= (άλμπουμ)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
=
Equals από Εντ Σίραν
Κυκλοφόρησε3 Μαρτίου 2017
Μουσικό είδοςΠοπ
Διάρκεια46:14
ΓλώσσαΑγγλικά
ΠαραγωγόςEd Sheeran
Johnny McDaid
Fred Elvira Anderfjärd
Foy Vance
Joe Rubel
Romans
Steve Mac
Andrew Watt
Louis Bell
ΔισκογραφικήAsylum Records - Atlantic Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Εντ Σίραν)
No.6 Collaborations Project
(2019)
=
(2021)

Το = (προφέρεται «equals») είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Άγγλου τραγουδιστή και τραγουδοποιού Εντ Σίραν, που κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 2021 από την Asylum και την Atlantic Records.[1] Το άλμπουμ υποστηρίχτηκε από τρία σινγκλ τα "Bad Habits", "Shivers" και "Overpass Graffiti" και ένα διαφημιστικό single, "Visiting Hours".

Κατά την κυκλοφορία, το άλμπουμ έλαβε ανάμεικτες κριτικές από κριτικούς μουσικής, οι οποίοι εκτίμησαν τον αναδυόμενο ηχητικό πειραματισμό του Sheeran αλλά παρόλα αυτά απέρριψαν την παραγωγή του. Το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο ένα στην Αυστραλία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκωτία, τη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η χριστουγεννιάτικη έκδοση του άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 2021. Περιέχει μία σόλο εμφάνιση από τον Άγγλο καλλιτέχνη Elton John στο τραγούδι "Merry Christmas", ενώ η κανονική έκδοση δεν έχει καμία guest εμφάνιση.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Curto, Justin (19 Αυγούστου 2021). «Ed Sheeran to Complete the Equation With New Album =». Vulture (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2021.