Κατάλογος πόλεων του Νεπάλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος πόλεων του Νεπάλ.

Πόλη Ζώνη Περιφέρεια
Κατμαντού Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Ποκάρα Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Ντανκούτα Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Μπιρεντραναγκάρ Μπέρι

Μεσοδυτική περιφέρεια

Συνταρταναγκάρ Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Μαχεντραναγκάρ Μαχακάλι Μακρυά Δυτική περιφέρεια

(Νεπάλ)|Μακρυά Δυτική περιφέρεια]]

Ντιπαγιάλ Σέτι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Νταρτσούλα Μαχακάλι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Μπαϊτάντι Μαχακάλι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Δαδελδούρα Μαχακάλι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Ντανγκάντι Σέτι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Τσαϊνπούρ Σέτι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Μαρτάντι Σέτι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Σιλγκάντι Σέτι Μακρυά Δυτική περιφέρεια
Σιμικότ Καρνάλι Μεσοδυτική περιφέρεια
Τζούμλα Καρνάλι Μεσοδυτική περιφέρεια
Γκαμγκάντι Καρνάλι Μεσοδυτική περιφέρεια
Μάνμα Καρνάλι Μεσοδυτική περιφέρεια
Ντουινάι Καρνάλι Μεσοδυτική περιφέρεια
Νταϊλέκ Μπέρι Μεσοδυτική περιφέρεια
Τζατζαρκότ Μπέρι Μεσοδυτική περιφέρεια
Γκουλαρίγια Μπέρι Μεσοδυτική περιφέρεια
Νεπαλγκάντζ Μπέρι Μεσοδυτική περιφέρεια
Γκοράχι Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Λιγουάνγκ Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Τουλισπούρ Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Πιουτάν Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Σαλιάν Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Τζουμλικαλάνγκα Ράπτι Μεσοδυτική περιφέρεια
Βένι Νταουλαγκίρι Δυτική περιφέρεια
Κούσμα Νταουλαγκίρι Δυτική περιφέρεια
Μπαγκλούνγκ Νταουλαγκίρι Δυτική περιφέρεια
Τζομοσόμ Νταουλαγκίρι Δυτική περιφέρεια
Τσάμε Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Μπισισαχάρ Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Συάνγκτζα Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Νταμαούλι Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Γκόρχα Γκαντάκι Δυτική περιφέρεια
Μπούτγουαλ Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Τάνσεν Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Παράσι Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Ταουλιχάβα Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Τάμγκας Λουμπίνι Δυτική περιφέρεια
Νταντινγκμπέσι Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Τσαουτάρα Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Μπιντούρ Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Πατάν Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Μπακταπούρ Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Ντουλικέλ Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Ντούντσε Μπαγκμάτι Κεντρική περιφέρεια
Χετάουντα Ναραγιάνι Κεντρική περιφέρεια
Καλάιγια Ναραγιάνι Κεντρική περιφέρεια
Μπιργκάντζ Ναραγιάνι Κεντρική περιφέρεια
Γκάουρ Ναραγιάνι Κεντρική περιφέρεια
Σιντζουλιμάδι Τζανακπούρ Κεντρική περιφέρεια
Μαλανγκάβα Τζανακπούρ Κεντρική περιφέρεια
Τζανακπούρ Τζανακπούρ Κεντρική περιφέρεια
Ραμετσχάπ Τζανακπούρ Κεντρική περιφέρεια
Τσαρικότ Τζανακπούρ Κεντρική περιφέρεια
Ρατζμπιράτζ Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Σιράχα Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Γκαϊγκάτ Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Δίκτη Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Οχαλδούνγκα Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Σαλλέρι Σαγαρμάτα Ανατολική περιφέρεια
Χαντμπάρι Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Μποτζπούρ Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Ιναρούβα Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Δαράνη Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Μπιρατναγκάρ Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Τερχατούμ Κόσι Ανατολική περιφέρεια
Ταπλετζούνγκ Μέτσι Ανατολική περιφέρεια
Ιλάμ Μέτσι Ανατολική περιφέρεια
Τσανδραγάδι Μέτσι Ανατολική περιφέρεια
Πιδίμη Μέτσι Ανατολική περιφέρεια
Σούδα Μαχακάλι Μακρυά Δυτική περιφέρεια