επί παραδείγματι, ιατρικής ή νομικής φύσεως ή σχετική με διαχείριση κρίσεων), παρακαλούμε αναζητήστε διπλωματούχο επαγγελματία ή ειδήμονα στον τομέα αυτόν.

Η Βικιπαίδεια δεν ελέγχεται ομοιόμορφα από ειδικούς. Παρ’ ότι οι αναγνώστες πιθανόν να διορθώσουν λάθη ή να διαγράψουν εσφαλμένες εισηγήσεις, δεν έχουν καμμία νομική υποχρέωση να το πράξουν και, ως εκ τούτου, κάθε πληροφορία που βρίσκεται εδώ παρέχεται χωρίς να υπονοείται οποιαδήποτε εγγύηση καταλληλότητας για οποιονδήποτε σκοπό ή χρήση.

Η Βικιπαίδεια δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε συνεπαγόμενη βλάβη, καθώς είναι εθελοντική ένωση ατόμων, η οποία αναπτύσσεται ελεύθερα, με σκοπό τη δημιουργία ανοικτών ηλεκτρονικών πόρων (διαθέσιμων στο δίκτυο) εκπαιδευτικού, πολιτισμικού και πληροφοριακού χαρακτήρα. Οι πληροφορίες αυτές σας παρέχονται δωρεάν και, επομένως, δεν υφίσταται καμμία συμφωνία ή συνεννόηση ανάμεσα σε εσάς και τη Βικιπαίδεια όσον αφορά στην εκ μέρους σας χρήση ή τροποποίηση των πληροφοριών πέραν της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU (GNU Free Documentation Licence).

ΜΗ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΗΓΗ.