Young & Hungry

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

To Young & Hungry είναι μια Αμερικάνικη σειρά κωμωδία που δημιουργήθηκε από τον Ντέιβιντ Χόλντεν και την παραγωγό Άσλεϊ Τίσντεϊλ. Πρωταγωνιστούν οι: Έμιλυ Όσμεντ, Τζόναθαν Σαντόσκι, Έιμι Καρρέρο, Κιμ Γουίλτεϊ και Ρεξ Λι, και έκανε πρεμιέρα στο ABC Family στις 25 Ιουνίου 2014. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου 2015. Στις 19 Αυγούστου 2015, το ABC Family επιβεβαίωσε ότι το Young & Hungry ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.

Υπόθεση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Διαδραματίζεται στο Σαν Φρανσίσκο όπου ο πλούσιος επιχειρηματίας Τζος (Τζόναθαν Σαντόσκι) προσλαμβάνει μία food blogger ονόματι Γκάμπι (Έμιλυ Όσμεντ) για να γίνει η προσωπική του σεφ. Η σειρά ακολουθεί το ζευγάρι και τους φίλους τους μετά από ένα δίλημμα που δημιουργήθηκε μετά από ένα ουάν-νάιτ σταντ που έκανε το ζευγάρι.

Ηθοποιοί και χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βασικοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Η Έμιλυ Όσμεντ ενσαρκώνει την Γκάμπι Ντάιαμοντ, μία νεαρή σεφ που ζει στο Σαν Φρανσίσκο με την κολλητή της φίλη, Σοφία. Λατρεύει την μαγειρική και μπορεί να καταλάβει τι αρέσει στον καθένα να τρώει. Η μητέρα της πέθανε όταν ήταν έφηβη και είναι μόνη της από τότε. Παρ' όλο που δεν έχει πολλά διαπιστευτήρια, κάνει αίτηση για να γίνει η προσωπική σεφ του Τζος. Ο Τζος δέχεται να την προσλάβει αν ετοιμάσει ένα δείπνο για την κοπέλα του, την Κάρολαϊν, που θα την κάνει να πει ναι στην πρόταση γάμου που θα της κάνει. Αφότου η Κάρολαϊν χωρίζει με την Τζος την ίδια μέρα, αυτός είναι αναστατωμένος και αυτός και η Γκάμπι κάνουν ουάν-νάιτ σταντ. Αποφασίζουν να το κρατήσουν μυστικό, το οποίο προκαλεί σ' αυτή περίεργα ρομαντικά αισθήματα για τον Τζος.
  • Ο Τζόναθαν Σαντόσκι ενσαρκώνει τον Τζος Καμίνσκι, έναν νέο πλούσιο επιχειρηματία στον κλάδο της τεχνολογίας και εκατομμυριούχο. Είναι εξαιρετικά έξυπνος, γοητευτικός και γλυκός και πάντα πηγαίνει με το ένστικτο του. Αυτός και η Γκάμπι κάνοουν ένα ουάν-νάιτ σαντ αφού μεθάνε, το οποίο αποφασίζουν να κρατήσουν μυστικό για να κάνει πρόταση γάμου στην ξιπασμένη και υλίστρια κοπέλα του, Κάρολαϊν. Παρά το γεγονός ότι αυτός και η Γκάμπι κοιμήθηκαν μαζί, θέλει η σχέση τους να είναι επαγγελματική. Ωστόσο, αρχίζει αμέσως και του αρέσει η Γκάμπι, συχνά της δίνει συμβουλές για την ζωή και την προσέχει σαν προστατευτική φιγούρα. Στο φινάλε της πρώτης σεζόν καταλαβαίνει ότι είναι ερωτευμένος με την Γκάμπι, αλλά δεν της λέει, κάνοντας την σχέση τους περίπλοκη.
  • Η Έιμι Καρρέρο έχει τον ρόλο της Σοφία Ροντρίγκεζ, μια φιλόδοξη τραπεζικός υπάλληλος και κολλητή φίλη της Γκάμπι και συγκάτοικος. Είναι μία έξυπνη και επιτυχημένη στην καριέρα της νεαρή γυναίκα. Στην δουλειά της προσφέρει καφέ στους πελάτης της εταιρείας. Υποστηρίζει πλήρως την Γκάμπι, της δίνει συμβουλές και συχνά εμψυχωτικές συζητήσεις για να κρατήσει την δουλειά της. Επίσης, ξέρει για την ξεπέτα της Γκάμπι με τον Τζος και απρόσμενα γίνεται φίλη με την Κάρολαϊν όταν έρχονται κοντά λόγω της τραγουδίστριας Lorde στο επεισόδιο "Young & Secret". Το πλήρες όνομα της είναι Σοφία Μαρία Κονσουέλα Ραφαέλα Ροντιρίγκεζ.
  • Η Κιμ Γουίτλεϊ ενσαρκώνει την Γιολάντα, την οικονόμο του Τζος. Είναι αυθόρμητη και λέει ό,τι σκέφτεται. Αυτή και η Γκάμπι δένονται αμέσως και συχνά την υποστηρίζει. Είναι αυθάδης και είναι η πρώτη που έμαθε για την ξεπέτα της Γκάμπι και του Τζος. Αυτή και ο Έλιοτ συνέχεια καβγαδίζουν.
  • Ο Ρεξ Λι έχει τον ρόλο του Έλιοτ Παρκ, είναι ο εκδότης του Τζος και δεξί του χέρι. Είναι γκέι και διατυμπανίζει συνεχώς ότι θα προτιμούσε έναν διάσημο σεφ αντί για την Γκάμπι. Θα έκανε τα πάντα για να κάνει τον Τζος χαρούμενο και νοιάζεται γι' αυτόν. Είναι από τους λίγους που ξέρουν για την ξεπέτα της Γκάμπι και του Τζος. Αυτός και η Γκάμπι, περιστασιακά, έχουν «μάχες» με εξυπνάδες, αλλά στην τελική είναι καλοί φίλοι.

Δευτερεύων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Η Μάλορι Τζένσεν ενσαρκώνει την Κάρολαϊν Χάντινγκστον, την κοπέλα του Τζος που γίνεται αρραβωνιαστικιά του. Είναι υλίστρια, ενδιαφέρεται περισσότερο για τα υλικά αγαθά της παρά για την φυσική παρουσία του Τζος. Ο Τζος καταλαβαίνει ότι είναι κολλημένη και φαντασμένη, αλλά το προσπερνάει όταν του λέει ότι τον αγαπάει. Η Γκάμπι προσπαθεί να την εντυπωσιάσει, αλλά η Κάρολαϊν βλέπει την Γκάμπι σαν αντιεπαγγελματική και αναξιόπιστη. (Παίζει στην πρώτη σεζόν)
  • Ο Τζέσι Μακ Κάρτνεϊ έχει τον ρόλο του Κούπερ, έναν χάκερ τον οποίο προσλαμβάνει ο Τζος για να δουλέψει γι' αυτόν και έχει ρομάντζο με την Γκάμπι, αν και ο Τζος δεν το εγκρίνει. Χωρίζει με την Γκάμπι όταν καταλαβαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσουν την σχέση του μυστικό από τον Τζος και μετακομίζει στην Κίνα, όπως αποκαλύπτεται στο επεισόδιο "Young & Getting Played". Μετά από μία μεγάλη ρομαντική χειρονομία, συνεχίζουν την σχέση τους. Έχουν έναν μικρό καβγά όταν ανακαλύπτει ότι η Γκάμπι κι ο Τζος κοιμήθηκαν μαζί, αλλά συμφιλιώνονται όταν η Γκάμπι του λέει ότι τον αγαπάει κι αυτός αποφασίζει να μετακομίσει πίσω στο Σαν Φρανσίσκο. (Παίζει στην πρώτη και την δεύτερη σεζόν)

Ανάπτυξη και παραγωγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την food blogger από το Σαν Φρανσίσκο, Γκάμπι Μόσκογουιτς. Στις 23 Αυγούστου 2013, το ABC Family πρότεινε τον πιλότο. Ο πιλότος (το πρώτο επεισόδιο της σειράς) γράφτηκε από τον Ντέιβιτν Χόλντεν και σκηνοθετήθηκε από τον Άντι Κάνιτφ. Οι Άσλεϊ Τίσντεϊλ, Έρικ Τάννεμπάουμ, Κιμ Ταννεμπάουμ και Τζέσικα Ρόντες είναι ειδικοί παραγωγοί.

Τα γυρίσματα για τον πιλότο άρχισαν στις 21 Απριλίου 2014. Στις 6 Ιανουαρίου 2014, το ABC Family επιβεβαίωσε την προβολή της σειράς με τίτλο Young & Hungry, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2014 μαζί με την κωμική σειρά Mystery Girls. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2014 το κανάλι ανανέωσε τοYoung & Hungry για δεύτερη σεζόν. Στις 24 Ιουνίου 2014 προβλήθηκε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο με την Γκάμπι Μόσκογοιτς.

Casting[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η ανακοινώσεις για το casting άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2013, με την Έμιλυ Όσμεντ να παίρνει τον ρόλο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Γάμπι Ντάιαμοντ. Η επόμενη ηθοποιός που πήρε ρόλο στην σειρά ήταν η Έιμι Καρρέρο, η οποία επιλέχθηκε για τον ρόλο της Σοφία Ροντιρίγκεζ. Λίγο αργότερα, ο Τζόναθαν Σαντόσκι και ο Ρεξ Λι πήραν ρόλο, με τον Τζόναθαν να παίρνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή Τζος Καμίνσκι, ενώ ο Ρεξ Λι τον ρόλο του Έλιοτ Παρκ. η Κιμ Γουίτλεϊ ήταν η τελευταία ηθοποιός που έγινε βασική στην με τον ρόλο της Γιολάντα. Το MTV ανακοίνωσε τον Αυστραλή Κάιλι Μινόγκ σαν γκεστ σταρ στην δεύτερη σεζόν σαν πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον για τον Τζος.

Νούμερα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η πρώτη σεζόν τελείωσε με νούμερα 0.4 στις ηλικίες 18-49 με τους συνολικούς τηλεθεατές να ανέρχονται στους 900.000.

Βραβεία και Υποψηφιότητες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έτος Βραβείο Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτελέσματα
2014 Teen Choice Awards Choice Summer TV Show Young & Hungry Υποψηφιότητα
Choice Summer TV Star: Female Emily Osment Υποψηφιότητα
2015 People's Choice Awards Favorite Cable TV Comedy Young & Hungry Υποψηφιότητα
Teen Choice Awards Choice TV Show: Comedy Young & Hungry Υποψηφιότητα
Choice TV Actress: Comedy Emily Osment Υποψηφιότητα
Choice TV: Scene Stealer Ashley Tisdale Υποψηφιότητα

References[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]