Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Drspiros

DuncanTee (συζήτησησυνεισφορές)

Σορυ Σπυρο, δεν ηξερα εαν επρεπε να στειλω εδω ή να σου γραψω στο δικο μου (δεν ειδα πουθενα καπου χωρο για απαντηση κτλ).

Σε ευχαριστω για την διευκρινηση. Δε μου κανει καμια εντυπωση εαν παιξαν τελικα 2 χρονιες στην ιδια κατηγορια παροτι ειχαν βγει πρωταθλητες.

Εχω χασει κατι με το αρχειο της Βουλης (http://efimeris.nlg.gr/ns/main.html) και δεν το καταλαβαινω. Εδω οτι ειχε να κανει εφημεριδες σταματαει στις αρχες του 80. Εαν θα μπορουσες να μου στειλεις τα λινκ που ελεγες θα ηταν καταπληκτικο.

Σε ευχαριστω, Θανασης

DuncanTee (συζήτησησυνεισφορές)

Για σου Σπύρο, ελπίζω να είσαι καλά.

Επειδή έχω ενα καινούργιο pet (https://staxera.wordpress.com) και θα θελα να σε ρωτησω/ζητησω κάποια πραγματα κτλ θα μπορουσα να σου στείλω κάποια στιγμη ενα μέιλ σε εκείνο που μου βγάλε στο μπλογκ όταν άφησες ενα μήνυμα κάποια στιγμη?

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

@DuncanTee

ναι, όλα καλά εδώ, εκλεισε μαλλον το αρχειοτυπου που χε ΑθλΗχω και Σπορταιμ και μου μεινε μιση η ΕΠΣ Πειραιως τελη 90 αρχες 2000 αλλα ενταξει. Το μεηλ ειναι αυτο που ξεκιναει απο pipis φαντάζομαι.

DuncanTee (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό πρέπει να είναι, θα το κοιτάξω αργότερα και θα σου στείλω. Κρίμα για το αρχείο τύπου, να φανταστώ ελάχιστοι θα πλήρωναν οποτε δύσκολα να κρατηθεί η φαση ετσι. Η καλύτερη λύση ειναι Βιβλιοθήκες για όσους είναι Αθήνα/Θεσσαλονίκη βέβαια. Για ΑΗ σου είχα πει, όταν έκλεισε το free που είχαν, είχα στεναχωρεθει πολύ μιας και η ενημέρωση τους ακόμα και για ΕΠΣΜ το 50 ηταν πολύ καλη.

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

πολύ ωραίο (η ιδεα και το πετ). Περιμένοντας υπομονετικά ,ακόμα, την έναρξη του αγώνα Εθνικός Καμάρας - Κανάρης σκέφτηκα οτι το 1950-51 , 1951-52 εμφανιστηκε (τουλχιστον στις σημειωσεις/εξελ μου) και ένας ΑΠΟ Θέρμης πιθανον ο προκατοχος του Θερμαικού γιατι εχουν παλιο ετος ιδρυσης

είπα να το γραψω «σταξερα» αλλα ακόμα ειναι αρχή σεζόν

DuncanTee (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι πολύ σωστα, ΠΑΟ Θερμης όπως λέει και στο επισημο τους με μαύρα και κίτρινα χρώματα.

http://www.thermaikosthermis.gr/istoria

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "ΕΠΣΜ"