Warfare 1917

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Warfare 1917
ΔημιουργόςConArtist
ΕκδότηςArmor Games
ΠλατφόρμαMicrosoft Windows
Ημ/νία κυκλοφορίας19  Σεπτεμβρίου 2008
ΕίδοςΣτρατηγική
δεδομένα (π  σ  ε )

Το Warfare 1917 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής που βασίστηκε στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τον Αυστραλό προγραμματιστή ConArtist και δημοσιεύτηκε από το Armor Games.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης διαλέγει είτε τον αγγλικό είτε τον γερμανικό στρατό και καλεί στρατιώτες να πολεμήσουν τον στρατό του εχθρού. [1] Πέρα από τις διάφορους τύπους στρατιωτών που μπορεί να επιλέξει κανείς, υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής, όπως τοξικό αέριο ή οβίδες πυροβολικού. Υπάρχει ένα σύστημα πόντων εμπειρίας που επιτρέπει στους παίκτες να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό του στρατού τους.

Για να κερδηθεί η μάχη υπάρχουν 2 τρόποι: είτε ο ένας στρατός να καταλάβει ολόκληρο το έδαφος είτε να διαλυθεί το ηθικό του εχθρού. Η γερμανική εκστρατεία είναι η πιο δύσκολη, καθώς οι Άγγλοι θα έχουν καλύτερη τεχνολογία στα περισσότερα επίπεδα.

Το παιχνίδι έλαβε γενικά ευνοϊκές κριτικές. [2] Ένα παρόμοιο παιχνίδι, το Warfare 1944, δημιουργήθηκε αργότερα, με τους Αμερικανούς και τους Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Warfare 1917 Review». Jay is Games. 16 Δεκεμβρίου 2008. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2 Φεβρουαρίου 2015. Ανακτήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2011. 
  2. «It'll All Be Over By Lunchtime: Warfare 1917». Rock, Paper, Shotgun. 29 Σεπτεμβρίου 2008. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]