Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Fon7

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

Αθλητική Ηχώ Ιουλιος 1970 . Ολες οι βαθμολογιες ολων των κατηγοριών της περιόδου 1969-70 στην ΕΠΣ Κέρκυρας στο 43413 ψ.σ. 28 και ενα αφιερωμα στον νεοσυστατο ΠΑΣ Μετσόβου.

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

Ισως να το διαβασες ηδη . ο ΠΑΣ Μα.Για (πρώην Σπάρτακος Επισκοπιανών κωδ ΓΓΑ ΚΤ12 ΑΜ ΕΠΟ 4185) μετονομαστηκε σε ΠΑΣ Ιόνιος Ακαδημία.

Τωρα για τον προεδρο του ΑΟ Κασσιοπης, μαλλον η ανακοινωη που εβγαλε οτι βρηκε ΑΦΜ ομαδας Φουτμπολ Λιγκ που θα παιξει ΣΛ2, μαλλον δεν ηταν σοβαρη

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχω κοιτάξει για ομάδες για την νέα χρονιά.Θα κοιτάξω αργότερα.Να δούμε πως θα πάει και η νέα χρονιά.Να δούμε τι θα γίνει.Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες φούτμπολ λιγκ που να δίνουν το ΑΦΜ τους.Μια Σαντορίνη βλέπω που και αυτή συγχωνεύτηκε ήδη.

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Μετά από καιρό λοιπόν δεν είδα να υπάρχει κάποια ΠΑΣ Ιόνιος Ακαδημία στην Κέρκυρα αλλά στην Πρέβεζα.Μάλιστα θα υπάρξει συνεργασία με τον τοπικό ΠΑΣ.

onprevezanews.gr

Δεν ξέρω βέβαια αν κατέβει σαν ακαδημία μόνο.

Στην Κέρκυρα 2 ομάδες καινούριες κατέβηκαν.Ο ΑΓΣ Ορφέας Κανονίου που συμμετείχε ως το 2006-07 ενώ τα τελευταία χρόνια κατέβαινε στα παιδικά και η ΑΕ Κανονίου (ομάδα του Ολυμπιακού) που επίσης λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια σαν ακαδημία.

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

τελευταια φορα που επαιξε ανδρικο ο ΠΑΣ Μαγια ηταν το 2011-12 , δεν ξερω για υποδομες και αν τελικα η αλλαγη ονομασιας εγινε επισημη. Τον εχει ακομα στο Κ14 το περσινο ως ΠΑΣ Μαγια (ενα ματς 16-2 τον Ολυμπο)

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν ξέρω τι γίνεται στα παιδικά.Μπορεί ομάδες να σταματάνε να κατεβαίνουν στα ανδρικά και να συνεχίζουν σαν ακαδημίες.Άλλωστε το θεωρούν και σαν ελ ντοράντο αν βγάλουν κανέναν παίχτη.Οπότε καθόλου απίθανο.

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "ΕΠΣ Κέρκυρας"