Subzero

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Subzero
Κλάδοςβιομηχανία οικιακών συσκευών
Ίδρυση1945
ΈδραΜάντισον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Προϊόνταfreezer και οικιακή συσκευή
ΙστότοποςΕπίσημος ιστότοπος

Η εταιρεία Subzero [1] ιδρύθηκε το 1945, από τον Westye F. Bakke στο Μάντισον της πολιτείας Ουισκόνσιν. Το 2000 απέκτησε την εταιρεία επαγγελματικών φούρνων Wolf Range Corporation, με έδρα την Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία της εταιρείας, ο ιδρυτής της Bakke σχεδίασε το πρώτο free standing ψυγείο το 1943. Ακόμη κατασκεύασαν το πρώτο πλήρως εντοιχιζόμενο ψυγείο, στα 1950. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η μόνη που χρησιμοποιεί την τεχνολογία "dual-refrigeration".[2]

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία της εταιρείας, ο ιδρυτής της Bakke σχεδίασε το πρώτο free standing ψυγείο το 1943. Ακόμη κατασκεύασαν το πρώτο πλήρως εντοιχιζόμενο ψυγείο, στα 1950. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η μόνη που χρησιμοποιεί την τεχνολογία "dual-refrigeration".

Η Subzero κατασκευάζει δύο σειρές προϊόντων: Εντοιχιζόμενα ψυγεία καθώς και συστήματα ψύξης κρασιών. Η εταιρεία διαθέτει δύο κατασκευαστικές μονάδες, στο Μάντισον και στο Φίτσμπουργκ (Fitchburg) του Ουισκόνσιν.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. http://www.subzero.com
  2. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Ιανουαρίου 2010. Ανακτήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2010.