Συζήτηση χρήστη:Dimitrisss: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 40: Γραμμή 40:
Προς τον άρχοντα των φραγών: Παίξε και με τίποτα άλλο αγόρι μου εκτός από τα κουμπάκια σου. Και φάε και κανονικό γεύμα, όχι χρήστες.
Προς τον άρχοντα των φραγών: Παίξε και με τίποτα άλλο αγόρι μου εκτός από τα κουμπάκια σου. Και φάε και κανονικό γεύμα, όχι χρήστες.


Ο |[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] δε φράχτηκε μετά το checkuser, οι προσωπικές επιθέσεις παραμένουν και ύστερα διαπιστώνουμε όλοι γενικό πρόβλημα. Παρακαλώ ψυχραιμία για να το λύσουμε όπου γίνεται συζήτηση. -[Ανώνυμος Χρήστης]-19:34, 6 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
Προς σύγκριση, ο [[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] δε φράχτηκε μετά το checkuser, οι προσωπικές επιθέσεις παραμένουν και ύστερα διαπιστώνουμε όλοι γενικό πρόβλημα. Παρακαλώ ψυχραιμία για να το λύσουμε όπου γίνεται συζήτηση. -[Ανώνυμος Χρήστης]-19:34, 6 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Έκδοση από την 19:34, 6 Ιανουαρίου 2012

Διαχειριστής Αρ. φραγών Σύνολο ποινών
MARKELLOS 10 φραγές 72 ημέρες
Tony Esopi 7 φραγές 31 ημέρες και 2 ώρες
FocalPoint 3 φραγές 21 ημέρες
Diu 5 φραγές 19 ημέρες και 2 ώρες
Geraki 5 φραγές 4 ημέρες και 2 ώρες
Alaniaris 1 φραγή 1 ημέρα
Kalogeropoulos 1 φραγή 1 ημέρα
Σύνολο 32 φραγές 149 ημέρες και 6 ώρες

Διψάτε για ηλεκτρονικό αίμα βρυκόλακες. ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ !! Προς τον άρχοντα των φραγών: Παίξε και με τίποτα άλλο αγόρι μου εκτός από τα κουμπάκια σου. Και φάε και κανονικό γεύμα, όχι χρήστες.

Προς σύγκριση, ο Kalogeropoulos δε φράχτηκε μετά το checkuser, οι προσωπικές επιθέσεις παραμένουν και ύστερα διαπιστώνουμε όλοι γενικό πρόβλημα. Παρακαλώ ψυχραιμία για να το λύσουμε όπου γίνεται συζήτηση. -[Ανώνυμος Χρήστης]-19:34, 6 Ιανουαρίου 2012 (UTC)[απάντηση]