Συζήτηση:Αναστασία Μουτσάτσου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Προς απάντηση του ανώνυμου που μου άφησε μήνυμα[επεξεργασία κώδικα]

Αν με παραπέμψετε σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή έγγραφο που αποδεικνύει ότι τα δελτία τύπου είναι είναι «δημόσιο και ελεύθερο υλικό» και δεν εκδίδονται με σκοπό να αναπαραχθούν μόνο από τα Μ.Μ.Ε. είμαι καλυμμένη. Δικηγόρος δεν είμαι.
Αν κάτι προϋπάρχει στο Διαδίκτυο πολλές φορές δεν με ενδιαφέρει να ανακαλύψω την πρώτη από αυτές ούτε από ποια ακριβώς έγινε η συγκεκριμένη λογοκλοπή. Μία οποιαδήποτε μου αρκεί για να φανεί πως δεν πρόκειται για πρωτότυπο κείμενο.
Οι καινούριοι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να έχουν διαβάσει και να αποδέχονται την πολιτική. Αν ένας είναι διατεθειμμένος να το κάνει, ενός τα κείμενα θα παραμένουν. Είναι κυνικό, αλλά οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι παγκόσμιοι, ισχύουν και για όσους τους γνωρίζουν και για όσους δεν τους γνωρίζουν, και δεν τους θέσπισα εγώ ούτε οι άλλοι διαχειριστές.
Ο στόχος της Βικιπαίδειας για το 2080 είναι ποιοτικός κι όχι ποσοτικός. Ας έχουμε 100.000 καλά λήμματα για θέματα που αξίζει να ασχοληθούν οι επόμενες γενιές κι ας είμαστε ευχαριστημένοι. Ο,τιδήποτε παραπάνω από αυτό είναι μέσα στις ευχές και τις προσευχές μας, αλλά όχι αυτοσκοπός.
Αν και δε βρίσκω το λόγο να υπάρχουν λίγα λήμματα για τους καλλιτέχνες. Χρησιμοποιείστε όσα δελτία τύπου θέλετε ως πηγή πληροφοριών. Το copy-paste απαγορεύεται.

Atlantia talk 07:07, 1 Αυγούστου 2012 (UTC)[απάντηση]