Συζήτηση:Κλειστό Γυμναστήριο Γιώργος Μόσχος: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
→‎Φωτογραφία;: νέα ενότητα
Ετικέτα: επεξεργασία κώδικα 2017
 
(Καμία διαφορά)

Τρέχουσα έκδοση από την 09:22, 15 Ιουνίου 2017

Νομίζω πως είναι απαραίτητη μια φωτογραφία από το κλειστό ώστε να υποστηριχθεί το κείμενο (π.χ. για τη μικρή απόσταση από τις κερκίδες). Προσπάθησα να βρω στο internet κάποια ελεύθερη φωτογραφία αλλά η μόνη που βρήκα είναι αυτή. Επικοινώνησα με τον συγγραφέα του άρθρου ο οποίος μου είπε πως "Δυστυχως δε γνωριζω την προελευση της φωτογραφιας, τη βρηκα τυχαια στο ιντερνετ πριν απο αρκετα χρονια." Καταλαβαίνω ότι ο μόνος τρόπος να ανέβει είναι μέσω fair use αν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιός είναι ο φωτογράφος και αν είναι διατεθειμένος να διαθέσει τη φωτογραφία μέσω CC-BY. Ζητώ τη γνώμη σας για το αν η χρήση αυτής της φωτογραφίας στο άρθρο αυτό καλύπτει τα κριτήρια του fair use ή όχι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να τραβηχτεί τώρα φωτογραφία αφού το γυμναστήριο έχει κατεδαφιστεί.

Προσθέτω όσους βρήκα στο ιστορικό του άρθρου: Χρήστης:Texniths, Χρήστης:Radical21, Χρήστης:Greco22, Χρήστης:Washcloud, Χρήστης:Xaris333, Χρήστης:Geraki, Χρήστης:Magioladitis, Χρήστης:Atlantia, Χρήστης:Sotkil, Χρήστης:Sporting.

Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, σκοπεύω να την ανεβάσω υποστηρίζοντας fair use προς το τέλος του μήνα. Ευχαριστώ, Rentzepopoulos (συζήτηση) 09:22, 15 Ιουνίου 2017 (UTC)[απάντηση]