Καναλλάκι Πρέβεζας: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
δύο λλ
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το '''Καναλάκι''' είναι μια γραφική κωμόπολη. Ανήκει στο δήμο [[δήμος Φαναρίου|Φαναρίου]], νομό Πρεβέζης,στο διαμέρισμα της Ηπείρου.Απέχει 47χμ απο το νομό Πρεβέζης.Πολιούχος της κωμόπολης είναι ο Άγιος Δονάτος.Το Καναλάκι είναι μία εμπορική περιοχή με ανεπτυγμένο τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της.Στο κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται η πλατεία με χαρακτηριστική την μεγαλόπρεπη εκκλησία.Ακόμα εκεί βρίσκονται κάποιες υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ Φαναρίου, η ελληνική Αστυνομία,το Κ.Ε.Π κλπ.
Το '''Καναλλάκι''' είναι μια γραφική κωμόπολη. Ανήκει στο δήμο [[δήμος Φαναρίου|Φαναρίου]], νομό Πρεβέζης,στο διαμέρισμα της Ηπείρου.Απέχει 47χμ απο το νομό Πρεβέζης.Πολιούχος της κωμόπολης είναι ο Άγιος Δονάτος.Το Καναλάκι είναι μία εμπορική περιοχή με ανεπτυγμένο τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της.Στο κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται η πλατεία με χαρακτηριστική την μεγαλόπρεπη εκκλησία.Ακόμα εκεί βρίσκονται κάποιες υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ Φαναρίου, η ελληνική Αστυνομία,το Κ.Ε.Π κλπ.


{{χωριό-επέκταση}}
{{χωριό-επέκταση}}

Έκδοση από την 09:11, 5 Φεβρουαρίου 2010

Το Καναλλάκι είναι μια γραφική κωμόπολη. Ανήκει στο δήμο Φαναρίου, νομό Πρεβέζης,στο διαμέρισμα της Ηπείρου.Απέχει 47χμ απο το νομό Πρεβέζης.Πολιούχος της κωμόπολης είναι ο Άγιος Δονάτος.Το Καναλάκι είναι μία εμπορική περιοχή με ανεπτυγμένο τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της.Στο κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται η πλατεία με χαρακτηριστική την μεγαλόπρεπη εκκλησία.Ακόμα εκεί βρίσκονται κάποιες υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ Φαναρίου, η ελληνική Αστυνομία,το Κ.Ε.Π κλπ.