Το Τρίγωνο του Μίσους

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Three (ταινία))
Three
ΣκηνοθεσίαΣτιούαρτ Ράφιλ
ΠαραγωγήΜάικλ Ντουνάεβ
Άλμπερτ Μαρτίνεζ Μαρτίν
Χάινζ Θυμ
ΣενάριοΣτιούαρτ Ράφιλ
ΠρωταγωνιστέςΚέλλυ Μπρουκ
Μπίλυ Ζέην
Χουάν Πάμπλο Ντι Πάτσε
ΜουσικήΡίτσαρντ Χάρβεϊ
ΦωτογραφίαΤόνι Άιμι
Εταιρεία παραγωγήςUniversal Studios
ΔιανομήUniversal Studios και Netflix
Πρώτη προβολήΑγγλία:05/05/2006
Η.Π.Α:13/06/2006 (DVD)
Διάρκεια95 λεπτά
ΠροέλευσηΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο και Λουξεμβούργο
ΓλώσσαΑγγλικά

Το Τρίγωνο του Μίσους (αγγλικά: Three, γνωστό επίσης με τον τίτλο Survival Island) είναι μια ταινία του 2006 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στιούαρτ Ράφιλ. Πρωταγωνιστούν οι Κέλλυ Μπρουκ, Μπίλυ Ζέην και Χουάν Πάμπλο Ντι Πάτσε.

Περίληψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Τζακ, πλούσιος επιχειρηματίας και η νεαρή όμορφη γυναίκα του Τζένιφερ, ναυαγούν κατά τη διάρκεια μιας εξωτικής κρουαζιέρας όταν το σκάφος τους πιάνει φωτιά. Η Τζένιφερ θα βρεθεί απομονωμένη σε ένα παραδεισένιο νησί μαζί με τον νεαρό και όμορφο Μανουέλ, ένα από τα μέλη του πληρώματος. Δεν θα μείνουν για πολύ μόνοι τους καθώς ο σύζυγος της Τζένιφερ εμφανίζεται μερικές μέρες μετά. Ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο σχηματίζεται που απειλεί την ευαίσθητη ισορροπία του μικρού ειδυλλιακού κόσμου τους.

Άλλες πληροφορίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η ταινία γυρίστηκε το 2003 και θα έβγαινε στις αίθουσες το 2004. Τελικά βγήκε κατευθείαν στο βίντεο το 2006. Οι ηθοποιοί Κέλλυ Μπρουκ και Μπίλυ Ζέην γνωρίστηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων και αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Στα τέλη του 2005 το ζευγάρι Μπρουκ και Ζέην απαίτησαν από τους παραγωγούς την διαγραφή των γυμνών σκηνών της Μπρούκ από την τελική κόπια κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε δεκτό. Στο DVD υπάρχουν ακέραιες όλες οι σκηνές.[1]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]